- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
Ya ben iste en son 22 ekimde adet oldum bugun kafama esti test yaptim..ama sabah ilk idrarla degil tabi negatif cikti..keske bekleseydim..yok ins adet olmazsin cnm ya takvim de hayirli olsun ayy darisi bana yaaa...
Kızlar dün yazmıştım size 3 aylık hamileyim.kanamam oldu bi gece hastanede yattım, kanamanın kese dışında olduğunu bebeğe ulaşmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi,bu sabah eve gönderdiler, ama benim ara ara az da olsa kanamam oluyor özellikle tuvalete gittikten sonra, sizce normal mi içeride ki kan mi çıkıyor dışarı bilgisi olan yardım eder mi, bi de dua edin bana bebeğine bisi olacak diye çok korkuyorum
AhKızlar benimde adetime 4 gün var. Az önce miratech erken hamilelik testi yaptım. Tek çizgiama bütün belirtileri yaşıyorumgerçekten anlam veremedim ya tek çizgi görmekten çok Yoruldum. Böyle olupta hamile kalanınız varmı?
Canım seninle aynı günlerde aynı şeyleri yaşamışız ben de o günden sonra belirtiler yaşamaya başladım benim daha beş günüm var adetime test aldım ama daha yapmadım biraz daha bekleyim diyorum umarım hamileyizdir yoksa niye bu kadar belirgin belirtiler olsun demi:)Kizlarrrr simdi ben en son 22 ekim de hasta oldum ama ayin 7 sinden beri belirti yasiyorum ..bugun ayin 17 si test yaptim negatif cikti..uzuldum yaa erken mi yaptim acaba testi..olsa cikarmiydi...
Ah canım ahh belirti varda maalesef başka bisey yok. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Afedersiniz göğüs Rengim bile değişti ama umudunu yitiriyorumAh
Canım seninle aynı günlerde aynı şeyleri yaşamışız ben de o günden sonra belirtiler yaşamaya başladım benim daha beş günüm var adetime test aldım ama daha yapmadım biraz daha bekleyim diyorum umarım hamileyizdir yoksa niye bu kadar belirgin belirtiler olsun demi:)
Ay sorma ya bir an yaptim iste...aynen heryer masum bebeklerle dolsun tassin...ins guzel haber alirsin cnm bekliyorum haberlerinibari sabah yapsaydın neyse bakalım bekle biraz daha yaparsın inşallah pozitif cıkar ben de inşallah doktora gittiğimde güzel haberler alırım bu aralar kimi duysam hamile herkes hamile olsun herkes doğursun istiyorum delirdim her yer bebelerle dolsun istiyorumzaten gecenlerde rüyamda ikiz gördüm
Aynen cnm ya sen yarin ilk idrarinda yap istersen test bakalim sende cizgi cikacak mi..ins hamileyizdir ya gerci testte dio adet gecikmemisse test negatif cikabilir diye ama bilemedim iste yaptimAh
Canım seninle aynı günlerde aynı şeyleri yaşamışız ben de o günden sonra belirtiler yaşamaya başladım benim daha beş günüm var adetime test aldım ama daha yapmadım biraz daha bekleyim diyorum umarım hamileyizdir yoksa niye bu kadar belirgin belirtiler olsun demi:)
Gecmis olsun skma canini doktor kotu bise olsa soylerdi..benim bir tanidikta hamilelik boyunca kanama oldu..sen uzan dinlen yorma kendini..iyi dusun iyi olsun..Allah a emanetsinizKızlar dün yazmıştım size 3 aylık hamileyim.kanamam oldu bi gece hastanede yattım, kanamanın kese dışında olduğunu bebeğe ulaşmadığını bebeğin iyi olduğunu söyledi,bu sabah eve gönderdiler, ama benim ara ara az da olsa kanamam oluyor özellikle tuvalete gittikten sonra, sizce normal mi içeride ki kan mi çıkıyor dışarı bilgisi olan yardım eder mi, bi de dua edin bana bebeğine bisi olacak diye çok korkuyorum
Sağol canım, doktor bebekte bi sıkıntı yok dedi kanama artarsa fetüs E ulaşırsa sıkıntı dedi herhalde hep yatıp kanamayı arttirmamam lazım.sGecmis olsun skma canini doktor kotu bise olsa soylerdi..benim bir tanidikta hamilelik boyunca kanama oldu..sen uzan dinlen yorma kendini..iyi dusun iyi olsun..Allah a emanetsiniz
Canim benim güzel dusuncelerin için verdiğin moral için çok tesekkur ederim allah razı olsun, doktor kanama rahim içinde dedi, bebeğe ulaşmamış dedi, bebek çok II dedi kanama artarsa bebeğe ulaşırsa sıkıntı dedi. Her halde benim hep yatıp kanamayı engellemem lazimkorkma canım bir şey olmaz inşallah benim bir arkadasımın 9 ay kanaması oldu şimdi topaç gibi oğlu var maşallah zaten risk olsa dr cıkartmazdı demek ki onun kesesinde bi sorun yok korkma sen inşallah bişey olmaz bi de hamileyken adet günlerinde lekelenme ya da üstüne görme olabilir diyorlar öyle bir durum da olabilir sen yorma kendini güzel düşün bebişini sev annesi :)
Kiz sen benden 2 gün sonra mi doğum yapacaksinnereye yazacagım anlamadım muhtemel doğum tarihini mi yazcam
Ayyyy yap hadi yap inşallah hepiniz bu ay hamissinizdirKizlar adetime 1 gün var ve basm hala çok dönüyo belimde agriyo cok merak edyrm. Sizce idrar testnde ckarmi
E fotooooooKızlar eve geldim dayanamadım test aldım gelirken 2. Çizgi biraz daha. Belirginlesmis çok heyecanlı ama hala yokmus gibi geliyor
Adetin geciktimiKızlar eve geldim dayanamadım test aldım gelirken 2. Çizgi biraz daha. Belirginlesmis çok heyecanlı ama hala yokmus gibi geliyor
Evet bugün 3 gün geçti daha da bi belirtisi yok. ..Adetin geciktimi
Fotografini koy canim bakalımKızlar eve geldim dayanamadım test aldım gelirken 2. Çizgi biraz daha. Belirginlesmis çok heyecanlı ama hala yokmus gibi geliyor
Hamile olabilirsn. Hadi insallah. Cok sevndm senin adina bendemi yapsam.Kızlar suna bakın bi Allah aşkına ben mi hayal görüyorum bat a 3 gün var ve dayanamadım az önce yaptım ellerim titriyorEki Görüntüle 1691928
Yükleme Sorunu var herhalde olmuyorE fotoooooo