Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik belirtisi yaşayan ama psikolojik mi gerçek mi olduğuna karar vermeyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar benim son adetim 5 kasımda bitti 7 sinde korunmasız ilişki oldu bugün kahverengi lekelenme oldu ama ağrım falan Yok adet olma ihtimalim imkansız gibi pko var bende en erken 38 gün oluyor hamilelik olabilir mi ama başka hiç belirtim Yok

Belki yerleşme kanamasıdır canım bi kaç gün sonra test yapsan aslında

Peki bise sorcam canim .yok siringayla dusuk yapan yok cocuk sakat olurmus yok enfeksiyon olurmus .senin nasil oldu biraz bilgilendirirmisiniz
Valla kuzum Allah nasip edince öyle de güzel oluyo ki :) bununla ilgili konu açtım orda da yazdım ben sağlık personeliyim zaten sağlıksız spermler yumurtayı delemiyolar olacaksa bişey vesile oluyo o bebeğin nasibi yoksa da kimse onu orda tutamıyor bende durumlar iyi şükür bugün keseyi de gördük haftaya ya da sonraki hafta kalp atışlarını da duyarız inşallah Rabbim bu kandilin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…