Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayir her ay adetime yakin goguslerime dokunulmazdi bu ay hic birsey yok bende ona sasiriyorum. İdrarda 2 saatte bir falan cikiyorum en az. Ama bu kadae bel agrisina hic bir anlam veremiyorum kopuyo sanki belim
Ya benim de oyle aslinda 10 gundur inanilmaz bel agrim var ve adetime 3 gün var..gebelik testim negatif cikti...belki Senin bel agrin baska sebeptendir...tabi yarin yine doktora gittiiginde ins hayirli bir sonuc alirsin cnm..

Kızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum
Allah Allah hamilesindir demi canım. Allah yardımcı olsun korkma kötü bisey yoktur ins

Kızlar iyi geceler benim Karnım birdenbire davul gibi şişti ve agrimaya başladı çok feci ne oldu bilmiyorum gaz falan da değil göğsüme kadar sanki 4-5 aylık hamile gibi oldum birazdan doktora gidicez eşimle bana dua edin nolur kötü bir şey olmasin korkuyorum

Canım ya bişey olmaz ins dualarim seninle muhakkak haberdar et bizi

Kotu düşünme canim Allah in izniyle birsey olmaz dualarimiz seninle. Bizi haberdar et mutlaka

Cnm iyi haberler ver bize inss.sakin ol bise yoktur ya..iyi haberlerini 4 gözle bekliyoruz..

Aaaa ne oldu canim birden bire mutlaka haber et inşallah bir sorun yoktur mutlu güzel haberlerle donersin

B

ben kırmızıları gördüm ama ilk defa böyle bişey yaşadım

Hayırlısı olsun canım benimde az bi kırmızı geldi sonra gine kahve bi turlu sokulemedi grip olmuştum iğne falan yapılmıştı ondan oldu sanırım benim ki inşallah hayırlı zamanda alırız bebislerimizi kucagimiza

[QUOTEpcan6868, post: 43602155, member: 664080"]Canim sana bişey daniscam bizde bu ay doktora gitcezzzz test yaptircazzz eşimle sanırım sizde böyle yol aldınız sonra ne yaptiniz[/QUOTE]
Benim yumurtlama sorunum vardı cnm eşim gitmedi hiç ilk kez ilaç kullandım bu ay.. inş tutunur bebeğim darısı size olsuncnm

Canım içini ferah tut Allah'ın izni ile bişey olmaz inşAllah. Biz de dua ediyoruz sana canım..

X