Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Canim cok gencsin,bu yasta boyle bir sey olmasin izin verme sakin.Sana soya ekstresi iceren haplardan tavsiye ediyorum.Gunde 2 tane al.
Ates basmalarina iyi gelir,soya utu ic her gun bir kupa.Cok faydasini gorursun.

Cevabınızı çok geç gördüm ve geç cevaplamak durumunda kaldığım için özürlerimi iletiyorum. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. En kısa sürede bunu deneyeceğim.pek umudum kalmasa da dilerim bana iyi gelir.

gülüm amh testin iyi ise eğer her zaman ama her zaman umut vardır..cyclo içerek adet görmeye devam edip arada kürler vitaminler mutlaka uygulamanı öneririm..Adetin 2. günü folikül sayımı hiç yapıldımı o konuda ne dediler..Tüp bebek merkezi ile hiç görüştünmü..Nolur sakın pes etme olurmu..

Öncelikle cevabınız için teşekkürlerimi iletiyor size geç cevap yazdığım için özür diliyoru . Teni olduğum için bildirimlere yazılanlar düşmüyor :-( gittiğim her doktor farklı şeyler söyledi genel itibari ile benden hormon testlerimi istediler ve yumurtalıklarımın boyutlarını ve ne kadar olduklarına baktılar. Bu yaptıkları işleme folikül sayımı mı deniliyor bilmiyorum. Zaten ilaçlarda bile zor regli oluyorum. Tüp bebek merkezleri ile konuşmadım eşim pek sıcak bakmıyor aslında haklı da sayılır çünkü bir çoğu para tuzağı anlayamadığım yumurtalıklarım bu kadar iyi iken ve amh testimin sonucu iyi çıkarken bu yaşta nasıl olur da menopoz? Bunu yenmemin bir yolu olmalı!!! Uzun yazdım değil mi

Öncelikle cevabınız için teşekkürlerimi iletiyor size geç cevap yazdığım için özür diliyoru . Teni olduğum için bildirimlere yazılanlar düşmüyor :-( gittiğim her doktor farklı şeyler söyledi genel itibari ile benden hormon testlerimi istediler ve yumurtalıklarımın boyutlarını ve ne kadar olduklarına baktılar. Bu yaptıkları işleme folikül sayımı mı deniliyor bilmiyorum. Zaten ilaçlarda bile zor regli oluyorum. Tüp bebek merkezleri ile konuşmadım eşim pek sıcak bakmıyor aslında haklı da sayılır çünkü bir çoğu para tuzağı anlayamadığım yumurtalıklarım bu kadar iyi iken ve amh testimin sonucu iyi çıkarken bu yaşta nasıl olur da menopoz? Bunu yenmemin bir yolu olmalı!!! Uzun yazdım değil mi

cnm geçmiş olsun....senn fsh kaç......hangi hormon ilacını kullanıyorsun.......

Günümüzde, artık erken menapoz, pek çok kadında rastlanan bir durum oldu. Yanlış beslenmeden tutun da, sinir, stres, teknolojik gelişmeler, erken menapozu tetikler duruma geldi. Prof. Dr Ahmet Marankinin, söylediğine göre, 50 yaşına kadar olan menapozlar geri dönüşü olan menapozlardır. bunun için de, kainat eczanesinden faydalanmak gerekir.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 tutam, Civanperçemi,
* 1 tutam, Arslanpençesi,
* 1 tutam, Adaçayı,
* 1 tutam, Çobançantası,
* 1 tatlı kaşığı bal
* 500 gr su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bu kürü, 1. gün arslanpençesi– adaçayı, 2.gün civanperçemi-adaçayı ,3. gün ise çobançantası– adaçayı ile yapın. Adaçayını, her bitkinin içine karıştırın. Kaynamış olan suyun içine, Bu bitkilerden birisini ve adaçayını günde 1 bardak için. Tatlandırmak amaçlı bal kullanılabilir. 3 hafta uygulayın. Pek çok sıkıntınızın çözüldüğünü göreceksiniz.

