- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
Sende yerleşme kanaması olduktan sonra mı öğrendin canım yerleşme kanaman oldu muVer kuzum oncomed diye bi test çok iyi güvenilir yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende yerleşme kanaması olduktan sonra mı öğrendin canım yerleşme kanaman oldu muVer kuzum oncomed diye bi test çok iyi güvenilir yani
Bende aynı canım yarim saat 1 saatte bir çıkıyorum ama başka belirtim yok benimBende aynı canım ne kadar sürede bir çıkıyosun sen ben yarım saat 1 saatte bir çıkıyorum çok acıkma var arada mide yanması oluyo 7gün var bat a hayırlısı olsun hakkımızda canım :)
Inşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alırızİnşallah tutmuştur kuzum hayırlı haberlerle inşallah sık idrara çıkma ne zaman başlar bilmiyorum ama inşallah tuttu diye haber verirsin
Kizlar merhaba bende 1 yıldır evliyim bu Ay 2.klomen ve iğnemi oldum bakalım inşallah tutmuştur adetime 8 gün var ama sadce çok sık idrara çıkıyorum buda psikolojik olabilirmi onun dışında belirtim yok
Aynen canım nasipten ötesi yokİnşallah tutmustur canım eylül ayında bende klomen ve iğne kullandım ama gebelik oluşmadı bende cok idrara cıkıyordum bayada umutluydum çünkü hersey güzeldi ama nasip işte
Yok kuzum olmadı ben göğüslerden şüphelenip yaptımSende yerleşme kanaması olduktan sonra mı öğrendin canım yerleşme kanaman oldu mu
İnşallah canımcımInşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Ben hiç duymadım açıkçası kuzum İnternete ya da foruma baktın mı mutlaka biri kullanıp konu açmıştırKızlar devita gebelik testi kullanan varmı aranızda
O zaman bu yerleşme kanaması herkeste olan bişey değilYok kuzum olmadı ben göğüslerden şüphelenip yaptım
Yok kuzum herkeste olmuyomuş şahsen benim tanıdığım kimsede olmadıO zaman bu yerleşme kanaması herkeste olan bişey değil
TYok kuzum herkeste olmuyomuş şahsen benim tanıdığım kimsede olmadı
Canım senin idrarın tortulu mu normal miYok kuzum herkeste olmuyomuş şahsen benim tanıdığım kimsede olmadı
Oy ne güzel maşallah maşallahKızlar bugün normalde adet olmam gereken gün 2 günde bir testi yeniliyorum çizgi kırmızılaşmışsa hcg yükselmiştir diye stressiz gidiyorum kan vermeye son hali bu
Tortulu kuzum ne kadar su içersem içeyim bulanık ve afedersin hep ağır bi kokusu varT
Canım senin idrarın tortulu mu normal mi
Darısı başına inşallah inşallah inşallah kuzumm sana da isteyen herkese de Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOy ne güzel maşallah maşallah
Aaaminnnn inşaAllahhh canımm benimm çok saollDarısı başına inşallah inşallah inşallah kuzumm sana da isteyen herkese de Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Anladım canım benim de öyle bakalım hayırlısıTortulu kuzum ne kadar su içersem içeyim bulanık ve afedersin hep ağır bi kokusu var
Amin canımm ne zaman test yapacaksın :)Anladım canım benim de öyle bakalım hayırlısı
Sabah :))Amin canımm ne zaman test yapacaksın :)