mehtapcığım benim sadece bildiğim adaçayını dikkatli kullanmak lazım diğer bitkiler için herhangi birşey dumadım.
birde başka bir siteden bir yazı okudum, onuda aktarıyorum, belki senin ve diğer arkadaşların dikkatini çeker benim çekti. bence uygulamakta fayda var diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar,uzun bir süredir siteye girmiyordum,sürekli araştırma halindeydim.Çok güzel haberlerle döndüm,ömründe kendiliğinden adet olamayan ben 28 gün arayla adet görüyorum.İnanamıyorum,sevinçten deliye döndüm,mutluluktan uçtum,sizleri de topluca uçurmak istiyorum.Uyguladığım ilk ilacı yabancı bir siteden okudum,diğer bilgiyi yeni tanıştığım bir bayan verdi.Kendisi Ruslarla büyümüş,onlardan çok şey öğrenmiş,hatta kırışıklık ilacı bile söyledi.Annesi 75 yaşında imiş ve yüzünde tek bir çizgi bile yokmuş ki kızında da göremediğim için sormuştum nedenini.Sağolsun o da bildiklerini söyledi.Yumurtalıklarımda kistler olduğunu ve aylarca süre adet göremediğimi ama son aylarda epey düzelme hissettiğimi söylediğimde kadıncağız dedi ki sana bir sır vereyim,ömrün boyunca bana dua edersin dedi ve adet de görürsün dedi.Ben de hemen uygulamaya başladım ve o ay belimde ağrılar oldu ama adet göreceğimi beklemediğim için oralı olmadım,tuvalete girince kanamayı görünce buluğ çağına yeni girmiş bir kız gibi hissettim kendimi.O bayana çok şey borçluyum,bana bu mutluluğu yaşattığı için.Şimdi hala neden bu iksiri yazmıyorsun diyenler olacaktır.Doktorlar sakın bana kızmasınlar,ekmeğimizle oynuyorsun diye.Düşünsenize farlutal kullanmak yok,metforminler çöpe,püregonlar,menogonlar eczanede kalsın,siz de şakır şakır kanayın,he heee
Aşılamalar,tüp bebekler azalacak.Hadi bakalım bir alkış istiyorum sizden,kolay değil 20 yılımı verdim ben bu pcosa,ömrümü çürüttüm bu yolda,nihayet çok yaklaştınız başarıya hanımlarrrrrrrrr
GÖZÜNÜZ AYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Merhaba sevgili Zene;
Ben yeni üyeyim. Gülten teyzenin tarifi gerçekten bu kadar etkili mi? Bir de başka kürleri varsa, onları da paylaşır mısın bizlerle? Malum, yaş 40'ları geçti ve
bütün yaşıtlarım gibi ben de kaygılıyım. Menopoz için başka tarifler varsa, paylaşırsan çok iyi olur. Bir de şu kırışıklar için bir şeyden bahsediyordun.
Sevgiyle kal..