- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 28
Bu testi nereden duydun :) paslanırsa kesin hamile mi oluyomuş ?Ya varya iyice gırgıra vurdum işi yoksa cok stres yapiyorum. Yaptim zaten bi tane daha 6.30da bakcam pasta bir artış var mi ☺
Siyirmaya basliyorum galiba
Hahahah bende yaptım 5 buçukta bakcamYa varya iyice gırgıra vurdum işi yoksa cok stres yapiyorum. Yaptim zaten bi tane daha 6.30da bakcam pasta bir artış var mi ☺
Siyirmaya basliyorum galiba
mrb
normalde adetim 28 günde düzenli olmakta.eylül 16 sinda adet gördüm.ekim ayında düğünüm olacağı için geciktirici hap kullandım ve ekim 25 inde hasta oldum.2 haftadır devam eden sürekli mide bulantım,baş dönmem,sürekli uyku hali yorgunluk fazla yemek yeme isteği var.hiç yemediğim şeyleri bile canım istiyor.dün itibariyle koku hassaiyeti başladı.adet olacakmışım gibi karın şişliği var ancak bir türlü olmadı.12 kasımda gebelik için kan tahlili yaptırdım sonuç 0.05 çıktı.16 ekim de tekrar yapıldı ve sonuç 1.62 çıktı.antibiyotik kullanıyorum.hamile olma ihtimalim olabilirmi?
Merhaba kızlar benimde yardımlarınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü hamile olabileceğimden şüphelendim idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik görünce hastaneye koştum kan testi negatif cikti 0.07 ydi değer. Dün aksam yine evde test yaptım 5 dk içinde baktim bisey yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi biraz silik Bişekilde ama gayet net çıkmıştı. Şuan da da kasiklarimda agri ve ara ara batma var ve karnımın altında da bir agri oluyor. Bat a daha 5 gun var. Sizce hamile olabilir miyimmmm ?
Olmaz mı cook yakıştı
Yok yok biseycikler olmaz Allah in izniyle :)) iyi düşünelim iyi olsundeli gibi yaptım daha kan testi de yaptrmadım ben bi de adet olursam apışıp kalırım ha ha ha
Yok yok biseycikler olmaz Allah in izniyle :)) iyi düşünelim iyi olsun
Iyi cesaret yapıyorsunuz ya ben kan testi yaptiracam sabah ama çok korkuyorumdeli gibi yaptım daha kan testi de yaptrmadım ben bi de adet olursam apışıp kalırım ha ha ha
Senin adetin gecikmis miydi...ay cnm ya hayirli olsundeli gibi yaptım daha kan testi de yaptrmadım ben bi de adet olursam apışıp kalırım ha ha ha
Senin adetin gecikmis miydi...ay cnm ya hayirli olsun
Cnm senin de mi son adet tarihin 22...ya bende az önce idrar testi yaptim negatif cikti..acele mi ettik acaba..Merhaba kızlar benimde yardımlarınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü hamile olabileceğimden şüphelendim idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik görünce hastaneye koştum kan testi negatif cikti 0.07 ydi değer. Dün aksam yine evde test yaptım 5 dk içinde baktim bisey yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi biraz silik Bişekilde ama gayet net çıkmıştı. Şuan da da kasiklarimda agri ve ara ara batma var ve karnımın altında da bir agri oluyor. Bat a daha 5 gun var. Sizce hamile olabilir miyimmmm ?
Iyi cesaret yapıyorsunuz ya ben kan testi yaptiracam sabah ama çok korkuyorum
Ya ben iste en son 22 ekimde adet oldum bugun kafama esti test yaptim..ama sabah ilk idrarla degil tabi negatif cikti..keske bekleseydim..yok ins adet olmazsin cnm ya takvim de hayirli olsun ayy darisi bana yaaa...yok kız benim adet günüm yarın daha gecikmedi ama ben bugün yine test yaptım yine pozitif cıktı kızlarla gaza geldik ben de takvim yokdum cumartesi doktora gidecem bakalım tabi adet olmazsamolmam inşallah sen naptın durumlar nasıl
Inşallah sizde dua edin canlarkorkunun ecele faydası yok napim yoksa da yoktur ama olmasa 4 gündür çizgi git gide koyulaşmazdı diye tahmin ediyorum izin alabilsem gitcem de maalesef müdüre de diyemiyorum erkek her haltı sorar bi de o yüzden cumartesi gitcem hem adet tarihim de gecsn istiyorum o şekilde hadi bakalım sen git yarın bize güzel haberler getir