- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
Bende 5 gün kala yaptım ama negatifti bakalım bende bekliyorum canımKızlar test yaptım sonuç negatif adetime daha 4 gün var bekliycem artık
Canim sen siringayla hamilelik yapmistin kalabildin mi acabaBenim kum gibi bişey olmadı canım bende bulanıklık vardı sanki içinde beyaz bi toz atmışlar da renk bulanmış gibiydi
Evet canım Allahın izniyle şırıngayla hamile kaldım o konuya da yazmıştım :)Canim sen siringayla hamilelik yapmistin kalabildin mi acaba
Belki yerleşme kanamasıdır canım bi kaç gün sonra test yapsan aslındaKızlar merhaba herkese iyi akşamlar benim son adetim 5 kasımda bitti 7 sinde korunmasız ilişki oldu bugün kahverengi lekelenme oldu ama ağrım falan Yok adet olma ihtimalim imkansız gibi pko var bende en erken 38 gün oluyor hamilelik olabilir mi ama başka hiç belirtim Yok
Bilmiyorum ki canım bi kaç gün bekleyip kan versenCanım çok erken ya ondan test yapmadım adet biteli yeni 13 gün olmuş idrarda çıkmaz ki
Canım şırıngayla hamilelik merak ettim nasıl oluyorBilmiyorum ki canım bi kaç gün bekleyip kan versen
Peki bise sorcam canim .yok siringayla dusuk yapan yok cocuk sakat olurmus yok enfeksiyon olurmus .senin nasil oldu biraz bilgilendirirmisinizCanim sen siringayla hamilelik yapmistin kalabildin mi acaba
Canım benim açtığım bi konu var şırıngayla hamilelik diye orda detayla yazdım okuyabilirsin :)Canım şırıngayla hamilelik merak ettim nasıl oluyor
Valla kuzum Allah nasip edince öyle de güzel oluyo ki :) bununla ilgili konu açtım orda da yazdım ben sağlık personeliyim zaten sağlıksız spermler yumurtayı delemiyolar olacaksa bişey vesile oluyo o bebeğin nasibi yoksa da kimse onu orda tutamıyor bende durumlar iyi şükür bugün keseyi de gördük haftaya ya da sonraki hafta kalp atışlarını da duyarız inşallah Rabbim bu kandilin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahPeki bise sorcam canim .yok siringayla dusuk yapan yok cocuk sakat olurmus yok enfeksiyon olurmus .senin nasil oldu biraz bilgilendirirmisiniz
Hiç bişey yaşamadan hamile kalanlar da var canımcım sen bi kaç gün bekle de kan ver varsa çıkacaktır değer düşük olsa da çıkar inşallah :)Hiç kasık ağrısı falan yoksa gene gebelik olmaz Herhalde benim hiç sancım belirtim yk
Aaa okudum Canım şaşırdım hiç duymamıştım böyle bir yöntemCanım benim açtığım bi konu var şırıngayla hamilelik diye orda detayla yazdım okuyabilirsin :)
Bende burda açılmış başka bi konudan öğrendim kuzum Allah nasip ederse bişeyleri vesile kılıyo ben ona çok inanıyorum baya bi hamile kalan var bu yöntemle :)Aaa okudum Canım şaşırdım hiç duymamıştım böyle bir yöntem
Allah hayırlı etsin Canım sağlıkla kucağına alBende burda açılmış başka bi konudan öğrendim kuzum Allah nasip ederse bişeyleri vesile kılıyo ben ona çok inanıyorum baya bi hamile kalan var bu yöntemle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?