arkadaslar bu dr maranki hocanin onerisiymis bende kullanmayi dusunuyorum belki yararli olur dedim

bunların hepsini karıştırarak içsek nasıl olur

Selamlar... Ben de 50 günü geçkindir adet görmüyorum. Geçen ay gebelik testi yaptım 2 kere, negatif çıktı. 3 yaşında bir oğlum var. Nişanlıyken çok sancılı ve ağır kanamalı adet gördüğüm için doktora gitmiştim. Hemen hormon testi yapıldı. Ve yumurtlamamın olmadığını söyledi dr. Doğum kontrol hapı kullandım bir süre. Düzelmiş olmalıyım ki evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım. 2,5 senedir hapla korunuyordum. Önce normal geldi. 6 ay kadar önce şiddetli kanamam oldu 9-10 gün sürmeye başladı. Birkaç ay sonra 5 güne indi. Sonra 3 güne.
Bu sefer tamamen gitti. Bu hafta randevu almak istiyorum. İnternette garip garip testler yazıyor. Tam olarak hangi testler yapılıyor? Daha 29 yaşındayım ve çok yıprandım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar... Ben de 50 günü geçkindir adet görmüyorum. Geçen ay gebelik testi yaptım 2 kere, negatif çıktı. 3 yaşında bir oğlum var. Nişanlıyken çok sancılı ve ağır kanamalı adet gördüğüm için doktora gitmiştim. Hemen hormon testi yapıldı. Ve yumurtlamamın olmadığını söyledi dr. Doğum kontrol hapı kullandım bir süre. Düzelmiş olmalıyım ki evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım. 2,5 senedir hapla korunuyordum. Önce normal geldi. 6 ay kadar önce şiddetli kanamam oldu 9-10 gün sürmeye başladı. Birkaç ay sonra 5 güne indi. Sonra 3 güne.
Bu sefer tamamen gitti. Bu hafta randevu almak istiyorum. İnternette garip garip testler yazıyor. Tam olarak hangi testler yapılıyor? Daha 29 yaşındayım ve çok yıprandım. Yardımcı olursanız sevinirim.

geçmiş olsun,belki erken men.değildir...hemen kötüye yorma,bazen düzensizlikler yaşıyor kadınlar...dr büyük ihtimalle adet söktürücü verecek ve adetinin 3.günü hormon testi için çağıracak.alınan kanda hormon seviyelerine bakacak... fsh(ki en önemlisidir,menopoz teşhisinde buna bakılır),e2 ve trıode bakılır...hakkında hayırlısı olsun...

kızlar aynı dertten 2 yıldır cekıyorum fsh50lerde 27yasım doktorun denmesi ilaç kullanarak düşebiliyor fakat beyın kendını kandırıyormus yanı ılacı kestıgımızde yıne durum aynı. Testere dıslı aslan pencesı kuru aldım Saracoğlu'nun sıtesınden hıc bır etik yapmadı

kızlar aynı dertten 2 yıldır cekıyorum fsh50lerde 27yasım doktorun denmesi ilaç kullanarak düşebiliyor fakat beyın kendını kandırıyormus yanı ılacı kestıgımızde yıne durum aynı. Testere dıslı aslan pencesı kuru aldım Saracoğlu'nun sıtesınden hıc bır etik yapmadı

dediği kadar mı kullandın?yani küre harfiyen uydun mu:44:bir de şu var ne yazık ki aktarlar bazen bayat bitki satıyor!bir de hayıt tohumunu denesene?

giderek düşüyo fsh benim keçi boynuzu nu içmemm hık mıkk edyodum ama sanırım işe yarıyo soğan yemeyen ben soğan suyu içtim falan zor şeyler ama yapılması lazım :KK34:

mrh.ben 32 yaşındayım maalesef erken menapoz olduğumu yeni öğrendim .özel hastanede hormon testi yapıldı sonuç fsh 75 çıktı yani erken menapoz.ancak bununla kalmayıp prof.a gittim muanede herşeyin normal olduğunu hatta yumurtalıkların çalıştığını aşırı stesten kaynaklandığını söyledi.horman tedavisine başladım.adet olunca hormon testi yeniden yapılacak merakla ve de korkuyla bekliyorum

merhaba ben şu anda 38 yaşındayım ama 6 senedir erken menopozla savaşıyorum yani 32 yaşında başladı her ne kadar tedavi gördüysemde düzelme olmadı doktorum tedaviyi bırakmak gerektiğini söyledikten birbuçuk iki ay sonra tekrar başlıyo sorunlarım en büyük korkum ise erken menopozdan sonra erken yaşlanmaktır

yaa çok üzüldüm bende 32 yaşındayım ve erken menapoz teşhisi verildi.geri dönüş var diye umutlanıyordum şimdi umudum kırıldı.

