Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benimde iki günüm geçti kasklarmda ve belimde ağrı var bacaklarıma atiyo bakalm beklemedeyim

Tatlim sende yarin git için rahatlar neticede kanda net oluyor herşey yanlis cikma ihtimali yok yaptir sende bir an önce zaten idrar testin silikti senin dimi

Evet canım bat a 3 gün kala akşam idrariyla silik çıktı sabah tekrarlayacagim ins yarın gidersem daha 3 haftalik fln çıkar tabi varsa ve değer xok düşüktür canım sıkılır

Evet canım bat a 3 gün kala akşam idrariyla silik çıktı sabah tekrarlayacagim ins yarın gidersem daha 3 haftalik fln çıkar tabi varsa ve değer xok düşüktür canım sıkılır
Canim benimkide 4 5 haftalik felan değer güzeldi benim korkma yarinda yap cikarsa pozitif idrar testin hemen hastaneye git benim gibi inşallah bir sorun olmaz bebisin seninledir

Canim benimkide 4 5 haftalik felan değer güzeldi benim korkma yarinda yap cikarsa pozitif idrar testin hemen hastaneye git benim gibi inşallah bir sorun olmaz bebisin seninledir

İnş canım ya ins önce gebelik heyecanı sonra tutunacak mi telaşı Allah yardımcımız olsun ya . Aciller test yapıyorlar mi yoksa kadın doğuma mi gitmem lazım bilgin var mi ona göre randevu gerekiyor çünkü

Kızlar doktordan çıktık şimdi alttan ultrasonla baktı kese yok dedi bi tane 27 mm kist var bi de rahim duvarı kalinlasmis dedi dış gebelik olabilir gebelik olmaya da bilir bir seybdiyemem dedi tahlil istedi 3 tüp kan 1 de idrar verdim sonra sonuçları bekledim moralim dipteydi resmen bir saat sonra gel dedi ve hamileyim hcg 93 çıkmış adet günüm yarın sizce normal mi 2 gün sonra tekrar çağırdı darısı hepinizin başına Meral ettiniz dua ettiniz sağ olun var olun Allah gönlünüze göre versin

Gözün aydin canim hamilesin daha cok yeni ondan 93 cikmis daha regline 2 gün var normal yani diş gebeliğe gelince doktorlar tekerleme gibi onu herkese söylüyor bana da söyledi canim sıkıldi arkadsimi aradim onada doktoru aynisini demiş doktorlar bunu herkese söylüyor birde benim 3 gün geçti 1096,85 cikti buna bile diş gebelik olabilir felan dedi yani düşün artik ona takilma kendini strese sokma rahatlama biraz bebiside rahatlar hadi bakalim

Bir hamile haberi daha müthişş :) canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)

3 gün geciken sırada ben varım sanırım. Bütün belirtileri yaşadım yaşıyorum da. Reglim de gecikti. Mide bulantısı beni mahvetti dünden beri. Yarın mutlaka bir test yapıcam. Dua edin ne olur bana da :)
Mutlaka git ama bak yarin uyandigimda senden güzel haber almak istiyorum çok merak ediyorum seni de inşallah hamissindir ya hepimiz hamis olalim ne güzel

Kızlar hamilemiyim ben inanamıyorum ilk defa çift çizgi gördüm inş gercektirrrrrrrr
hayırlı olsun canım kurbanda bayramın ilk günü akşam tam adet günümde bende nasıl olsa adetim başladı diyerek öylesine yaptığım testte çift çizgi çıkınca ilk önce inanamamistim şimdi sen ilk kez çift çizgi görüyorum deyince dejavu oldum Rabbim hayırla devam ettirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…