- 29 Ekim 2015
- 94
- 62
- 32
Deniyorum ama yükle miyorFotografini koy canim bakalım
Canım benimkide bundan belirgin çizgimKızlar suna bakın bi Allah aşkına ben mi hayal görüyorum bat a 3 gün var ve dayanamadım az önce yaptım ellerim titriyorEki Görüntüle 1691928
Silikte olsa cizgi görüyor canim. Insallah giderek koyulasir tebrik ederim canim. Yarin sabah tekrarla testi.Kızlar suna bakın bi Allah aşkına ben mi hayal görüyorum bat a 3 gün var ve dayanamadım az önce yaptım ellerim titriyorEki Görüntüle 1691928
Teşekkür ederim canım zaten 3 gün var daha ama çok saskinim fotodan daha belirgin aslında sabah tekrar edeceğim ins soktayim halaSilikte olsa cizgi görüyor canim. Insallah giderek koyulasir tebrik ederim canim. Yarin sabah tekrarla testi.
Bihayaldi kinden daha belirginse o zaman sendede var birseyler. 3 gunde gecikmiş zaten adetin. Kan testi neden yaptirmiyorsun canimCanım benimkide bundan belirgin çizgim
Benim adetime 1 gün var kan testi yapsam mı ckar mıBihayaldi kinden daha belirginse o zaman sendede var birseyler. 3 gunde gecikmiş zaten adetin. Kan testi neden yaptirmiyorsun canim
Sonuçtan korkuyorum canım bir iki gün beklesemmi diyorumBihayaldi kinden daha belirginse o zaman sendede var birseyler. 3 gunde gecikmiş zaten adetin. Kan testi neden yaptirmiyorsun canim
Ayy canım ya hadi ins 4 tane test almıştım bugün bat a kadar yapcam ins hamisizdirAblamnda böyle silik çıktı adetinden 4 gün gecikmisti doktora gitti 5 haftalk hamile :)
Insallah :)Ayy canım ya hadi ins 4 tane test almıştım bugün bat a kadar yapcam ins hamisizdir
Idrar testi hic yaptin mi canim. Once istersen idrar testi yap. Zaten 1 gun kalmis bir gun geçsin kan testi de yaptirirsinBenim adetime 1 gün var kan testi yapsam mı ckar mı
güzel inşallah benim de öyle dirAblamnda böyle silik çıktı adetinden 4 gün gecikmisti doktora gitti 5 haftalk hamile :)
Tamam canim bekle. Yarin sabah bi tane daha idrar testi yap o zaman bakalim koyulasiyor mu.Sonuçtan korkuyorum canım bir iki gün beklesemmi diyorum
Sonuçtan korkuyorum canım bir iki gün beklesemmi diyorum
Evet aldım zaten sabah için de yapacağım. .Tamam canim bekle. Yarin sabah bi tane daha idrar testi yap o zaman bakalim koyulasiyor mu.
Inşallah Rabbim den tek isteğim bu hayırlı haber... herkese ve bizede nasip olsunCanım tebrik ederim ya inş ikimizde hayırlı sonüç alırız :)
Kiyamam ben sana güzelim benim kiz aglicaktim simdi deli tebrik ederim hamilesin canim çok çok sevindim dualarim kabul oluyor çok şükür hepinize dua ediyorum tek tek hamis haberleri geliyorKızlar suna bakın bi Allah aşkına ben mi hayal görüyorum bat a 3 gün var ve dayanamadım az önce yaptım ellerim titriyorEki Görüntüle 1691928
Kiyamam ben sana güzelim benim kiz aglicaktim simdi deli tebrik ederim hamilesin canim çok çok sevindim dualarim kabul oluyor çok şükür hepinize dua ediyorum tek tek hamis haberleri geliyor
Tebrik ederim tatlim çok sevindim kan testinide yaptir için rahatlasinNe
güzel inşallah benim de öyle dir
Yap yap hergun test yap gün gün koyulasir inşallah hatta direk kab testi yaptir yarin hastaneye git bekleme. Rabbim sizlerden de razi olsun hep yanimdaydiniz tsk ederim hepinize öyle güzel ki burada olmak çok iyi geliyor insanaAhh canım benim yaa inan hala soktayim hergün test yapcam :))) Rabbim razi olsun senden çok çok sağol :))