- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
Canım hiç belirtin oldumu adet tarihinden önce ve hayırlı olsunKızlar bugün normalde adet olmam gereken gün 2 günde bir testi yeniliyorum çizgi kırmızılaşmışsa hcg yükselmiştir diye stressiz gidiyorum kan vermeye son hali bu
Net hamilesin çok mutlu oldum...Kızlar bugün normalde adet olmam gereken gün 2 günde bir testi yeniliyorum çizgi kırmızılaşmışsa hcg yükselmiştir diye stressiz gidiyorum kan vermeye son hali bu
Bence vardır canım kan testi yaptirmalisin varsa çıkar zatenKizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir(
Bence vardır canım kan testi yaptirmalisin varsa çıkar zaten
Evet bende her ay yaşadığım için biliyorm benimde adetime 6 gün var ama sık idrara çıkıyorum bide kasiklarimda ara ara batmalar olmaya başladı bakalım hepimiz için hayırlısı olsnİnşAllah vardir hep umut edip husrana ugramak cok kotu bir durum cunku
Evet bende her ay yaşadığım için biliyorm benimde adetime 6 gün var ama sık idrara çıkıyorum bide kasiklarimda ara ara batmalar olmaya başladı bakalım hepimiz için hayırlısı olsn
Canımsın :) sabah hemen yaz inşallah müjdeli haberi verirsinSabah :))
Oldu kuzum çok şiddetli göğüs ağrısı oldu bende normalde ne adet zamanı ne yumurtlama zamanı göğüs ağrısı olmaz ilk defa olunca şüphelendim tabi kasık ağrısı saç yağlanması ve yüzde sivilcelenmede çoktu içime bi kurt düştü ikindi yaptım çıktı çok şükür 6 gün vardı ama erkenden belli oldu inşallah keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız sağlıkla büyür inşallah Rabbim isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinCanım hiç belirtin oldumu adet tarihinden önce ve hayırlı olsun
Teşekkür ederim kuzum evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin belirtiler mide yanması bulantısı başladı ama öyle öğürtecek kadar değil afedersin sonra göğüs ağrısı hala devam ediyor her an regl olacak gibi bi kasık ağrısı var sırt ağrısı var saçlarımı akşam yıkasam sabah yine yağlı oluyo o da hamilelikte oluyormuş biri söylemişti yok daha neler demiştim şimdi yaşıyorum :) idrar sürekli bulanık ve tortulu gibi ve bi anda üşüyüp bi anda sıcaklıyorum garip hisler içerisindeyimNet hamilesin çok mutlu oldum...
Belirtilerin neleer
Olmaz mı kuzum bence gebelik testinden korkuyorsan direk kan ver emin olKizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir(
Inşallah canım benimde 5 gün var adete ama sık idrara çıkıyorum ve ara ara kaşık ve kasigin arka tarafı bel kısmına batmalar oluyo belirtimidir acabaOldu kuzum çok şiddetli göğüs ağrısı oldu bende normalde ne adet zamanı ne yumurtlama zamanı göğüs ağrısı olmaz ilk defa olunca şüphelendim tabi kasık ağrısı saç yağlanması ve yüzde sivilcelenmede çoktu içime bi kurt düştü ikindi yaptım çıktı çok şükür 6 gün vardı ama erkenden belli oldu inşallah keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız sağlıkla büyür inşallah Rabbim isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
kuzum bence belirti 2 gün sonra bi test yap bakalım inşAllah Rabbim nasip etmiştirInşallah canım benimde 5 gün var adete ama sık idrara çıkıyorum ve ara ara kaşık ve kasigin arka tarafı bel kısmına batmalar oluyo belirtimidir acaba
Yok yok yokkCanımsın :) sabah hemen yaz inşallah müjdeli haberi verirsin
Keskeee pozitif ciksaaaa... hep yaptirdim onceki aylar negatifti artik yine negatf cikar diye korkuyorumOlmaz mı kuzum bence gebelik testinden korkuyorsan direk kan ver emin ol
Inşallah canım yakuzum bence belirti 2 gün sonra bi test yap bakalım inşAllah Rabbim nasip etmiştir:)
Çok sevindim hayırlı olsun canm varmı belirti falan bende test alacam yarın ilk idrarla yapacmKizlaaaaar:) test yaptim ve sonuc pozitifff cift cizgiyi gordum sonunda
Dur bi bakalım kuzum daha kaç gün var sen benim erken öğrendiğime ne bakıyorsun benimki çok istisnaki sen bekle test aldıysan hergün yap bi taneYok yok yokk( o çizginin gölgesini bile göremedim yokk iştee (( hep böyle ümitlenip de sonunun hüsran olmasından usandım artık ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?