Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik belirtisi yaşayan ama psikolojik mi gerçek mi olduğuna karar vermeyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir(

Bence vardır canım kan testi yaptirmalisin varsa çıkar zaten

Canım hiç belirtin oldumu adet tarihinden önce ve hayırlı olsun
Oldu kuzum çok şiddetli göğüs ağrısı oldu bende normalde ne adet zamanı ne yumurtlama zamanı göğüs ağrısı olmaz ilk defa olunca şüphelendim tabi kasık ağrısı saç yağlanması ve yüzde sivilcelenmede çoktu içime bi kurt düştü ikindi yaptım çıktı çok şükür 6 gün vardı ama erkenden belli oldu inşallah keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız sağlıkla büyür inşallah Rabbim isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Net hamilesin çok mutlu oldum...
Belirtilerin neleer
Teşekkür ederim kuzum evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin belirtiler mide yanması bulantısı başladı ama öyle öğürtecek kadar değil afedersin sonra göğüs ağrısı hala devam ediyor her an regl olacak gibi bi kasık ağrısı var sırt ağrısı var saçlarımı akşam yıkasam sabah yine yağlı oluyo o da hamilelikte oluyormuş biri söylemişti yok daha neler demiştim şimdi yaşıyorum :) idrar sürekli bulanık ve tortulu gibi ve bi anda üşüyüp bi anda sıcaklıyorum garip hisler içerisindeyim

Olmaz mı kuzum bence gebelik testinden korkuyorsan direk kan ver emin ol

Inşallah canım benimde 5 gün var adete ama sık idrara çıkıyorum ve ara ara kaşık ve kasigin arka tarafı bel kısmına batmalar oluyo belirtimidir acaba

Yok yok yokk ( o çizginin gölgesini bile göremedim yokk iştee (( hep böyle ümitlenip de sonunun hüsran olmasından usandım artık ya off
Dur bi bakalım kuzum daha kaç gün var sen benim erken öğrendiğime ne bakıyorsun benimki çok istisnaki sen bekle test aldıysan hergün yap bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…