Ya benim de oyle aslinda 10 gundur inanilmaz bel agrim var ve adetime 3 gün var..gebelik testim negatif cikti...belki Senin bel agrin baska sebeptendir...tabi yarin yine doktora gittiiginde ins hayirli bir sonuc alirsin cnm..Hayir her ay adetime yakin goguslerime dokunulmazdi bu ay hic birsey yok bende ona sasiriyorum. İdrarda 2 saatte bir falan cikiyorum en az. Ama bu kadae bel agrisina hic bir anlam veremiyorum kopuyo sanki belim
Allah Allah hamilesindir demi canım. Allah yardımcı olsun korkma kötü bisey yoktur insKızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Kızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Allah Şâfi ismiyle acil sifalae versin insaallahKızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Kotu düşünme canim Allah in izniyle birsey olmaz dualarimiz seninle. Bizi haberdar et mutlakaKızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Bilemiyorum herkes icin hayirlisi neyse onu versin Rabbim.. Cok tesekkur ederim yardiminz icinYa benim de oyle aslinda 10 gundur inanilmaz bel agrim var ve adetime 3 gün var..gebelik testim negatif cikti...belki Senin bel agrin baska sebeptendir...tabi yarin yine doktora gittiiginde ins hayirli bir sonuc alirsin cnm..
Rica ederim cnm...Bilemiyorum herkes icin hayirlisi neyse onu versin Rabbim.. Cok tesekkur ederim yardiminz icin
Cnm iyi haberler ver bize inss.sakin ol bise yoktur ya..iyi haberlerini 4 gözle bekliyoruz..Kızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Tebrik ederim canim gözün aydinAz önce yaptım kızlar fotoya bakarmisiniz bata iki gün var
Aaaa ne oldu canim birden bire mutlaka haber et inşallah bir sorun yoktur mutlu güzel haberlerle donersinKızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Anladım bende yarın sabah yaptırmayı düşünüyorumAdetin 2 gün geçti yaptim idrar testi pozitif cikti 3 günü sabah yeniden yaptim idrar oda pozitif cikti hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim 4 5 haftalik hamileyim 1096.85 cikti kan sonucum cuma günü tekrardan gideceğim ultrasona girmek için
Yaptir tabiki canim ama mutlaka haber et olurmu mutlaka git kesin sonuç alirsin inşallah hamissindirAnladım bende yarın sabah yaptırmayı düşünüyorum
Yaptir tabiki canim ama mutlaka haber et olurmu mutlaka git kesin sonuç alirsin inşallah hamissindir
B
ben kırmızıları gördüm ama ilk defa böyle bişey yaşadım
Inşallah canım yarın 4. Günüm olacak ve belirti yok önce idrar yapıcam evde haber ederimYaptir tabiki canim ama mutlaka haber et olurmu mutlaka git kesin sonuç alirsin inşallah hamissindir
Canım içini ferah tut Allah'ın izni ile bişey olmaz inşAllah. Biz de dua ediyoruz sana canım..Kızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Tatlim sende yarin git için rahatlar neticede kanda net oluyor herşey yanlis cikma ihtimali yok yaptir sende bir an önce zaten idrar testin silikti senin dimiBen ne zaman gitsem yaa bat cuma