Canım kaç günde bir oluyorsan ona göre hesaplayacaksin benim sat 23 ekim 28 günde bir oluyorum o yuzdrn bat 20 Kasım 3 gün varSupeerr cnm massllh cok belli ikinci cizgin hayirli olsun..sen bat derken son adet tarihini mi ele aldin yoksa olacagin tarihi mi...mesela ben son 22 sinde oldum ama muhtemelen 20 sinde olurum eger olacaksam bata 5 mi sayayim 3 mü
Anladim cnm bende 28 gunde bir oluyorum o zmaan 20 yi ele alim cnm..tskurlerCanım kaç günde bir oluyorsan ona göre hesaplayacaksin benim sat 23 ekim 28 günde bir oluyorum o yuzdrn bat 20 Kasım 3 gün var
CmtEn son 19 ekimde adet olmuştum 28 gunde bir olacaktim ilk kez klomen ve progestan kullandım incir kürü yaptım bide oldu çok şükür Dr demeden inanasim gelmiyor cmt gitmeyi düşünüyorum
Canim sana bişey daniscam bizde bu ay doktora gitcezzzz test yaptircazzz eşimle sanırım sizde böyle yol aldınız sonra ne yaptinizEn son 19 ekimde adet olmuştum 28 gunde bir olacaktim ilk kez klomen ve progestan kullandım incir kürü yaptım bide oldu çok şükür Dr demeden inanasim gelmiyor cmt gitmeyi düşünüyorum
En iyisi canım ultrasonla herşeyi görüyorlar zaten. Hayırlı olsun bebisin de :)Sagol cnm bilgin icin...ben alttan muayene hic olamadim zaten cok kasilmistim o yuzden sezeryan oldum..korktum yani ne bilim yeni evliydim bi de evliligimin 2.ayında hamile kalmistim ta soylemesi ayip
ben kırmızıları gördüm ama ilk defa böyle bişey yaşadımKiiz benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme başladı daha kanama olmadım 4 gundur lekelenme var bugün koyulasti biraz anlamadım ne olduğunu yarin doktora gidecektim sonra vazgectim koyulasinca gelecek sanırım dedim
Bayagi belirgin canim çizgi. Tebrik ederim canimAz önce yaptım kızlar fotoya bakarmisiniz bata iki gün var
Çok teşekkürler cnm kese kaçıncı haftada görünüyordu acaba yrn bir tane daha alır denerimOTE="ASSELL87, post: 43602100, member:
Cnm valla hatirlamioyrm 3 yil oldu ama ben gittigimde hamilesin ama yine bise diyemem demişti doktorum kese ve kalp atışlarını gormeden...ertelemisti gittigimde ama sanirim 7.haftada yine de emin degilim...sen folik asit e basla eger kullanmiorasan yarin sabah ta testi tekrarla ama buyuk ihtimal hamilesin cnm..keyfini cikar
Tesekkurler cnm...cok şükür sezeryan da sorunsuz gecti..3 yasinda simdi prensesim..darisi tum anne adaylarinaEn iyisi canım ultrasonla herşeyi görüyorlar zaten. Hayırlı olsun bebisin de :)
Adetin 2 gün geçti yaptim idrar testi pozitif cikti 3 günü sabah yeniden yaptim idrar oda pozitif cikti hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim 4 5 haftalik hamileyim 1096.85 cikti kan sonucum cuma günü tekrardan gideceğim ultrasona girmek içinAdetin mi 3 gün geçmişti kan testi ile öğren din cnm
Ne güzel çizgiler öyle :) Çok belirgin hayırlısı olsun :)Az önce yaptım kızlar fotoya bakarmisiniz bata iki gün var
Cnm bende acikcasi dogum kontrol hapi kullanma taraftari degilim...akinti belki de usuttun ondandir ama gebeligin baska belirtileri de var onlari yasiyormusun..gogus agrisi gibi...sk idrar gibi..ama emin ol eger hamileysen biranda kendini hazir hissedersin cnm..yine de hayirlisi olsun senin icin..Merhabalar bayanlar benimde bir sorum olacak sizlere. 6 aylik evliyim 5 aydir dogum kontrol hapi kullaniyordum. Etrafimdakiler kullanma birak zararli falan deyince bende korkup gecen ay son hapi icip bir daha almadim.Daha sonrada birlikte olduk geri cekme yontemiyle cok guvenilir bir yontem olmadigini bilmeme ragmen. 8gundur kasiklarimda ve belimde ciddi anlamda gecmek bilmeyen bir agri var ve sulu bir akintim var ara sira yesilimsi oluyor gunde 2 kez camasir degistiriyorum o kadar cok. Bugun alti gun onceden gosteren gebelik testi aldim sonuc negatif cikti. Ama guvenemedim. Eger gununde olursam adetime 6 gun var. Yarin doktordan randevu aldim muayneye gidecegim ama cok korkuyorum kendimi hic hazir hissetmiyorum siz ne dusunuyorsujuz gebe miyim ? Benim icimde oyle jir his var. Lutfen cevap verinn
Aminn..Allahım herkese nasip et bu duyguyu nolurrrrrr
Hayir her ay adetime yakin goguslerime dokunulmazdi bu ay hic birsey yok bende ona sasiriyorum. İdrarda 2 saatte bir falan cikiyorum en az. Ama bu kadae bel agrisina hic bir anlam veremiyorum kopuyo sanki belimCnm bende acikcasi dogum kontrol hapi kullanma taraftari degilim...akinti belki de usuttun ondandir ama gebeligin baska belirtileri de var onlari yasiyormusun..gogus agrisi gibi...sk idrar gibi..ama emin ol eger hamileysen biranda kendini hazir hissedersin cnm..yine de hayirlisi olsun senin icin..
Aminn aminnn insallah canimTesekkurler cnm...cok şükür sezeryan da sorunsuz gecti..3 yasinda simdi prensesim..darisi tum anne adaylarina