- 13 Ocak 2020
- 44.893
- 170.123
- 33
10u geçmedi hiçFsh kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10u geçmedi hiçFsh kaçtı
Amh 0 larda olduğu halde mi?10u geçmedi hiç
Hangi vitaminleri ve düzenli yemek derken diyet mi?Bilmiyorum benim geçen ay fsh 19 du bu ay 13.3 e düşmüş düzenli sağlıklı beslenme çok yorucu olmayan günlük spor vitaminlerle falan düzenli uyku stressiz yaşam la artışı yavaşlatabilir
Amh 0.6 idi yani 0.64Amh 0 larda olduğu halde mi?
Onu diyorum çok düşük olduğu halde 0 larva, fsh iyiymiş.Amh 0.6 idi yani 0.64
Evet. Belki yaş genç diyeydi. Ben nicki hatırladım sizin. Tüp bebek tedavisine basladınız mı?Onu diyorum çok düşük olduğu halde 0 larva, fsh iyiymiş.
Ekmek, beyaz un kestim yani karbonhidratı kestim.Nasıl beslendiniz, neler yaptınız?
Vücudunda eksik olan vitaminler sağlıklı düzenli çok kiloluysan diyetHangi vitaminleri ve düzenli yemek derken diyet mi?
Hala adet oluyordum ama hormon testlerim menopozu gösteriyordu artık. O yüzden biyoeşdeğer hormon tedavisine başladımSırasıyla sonra.ne oldu düzenin?
Bu seferki testlerde amh 0.29 olmuş 0.23 tü fsh 13 olmuş 19 du cnm estradiol 18 di 50 olmuş iyi hazirlanmak derken cnm bide vücudum ödem tutuyor benim yaFsh değişebiliyor aslında aydan aya bile benim geçen sene 77 bu sene 41. Amh ise çok az yumurtlama yani bu yakın zamanda menopoza gireceğini gösteriyor zaten. Ama bu değerler menopoz başlangıcı maalesef. Benim de daha adetlerim tam kesilmemişti. Ama çok düzensizleşmişti. 1 ay oluyordum 1 ay olmuyordum. Bazı ay çok az kanamam oluyordu bazı ay çok fazla 15 gün sürüyordu. Şimdi hormon tedavisiyle düzenli adet oluyorum.Bu arada premenopoz denen dönem çok önemli. Ne kadar iyi hazırlanırsan menopoza o kadar iyi.
Şu an kaç fsh ve öyle çıktığında değişiklikler nelerdi?
Benim arkadaşımın amh 006 idi fsh sı 4 filandı çok iyiydi şu an ilk bebekle ilk denemede hamilenkaldi kendisi masallah darisi bize olsunOnu diyorum çok düşük olduğu halde 0 larva, fsh iyiymiş.
Doktorum onemli demistiB 12 neden?
Evet 1 2 yumurta görünürken doğal gebe kaldım histereskopi sonrası. Ama fsh 10u gecmiyodu benim.
Prowonen kullanmıştım ben.Merhaba neler kullanmıştınız vitamin vs olarak yaptığınız biseyler varmıydı acaba ? Benim geçen ay 1 yumurta vardi bir tane daha gorundu 2 yumurtada gelişmedi tedsvi iptal edildi. Bu ay 2 yumurta kendi kendine büyüyüp kist olmus denildi 2 tane kistimin içini operasyon ile boşalttılar ve prp yapıldı. Bu ay doğum kontrol hapı da verildi. Diğer aya ne olur durumum bilmiyorum.
Keşke bi mucize olsada bende doğal gebe kalsam diye umut ediyorum eşimde sperm problemi yok o yüzden sormak istedim ek neler kullanmıştınız diye
Prowonen kullanmıştım ben.
Kemik erimesi var mı sizde de? Östrojen için bana hep hap verildi35 yaşındayım girdim zaten önlenebilecek bir şey değil bu maalesef.