slm pantera,
ben de iki kutu cyclo bitirdim, ama her kutunun sonunda adet oldum, doktorunun dediği gibi bu hapla adet olmamız gerekiyor aslında, daha önce adet görüyor muydun, yoksa hayatında hiç adet görmemiş miydin? Belki de hamilesin? Hamile kalma ihtimalim yok deyip de test yapmayan arkadaşlar oluyor, bir kaç ay geçtikten sonra farkediyorlar hamileliklerini, çünkü normalde adet göremediğimizden gecikmeden şüphelenmiyoruz. İnşallah öyledir arkadaşım. Sen kaç yaşındasın, ne kadar oldu bu durumu öğreneli, değerlerin kaç? hangi doktora gidiyorsun? ne çok sordum di mi ama hepimiz bilgiye ve umuda açız şu an.
llütfen menopoz için verilen ilaçlara dikkat edelim bu ilaçların yan etkilerinden biri meme kanseri bende aynı dertle muzdaripim 34 yaşından beri çekiyorum şuan 41 yaşındayım hala uğraşıyorum kardeşim hemşire onun aracılığıyla çok doktora giden biri olarak söylüyorum lütfen ilaçlara dikkat elimizden geldiğince vücudun dengesini bozmuycas denge o şekilde çalışıyor biz ise ilaçlarla hayır bu şekilde diyoruz sonra bir bakıyorsun başka yerde başka ciddi hastalıklar söylemek istedim