Merhaba,
Ben yaklaşık 6 aydır 3 haftada 1 adet oluyorum.. önceleri önemsemedim strestendir dedim ama sonunda doktora gittim. adetin 3. günü testleri yaptırdım estradiol 126 fsh 9.45 çıktı.
doktor direk ailede erken menopoza giren var mı diye sordu :KK43:
ben myom yada polip vardır diye düşünürken sorunum çok daha ciddi çıktı :KK43:şuan cyclo-progynova kullanıyorum ilk kutu bitti ve 4 gün sonrasında adet oldum.
3. kutu bitince kontrole gideceğim. Merak ettiğim bu ilacın hormon düzenleme açısından faydasını gören var mı acaba?
yazılanlardan okuduğum kadarı ile genelde adet olmayanlar kullanıyor ancak ben adet olabiliyorum ayda 2 kez hatta :KK43:
Ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk ancak doktor 3 ay bu ilacı kullandıktan sonra artık bebek için çalışmalara başlaman lazım senin durumundakiler zor gebe kalıyorlar dedi. Moralim alt üst oldu :KK43:

Merhaba,
Ben yaklaşık 6 aydır 3 haftada 1 adet oluyorum.. önceleri önemsemedim strestendir dedim ama sonunda doktora gittim. adetin 3. günü testleri yaptırdım estradiol 126 fsh 9.45 çıktı.
doktor direk ailede erken menopoza giren var mı diye sordu :KK43:
ben myom yada polip vardır diye düşünürken sorunum çok daha ciddi çıktı :KK43:şuan cyclo-progynova kullanıyorum ilk kutu bitti ve 4 gün sonrasında adet oldum.
3. kutu bitince kontrole gideceğim. Merak ettiğim bu ilacın hormon düzenleme açısından faydasını gören var mı acaba?
yazılanlardan okuduğum kadarı ile genelde adet olmayanlar kullanıyor ancak ben adet olabiliyorum ayda 2 kez hatta :KK43:
Ben 29 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk ancak doktor 3 ay bu ilacı kullandıktan sonra artık bebek için çalışmalara başlaman lazım senin durumundakiler zor gebe kalıyorlar dedi. Moralim alt üst oldu :KK43:

ben de aynı ilacı kullanıyorum 1. kutu biteli 2 gün oldu ve hala adet olmadım çok korkuyorum ya olamzsam

mrh.ben 32 yaşındayım maalesef erken menapoz olduğumu yeni öğrendim .özel hastanede hormon testi yapıldı sonuç fsh 75 çıktı yani erken menapoz.ancak bununla kalmayıp prof.a gittim muanede herşeyin normal olduğunu hatta yumurtalıkların çalıştığını aşırı stesten kaynaklandığını söyledi.horman tedavisine başladım.adet olunca hormon testi yeniden yapılacak merakla ve de korkuyla bekliyorum

benimde ultrasonda herşey normal gözüküyordu. ilk kutu sonrasında mı tekrar test dedi gittiğin prof. ? bana 3 kutu kullan 3. kutudan sonraki adetinde yapacağız dedi :44:

benimde ultrasonda herşey normal gözüküyordu. ilk kutu sonrasında mı tekrar test dedi gittiğin prof. ? bana 3 kutu kullan 3. kutudan sonraki adetinde yapacağız dedi :44:

ilk kutu bitip adetin 3.gününde test tekrar dedi ama ilaç biteli 3 gün oldu hala olmadım.

ilaç biteli 4 gün oldu hala adet olmadım yoksa oolmayacak mıyım kafayı yiyecem

şükür sonun da oldum ilaçla da olsa buna bile çok sevindim.yarın hormon testim var umarım her şey yoluna girer

X