- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
O korkunun seni esir etmesine izin verme yoksa stresten kendini yersin kuzum olmazsa da nasip de kan ver benceKeskeee pozitif ciksaaaa... hep yaptirdim onceki aylar negatifti artik yine negatf cikar diye korkuyorum(
Yaaa canım çoooooooooookkkkkk sevindim kan verdin mi inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder isteyen herkese de nasip ederKizlaaaaar:) test yaptim ve sonuc pozitifff cift cizgiyi gordum sonunda
İlk idrar daha iyi çünkü hormon en yoğun sabah ilk idrarda var kuzum elinde fazla test varsa 3 4 saat tuttuğun idrarla da olur sabah tekrarlarsınHanımlar test aldım da ilk idrarlami yapmak gerekiyor farkediyor mu
Iki tane aldm da ama yinede yarın sabah yapayım çıkmazsa diğer sabahta yaparımİlk idrar daha iyi çünkü hormon en yoğun sabah ilk idrarda var kuzum elinde fazla test varsa 3 4 saat tuttuğun idrarla da olur sabah tekrarlarsın
Ya çok hafif de olsa çıkardı azcık da olsa ama yok yani çıkmadıDur bi bakalım kuzum daha kaç gün var sen benim erken öğrendiğime ne bakıyorsun benimki çok istisnaki sen bekle test aldıysan hergün yap bi tane
Çok sevindim hayırlı olsun canm varmı belirti falan bende test alacam yarın ilk idrarla yapacm
Coooook tesekkur ederim. Cok cok mutlu oldum. Allah herkese saglikla bebisler nasip etsin insallahYaaa canım çoooooooooookkkkkk sevindim kan verdin mi inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder isteyen herkese de nasip eder
Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydiCanim test aldim direk koyu iki cizgi belirdi. Ve kan testide yaptirdim beta hcg 5489 cikti.
Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydi
Bende yarın test yapacam ama adetime 4 gün kalmış oluyor yarın çıkarmı acaba varsa biseyEvet gecmisti canim. Cok tesekkur ederim:)
İnşallah çıkar canım benim haber verirsinIki tane aldm da ama yinede yarın sabah yapayım çıkmazsa diğer sabahta yaparım
Dur bakalım bi kaç gün daha geçsin canım benim Allah inşallah nasip etmiştirYa çok hafif de olsa çıkardı azcık da olsa ama yok yani çıkmadı
İnşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinCoooook tesekkur ederim. Cok cok mutlu oldum. Allah herkese saglikla bebisler nasip etsin insallah
Ay inşallah hayırlısı çok saol güzel dileklerb içinDur bakalım bi kaç gün daha geçsin canım benim Allah inşallah nasip etmiştir
Sende sağol canımAy inşallah hayırlısı çok saol güzel dileklerb için
Inşallah tmm canım bide bisey sorcam idrarda tortu nasıl oluyor idrar tortuluysa hamilelik varmışİnşallah çıkar canım benim haber verirsin
Canım berrak değil yani sürekli bi bulanıklık renginden anlıyorsun zatenInşallah tmm canım bide bisey sorcam idrarda tortu nasıl oluyor idrar tortuluysa hamilelik varmış
Iste ben anlamıyorum sıkıntı ordaCanım berrak değil yani sürekli bi bulanıklık renginden anlıyorsun zaten
Idrarimi yaptigimda nokta nokta biseyler görünüyor o mu tortu internette kum gibi ince bisey yazıyor canmCanım berrak değil yani sürekli bi bulanıklık renginden anlıyorsun zaten
Benim kum gibi bişey olmadı canım bende bulanıklık vardı sanki içinde beyaz bi toz atmışlar da renk bulanmış gibiydiIdrarimi yaptigimda nokta nokta biseyler görünüyor o mu tortu internette kum gibi ince bisey yazıyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?