Her gün sogan kürünü kullanıyomusun.Ve sabah ac karnamı kullanıyosun :Smerhba arkadaşlar benim fshemde 15.62 çıktı adet oluyorum ama tamzamanında olamıyorum bende soğan kürünü denedim aynı zamanında oluyo adetim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün sogan kürünü kullanıyomusun.Ve sabah ac karnamı kullanıyosun :Smerhba arkadaşlar benim fshemde 15.62 çıktı adet oluyorum ama tamzamanında olamıyorum bende soğan kürünü denedim aynı zamanında oluyo adetim.
herkese merhaba
ben siteye yeni üye oldum .29 yaşındayım ve 8 aylık evliyim .2 senedir erken menepozla mücadele edenler kervanına katıldım ve tabiki acımasız doktorlar çocugun olmaz uğraşma tedavini yarım kesiyoruz yada hiç tedaviye gerek yok lafları berbat olan psikolojim... en ünlü doktorları gezdim ve en acımasız olanlarında onlar oldugunu gördüm . şuanda can kavuzluya gidiyorum yaklaşımı çok güzel herşeyi en ayrıntısına kadar anlatıyor ve başından savmıyor . 4 aydır testere dişli aslan pençesi ve 1 haftadırda soğan suyu içiyorum .bunlara başlamadan önce fsh değerim 65 ti ve cyclo ile hastalanabiliyorum fakat geçen hafta fsh sonucum 6.96 çıktı tabi bu benim için inanılmaz bir sonuç. şuanda cycloyu bıraktım can bey ilaçsız olarak bu ay takibimi yapmak istedi eğer bu ayda fsh değerim düşük çıkarsa hemen tedaviye başlayacak . hergün dua ediyorum kendimi stresten uzak tutmaya çalışıyorum ama aslanpençesi ve soğansuyunun çok etkili oldugunu hissediyorum . bugün kontrolüm vardı rahim duvarı kendiliğinden 6.33 mm olmuş normalde menepozda olan kişilerde 2-3 mm olması gerekirmiş yani bu iyi bir değer inşallah hep bu şekilde gider ve tedavim olumlu sonuçlanır.
arı sutu bal polene basladım ben de. yanlız ben uc yıldır cyclyo ıle adet gorebılıyorum. bır kez bıraktım ve sadece bır ay hapsız adet gorebıldım ve tekrar basladım hapa. sımdı yıne bıraktım ılkınde 30 gunde adet gordum ıkıncısınde 40 gunde. ve en son 17 temmuz da adet gordum ama halen adet gormuyorum cyclo kullanan cok kısı varmıs sızler de kullandınız mı ? hapı bırakınca 6 ay boyunca adet gorebılenler olmus ama ostorejen eksıklıgınden dolayı kemık erımelerı hızlanmıs. hayıt tohumuna da basladım bır ay once. adet gorunce hep arı sutu karısıma hem hayıt tohumuna ara vermek lazımmıs adet goremedıgım ıcın devam edıyorum ben de. buarada ıncır kurunu de yaptım bırkez havuclu olarak.. haslandıktan sonrakı ıncırlerı ne yapmalıym ? atacakmıyım yoksa o da yenılecek mı ?
arkadaşlar, günlerdir yazan yok, kapanmasın bu sayfa. Lütfen neler yapıyoruz, olumlu sonuç alanlar yazsınlar.Kendimizi yalnız hissetmeyelim( Ben zamanı verimsiz geçiriyorum sanki, sürekli yaşadığım yerden tüp bebek merkezindeki doktoruma gidiyorum ama muayene sonuçlarında elle tutulur bir gelişme yok, bu ayki adetli ( hapla) muayenemde doktor kist kanaması gibi bişi gördüğünü söyledi, ben yumurta haberi beklerken, cycloyu bırakmamı ve bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi, bu ay için pek ümit veremicem dedi, kist yumurtlamaya engel oluşturur dedi.Bu ay da gitti böyle, rezervim zaten 0.40, ya tükendi ya tükenecek(
canım seni çok iyi anlıyorum. bende senınle aynı kaderi yaşıyorum. nerde oturuyorsun? bnmde fsh 100lerde amh 0.01 (( sen hangı tup bebek merkezıne gıdıyorsun ne zamndır gıdıyorsun? birde bızım sonuclar cok yuksek oldgu ıcın devlet bızım tup bebek ucretını karsılamıyormus? sana boyle bırr sey soyledılermı?
selam mavera,
Ben Gökçeada'da yaşıyorum ve bu işler için İstanbul'a sürekli gelip gidiyorum.
isim verebiliyor muyuz forumda, verebiliyorsak yazarım gittiğim tüp bebek merkezinin adını. Çok bilindik ve övülen bir yer.Durumumdan emin olmak için ikinci kez yaptırdığım hormon tahlillerinden ve AMH testinden hemen sonra aldım soluğu tüp bebek merkezinde, yani daha yeni sayılır, çünkü İstanbuldaki araştırma hastanesinde "bırak şimdi menopozu falan, hemen AMH yaptır ve bir bebek merkezine git" dedi doktor.Devlette en erken tüp bebek sırasının yaklaşık bir yıl sonra olduğunu da öğrenince...Zaten devletin infertilite doktorları "umutsuz vaka" olarak görüyor, çanakkalede teşhisi ilk koyan doktor direkt "zaten olmaz çocuğun dedi", istanbuldaki hastanede de yüzüme demediler ama doktor olan kuzenime "onda umut göremedim ben" demiş jinekolog. Yine de tüp bebek raporu için istedikleri tüm tahlilleri yaptırdım, 1.5 ay sonra da genetiğin sonucu çıkınca rapor almayı denicem, dediğin gibi durumumuz umutsuz vaka görüldüğünden rapor çıkar mı çıkmaz mı o bile belli değil, yine de denemek adına tüm istenen evrakları toparlamaya çalıştım bu süreçte, yeter ki tüp bebek merkezleri geri çevirmesin bizi, rapordan da geçtim. Çünkü değerler böyle olunca tüp bebek doktorları da uğraşmak istemiyormuş.Benim doktorum " yaşın çok genç, geri gönderemiyorum seni, sonuna kadar çabalayalım da biz" dedi, öyle demesi bile içimi rahatlattı.İlk adetsiz ölçümde benim de 112 çıkmıştı FSH ama bir ay cyclo kullanıp adet oldum, o şekilde ölçüldüğünde 39.7 çıktı, arada çok fark var, hala yüksek olsa da bu düşüş bir umut oldu bana. Çok değişken bir değer bu FSH, o yüzden bence ona kafayı takma ama AMH gerçekten zaman kaybetme lüksümüz olmadığını gösteriyor.
mrblar sizinle aynı kaderi paylaşıyorum malesef doktorum banada cylo prognava verdi 2 ay olcak kullanıyorum hiç kanama olmadı adet olmadım bendemi sorun var acaba ?
yan etki falanmı yaptıki bende doktor verirken bu baya bi adet olmanızı sağlıcak demişti bana :26:
Purbbcak bence doktorlarımızı paylaşalım sakıncası yok zaten bize her doktor bakmadığı için gideceğimiz doktor sayısı sınırlı.
Kime gidiyorsun canım.
Bende doktor araştırıyorum şu an kime gidebilirim diye
iyi bir doktor arıyorum yani