• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik belirtisi yaşayan ama psikolojik mi gerçek mi olduğuna karar vermeyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarrr kan sonucum çıktı 141.20 olmuş doktor gayet iyi tebrik ederim dedi 2 gün sonra bi daha kan ver istersen çünkü daha regl günün gelmedi dedi ayy içim rahat etti valla perşembe falan veririm o da güzel yükselirse benden iyisi yok Allahım herkese nasip etsin inşallah :dua: :anneadayı: :)

Kızlaaaarrr kan sonucum çıktı 141.20 olmuş doktor gayet iyi tebrik ederim dedi 2 gün sonra bi daha kan ver istersen çünkü daha regl günün gelmedi dedi ayy içim rahat etti valla perşembe falan veririm o da güzel yükselirse benden iyisi yok Allahım herkese nasip etsin inşallah :dua: :anneadayı: :)
Çoook sevindim valla Canım adetinden kaç gün önce öğrenmiştin

Maşallah canım darısı başımıza bizler için de dua eder misin:KK200:

Canım hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin su gibi geçsin hamileliğin :KK16: dualarında bizleri de unutma. Büyük heyecanla biz de çift çizgiyi görmeyi bekliyoruz :dua:

Eklentiler

• IMG_20181108_153357.jpg
    IMG_20181108_153357.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 201
Canım hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin su gibi geçsin hamileliğin :KK16: dualarında bizleri de unutma. Büyük heyecanla biz de çift çizgiyi görmeyi bekliyoruz :dua:
Amin canım Allah razı olsun dualarım valla hepinizle inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz hamile olalım :dua: :anneadayı: :KK200:

Tamam canım sabredecem bakalım nasip hayırlısı
İnşallah olur canımcım sen 6 gün kala yapmaya başla biraz test stoğu yap ben n11 den almıştım 10 tanesi 15 tlydi kargo da bedava bir günde de geldi hem çok uygun hemde testlerin hiç biri yanlış çıkmadı

İnşallah olur canımcım sen 6 gün kala yapmaya başla biraz test stoğu yap ben n11 den almıştım 10 tanesi 15 tlydi kargo da bedava bir günde de geldi hem çok uygun hemde testlerin hiç biri yanlış çıkmadı
Tamam canım bende sipariş veriyim

Kizlar merhaba bende 1 yıldır evliyim bu Ay 2.klomen ve iğnemi oldum bakalım inşallah tutmuştur adetime 8 gün var ama sadce çok sık idrara çıkıyorum buda psikolojik olabilirmi onun dışında belirtim yok

Kizlar merhaba bende 1 yıldır evliyim bu Ay 2.klomen ve iğnemi oldum bakalım inşallah tutmuştur adetime 8 gün var ama sadce çok sık idrara çıkıyorum buda psikolojik olabilirmi onun dışında belirtim yok
İnşallah tutmuştur kuzum hayırlı haberlerle inşallah sık idrara çıkma ne zaman başlar bilmiyorum ama inşallah tuttu diye haber verirsin :dua:

Bende aynı canım ne kadar sürede bir çıkıyosun sen ben yarım saat 1 saatte bir çıkıyorum çok acıkma var arada mide yanması oluyo 7gün var bat a hayırlısı olsun hakkımızda canım :)

Back