Valla bu son birkaç aydır ayda birçok defa farklı zamanlarda bakıldı, hangisini baz almalıyım bilmiyorum. Sondakini baz alsam şuan tüp bebek iğneleri kullandığım için yanıltıcı olur mu bilmiyorumFsh kaçtı cnm kaç oldu
Dün 22'ymişFsh kaçtı cnm kaç oldu
Dün 22'ymişFsh kaçtı cnm kaç oldu
Hormon tedavisinin kanser riskleri var nasılMaalesef bunu durduracak bir şey yok. Vücut yavaş yavaş hazırlanıyor. Ama bu döneme iyi girmek gerçekten çok önemli. Sağlıklı beslenmek gerekiyor çünkü menopoz döneminde kilo sorunları olabiliyor, spor yapmak çok önemli çünkü kas kaybı olabiliyor ve kemik sorunları artıyor. Düzenlü uyku gerçekten en önemlisi diyeblirim. Ben de çok şükür ateş basması gibi şeyler daha hiç olmadı ama biyoeşdeğer hormon tedavisine çok erken başladım. Östrojen çok önemli bir hormon vücut için.
iğneler den sonra 22 mi oldu 7 iken burda bir yanlışlık var cnm artması kötüDün 22'ymiş
24 Temmuz'da iğnelerr başlamadan önce 7.03 aynı gün amh: 1.03
Doktormu önerdi cnmBiyoeşdeğer hormon tedavisi bu doğal hormon kullanıyorum yani vücudun ürettiği in eş değeri.
Hormon için de kanser riski var diyorlar ileri zamanlarda.Doktorum henüz önermedi ama benim mi sormam gerekiyor?Hormon yerine koyma tedavisine başlayın süreci baya ileri atarsıniz.
Menapoza girseniz daho hormonları yerine koyarak vucut yıkımda yasamiyor.
Benim 7.46 idi 2020 deErken menopoz denenlerin fsh ı kaç acaba?
Kendimi psikolojik olarak hazırlayıp yakın zamanda düzeltmelere başlamak istiyorum.Ama benim anlamadığım tüp bebek öncesi 2 yumurtam vardı o zaman duzenliydi adetlerim şimdi yumurtalar artmış ama düzensizim.Bu ikisi arasindaki bağlantıyı kuramadım birtürlüEvet haklısınız çocukla bi tık daha zordur ama kendinize yapacağınız bir yatırım öyle düşünün, aslında minimal bir şekilde gece yatmadan sadece 15-20 dakikalık rutinlerle sürdürülebilir olduğuna inanıyorum ben, hele ki çocuğunuzla ileriki dönemlerde de daha kaliteli bir yaşam tarzında buluşacağınızı düşününce... Sonuçta çocuğunuz da sizin sağlıklı beslenerek ilerlediğinizi gördüğünde o da kendine onu öncül alıcak, unutmayalım ki çocuklar söylenileni değil yaptıklarımızı örnek alırlar
Ben özelde yaptırmıştım ama bence kadın doğuma muayene olup doktor devlette de talep edersen yapılabilir diye düşünüyorumBu amh değerine hamilelik dışında da devlet hastanelerinde bakıyorlar mi?
Yaaa ne güzel ben çocuktan sonra 3 yıldir korunmuyorum.belki bir umut kendiliginden de olur diye ama tık yok maalesef.Sırf menapoza girmeyeyim diye dondurulmuş embriyolarimdan birtane daha mı doğursam diye düşünmeye başladımBenim son zamanlarda 5 gun suren adetim 2 gune dusmustu amh 0.36dan 0.13d dusmustu sonra dogal yolla gebe kaldim dogumdan sonra olmam herhalde artik dedim bebegim 3 aylikken adet oldum ve gunlerim 5 gune tekrar yukseldi leke seklinde gelirken simdi yine cok geliyor amh degerimi cok merak ediyorum
O zamanlar 7.46 idi ama doktorlarım hep amh tan bahsetti hiç fshin sukadarmis ondan böyle demedilerErken menepozda Amh a değil fsh a bakılıyor fsh kaç
Hormon yerine koyma tedavisinde bioeşdeğer hormon kullanılıyor.Hormon için de kanser riski var diyorlar ileri zamanlarda.Doktorum henüz önermedi ama benim mi sormam gerekiyor?
Evet hatta dün çatlatma iğnemi vuruldum, yarın da yumurta toplama olucak, valla açıkçası ben hiç değerlerimi takip etmiyorum çünkü takip edip oradan şuradan edindiğim bilgilerle kendim bir yorum çıkartmaya çalıştığımda kendimi yiyorum, günler geçmiyor ve çok stres oluyorum ki bu dönemde stres benim için en olmaması gereken şey diye düşünüyorum, zaten üniversite hastanesindeyim ve çalıştığım ekip çok kıymetli, ince eleyip sık dokuyorlar biri bişeye takılmasa öbürü mutlaka farkeder olumsuz bir şey olsa bunu biliyorum o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıp değerlerime hiç bakmıyorumHormon tedavisinin kanser riskleri var nasıl
iğneler den sonra 22 mi oldu 7 iken burda bir yanlışlık var cnm artması kötü
Anladım benim doktorum hiç bahsetmedi acaba henüz erken olduğunu mu düşüyor bilemedimHormon yerine koyma tedavisinde bioeşdeğer hormon kullanılıyor.
Yani vucudundaki hormonun aynısı.
Doktorun sentetik hormon verirse risk olur. Doktorun bioeşdeğer hormon vermesi gerekiyor.
Vitamin takviyeleri cok onemli yumurta icinYaaa ne güzel ben çocuktan sonra 3 yıldir korunmuyorum.belki bir umut kendiliginden de olur diye ama tık yok maalesef.Sırf menapoza girmeyeyim diye dondurulmuş embriyolarimdan birtane daha mı doğursam diye düşünmeye başladım
Zaten bu fsh değeri erken menopoz belirtisi degil bu değer normal.Demekki sizim amh düşüktü ona dayanarak erken menopoz dendi.O zamanlar 7.46 idi ama doktorlarım hep amh tan bahsetti hiç fshin sukadarmis ondan böyle demediler
Aynen amh bide o zaman baktıklarında 2 3 yumurtam vardı.Ama dün baktırdım 8 olmuş.doktorum emzirmek ise yaramış iyi gördüm seni dedi.Cok mutluydum takı ardından lekelenene kadar.Ama su saat oldu hala sökülmedi adetim.İnanın kafam çok karışık vücudumda neler oluyor anlayamıyorumZaten bu fsh değeri erken menopoz belirtisi degil bu değer normal.Demekki sizim amh düşüktü ona dayanarak erken menopoz dendi.
Hangi takviyelerden bahsediyorsunuz.Ya doktorum hicbisey önermedi bana kendiliğinden alıp kullanabilir miyimVitamin takviyeleri cok onemli yumurta icin
Eger oyle bi dusunceniz varsa takviyelere baslayin derim
omega3Hangi takviyelerden bahsediyorsunuz.Ya doktorum hicbisey önermedi bana kendiliğinden alıp kullanabilir miyim
Hepsi çok düşük ve bikac aydır kullanıyorum o da çok ayrı mevzu yeni konu açmam lazımomega3
D vitamini
B12 gibi
Degerlerinize baktirin oncesinde