Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaa kızlar günüm yaklaştıkça mide bulantılarım artıyor gün içerisinde çok oluyo dayanamıyorum bu yüzden erken gebelik testi aldım ama şimdiden yapmak istemiyorum açıkçası negatif çıkar diye korkuyorum bu yüzden iki gün kala yapmayı düşünüyorum sizce başka neden olabilir bu
Kaç günün varki senin canim ?

işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
Ayyyy süper yaaa maşallah tebrik ederim :KK9:darısı başımıza inşallahhhh

Kızlar benimde adetime 4 gün var. Az önce miratech erken hamilelik testi yaptım. Tek çizgi :KK61: ama bütün belirtileri yaşıyorumgerçekten anlam veremedim ya tek çizgi görmekten çok Yoruldum. Böyle olupta hamile kalanınız varmı?

Canim eşine şöyle alsin test gelirken benim tek tarafli evet sadece sol kasigim batma oluyor inşallah hamissindir güzelim
Hayatım ben öğrenene kadar söylemek istemedim :KK43: sürpriz yapmak istiyorum ben de :) sol kasığımda batma ve ağrı var benimde. Bakalım bugün biraz toparlanayım yarın nasipse yapıcam testimi. Saol canım dualarını esirgeme. Allah sana rahat bir hamilelik yaşatsın inşAllah..

Merhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..
ilk denemede ben de o sekılde olmustum doktorda vucudun ılk defa bu sekılde bır seyle karsılastıgı ıcın tepkı vermesı cok normal dedı

Hayatım ben öğrenene kadar söylemek istemedim :KK43: sürpriz yapmak istiyorum ben de :) sol kasığımda batma ve ağrı var benimde. Bakalım bugün biraz toparlanayım yarın nasipse yapıcam testimi. Saol canım dualarını esirgeme. Allah sana rahat bir hamilelik yaşatsın inşAllah..
Amin canim inşallah allah razi olsun. Çok geçmiş olsun ya yakin eczane yokmu hemen gidip alabileceğini keşke alip yapan çok merak ediyorum

Ya kizlar benim hamilelik takvimim neden böyle bilgisi olan varmi :KK43: 0 hafta yaziyo bide anlamadjm gitti bunu ya

Nihalcim kaç günün vardı bata ins gebesindir ya test yapıp haberdar et bizi

arkafdaşlar benımde sol tarafımda hıc br sey yok sag tarafımda boyle ara ara gıren ağrılar vr yanı bu gebelık belırtısımıdır adete bugunlke bırlıkte 4 gun var

kız bana da yapsak ya nasıl yapılıyor gerci daha dr gitmedim ama :KK70:
Kişisel bilgilerine gir bebegin dogacagi tarihi yacaksin oraya zaten yaziyor gir bak bi ama önce hamilelik günlüğünu imza alanına eklemek için dokun yazan yer varya benim yazimin altında ona tikla bir sayfa acilacak orada link var 3. Linke tikla son adet tarihini yazacaksin oraya orasi hesaplayarak doğum yapacagin tarihi onu gidip kişisel bilgilerin deki yere yazacaksin

Kişisel bilgilerine gir bebegin dogacagi tarihi yacaksin oraya zaten yaziyor gir bak bi ama önce hamilelik günlüğünu imza alanına eklemek için dokun yazan yer varya benim yazimin altında ona tikla bir sayfa acilacak orada link var 3. Linke tikla son adet tarihini yazacaksin oraya orasi hesaplayarak doğum yapacagin tarihi onu gidip kişisel bilgilerin deki yere yazacaksin

nereye yazacagım anlamadım muhtemel doğum tarihini mi yazcam

X