• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik belirtisi yaşayan ama psikolojik mi gerçek mi olduğuna karar vermeyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben dahada sacmaliycam simdi : iliskiden sonraki 2.gün hafifkan gelmesi nedemektir? Normalde iliski yumurtlama gününde oldu. Yani regl e 14 gün falan var ve benim hic sasmaz

Merhaba ben dahada sacmaliycam simdi : iliskiden sonraki 2.gün hafifkan gelmesi nedemektir? Normalde iliski yumurtlama gününde oldu. Yani regl e 14 gün falan var ve benim hic sasmaz
Canım acaba ilişki sırasında bişey olmuş olabilir mi çünkü yerleşme kanaması en az 8 10 gün sonra oluyo diye biliyorum

kizlar meraba. 3 4 aydir ki hic yazan olmamis. yine de yazayim dedim. ben azeriyim, yazi şeklime takilmayin lutfen. idrarim koyu ve bulanik. bu yuzden arama yapdim bu konu karsima cikdi. adetime daha 6gun var. idrarim koyu ve bulanik. sanki ichine sıvı yaği gibi bişiy dokulmuş de, uzerine yiğilmis gibi. kasik ağrilarim var. ve dun afedersiniz yumurtlama donemlerindeki gibi beyaz katı yapişkan bi akintim oldu. islaklikdan fark ettim hic boyle olmamiwdi bata 6gun kala. atewim var hic hasta degilim oysa. gozlerim yaniyor bazer uşuyorum sanki. atesime baktim 37 derece. istahim cok artdi ama goğuslermde bi deyisiklik yok. test yapmaya korkuyorum cift cizgiyi goremem diye. hamile olur muyum ki?

Back