Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ablamnda böyle silik çıktı adetinden 4 gün gecikmisti doktora gitti 5 haftalk hamile :)

Eklentiler

• 20151117_182142.jpg
    20151117_182142.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar suna bakın bi Allah aşkına ben mi hayal görüyorum bat a 3 gün var ve dayanamadım az önce yaptım ellerim titriyorEki Görüntüle 1691928
Kiyamam ben sana güzelim benim kiz aglicaktim simdi deli tebrik ederim hamilesin canim çok çok sevindim dualarim kabul oluyor çok şükür hepinize dua ediyorum tek tek hamis haberleri geliyor :anneadayı::emir_bebek::21::KK28::KK71:

Kiyamam ben sana güzelim benim kiz aglicaktim simdi deli tebrik ederim hamilesin canim çok çok sevindim dualarim kabul oluyor çok şükür hepinize dua ediyorum tek tek hamis haberleri geliyor :anneadayı::emir_bebek::21::KK28::KK71:

Ahh canım benim yaa inan hala soktayim hergün test yapcam :))) Rabbim razi olsun senden çok çok sağol :))

Ahh canım benim yaa inan hala soktayim hergün test yapcam :))) Rabbim razi olsun senden çok çok sağol :))
Yap yap hergun test yap gün gün koyulasir inşallah hatta direk kab testi yaptir yarin hastaneye git bekleme. Rabbim sizlerden de razi olsun hep yanimdaydiniz tsk ederim hepinize öyle güzel ki burada olmak çok iyi geliyor insana

X