Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Idrar testi pozitif cikanlari cok tebrik ederim ins hayirli sonuclar alirsiniz..ben de bata 5 kala sabah idrari degil bide test yaptim neyime guveniosam. Negatifi de aldim tabi. Of ya keske de yapmasaymisim test..adet olcam heralde baya adet belirtim basladi..

Yap yap hergun test yap gün gün koyulasir inşallah hatta direk kab testi yaptir yarin hastaneye git bekleme. Rabbim sizlerden de razi olsun hep yanimdaydiniz tsk ederim hepinize öyle güzel ki burada olmak çok iyi geliyor insana

Günüm geçmeden gitmek istemiyorum kuzum ya değerler düşük çıkarsa daha çok strese girerim diye bat cuma o gün yada p.tesi gideyim diye düşündüm Ayy inanamiyorummm

Arkadaşlar o kadar çok merak ediyorum ki hamile miyim diye bat a beş gün var yarın erken gebelik testi yapsam mı sizce yoksa bekleyim mi azıcık daha kafam bi dünya

Arkadaşlar o kadar çok merak ediyorum ki hamile miyim diye bat a beş gün var yarın erken gebelik testi yapsam mı sizce yoksa bekleyim mi azıcık daha kafam bi dünya
Ya benimde bata 5 gunum var normal test negatif cikti yarin yaparsan erken gebelik testi haber ver mutlaka olur mu..

Arkadaşlar bu arada sağlıkçı bir arkadaşımın bana verdiği öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamileliğin izin en başından en sonuna kadar alttan muayene yaptırma dedi bana. İlk haftalar düşük tehlikesini arttiriyormus son haftalarda da erken doğumu tetikliyormus. Özellikle keseyi yada kalp atışlarını duymak için alttan baktirma dedi biraz sabret. Rahimi uyarıyor alttan muayene dedi. Bilginiz olsun
Doktorlar bazen gereksiz ısrar ediyor bu konuda. Kendisi 38. Haftaya kadar alttan baktirma mis. 38. Haftada alttanbastırdığı gece suyu geldi fakat doğuma hazır değildi. Mecburen sezeryan oldu. Bilginize...

Sagol cnm bilgin icin...ben alttan muayene hic olamadim zaten cok kasilmistim o yuzden sezeryan oldum..korktum yani ne bilim yeni evliydim bi de evliligimin 2.ayında hamile kalmistim ta soylemesi ayip

Az önce yaptım kızlar fotoya bakarmisiniz bata iki gün var
Supeerr cnm massllh cok belli ikinci cizgin hayirli olsun..sen bat derken son adet tarihini mi ele aldin yoksa olacagin tarihi mi...mesela ben son 22 sinde oldum ama muhtemelen 20 sinde olurum eger olacaksam bata 5 mi sayayim 3 mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…