Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya nasil bekliyosunuz vallahi ben yapardımmmm :)

Ya ben eylülde geciktirici kullandım.. ekimdeki reglime etki etmedi yani bi dengesizlik yaşamadım. acaba diyorum onun mu etkisi var hala bünyemde kafamdaki deli sorulardan bir tanesi de bu

Ya ben eylülde geciktirici kullandım.. ekimdeki reglime etki etmedi yani bi dengesizlik yaşamadım. acaba diyorum onun mu etkisi var hala bünyemde kafamdaki deli sorulardan bir tanesi de bu

Canim iki ay olmus ama ya ☺ gerci moralini bozmak istemem ama 3-4 gün gecikmistim bi kere ama sonuc negatifti. Tahlil verecegim gunun gecesi hastalanmistim :)) ama gecikme disinda hicbir belirtim yoktu. Bence sen bi test yap ya

Dogru diyorsun canimcim insan uzuluuor ama takdir edile n ne ise de o oluyor.. vakti degilmis demekki deyip gececegiz artik olmayinca. Yapacak baska birseyde yok ki .

Canim iki ay olmus ama ya ☺ gerci moralini bozmak istemem ama 3-4 gün gecikmistim bi kere ama sonuc negatifti. Tahlil verecegim gunun gecesi hastalanmistim :)) ama gecikme disinda hicbir belirtim yoktu. Bence sen bi test yap ya

Canım daha ilk denememiz zaten normalde gecikme yaşamağı için ve psikolojik hamileliğin her belirtisi ni yaşadığım için meraktayim ne güzel hepimizin kafası hamiş

Ah canım korkma Allah'ım senin ve bebeğinin yanında olsun. Dua ediyorum senin için. Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim inşAllah..

Kizlarr toplanip isyerini basip tutup kolundan çekip cikaralimmmmmmm !!!

Cift cizgi ise bence gebesinn yaaa insaallahh hadi haberlerini bekliyoruuzzz

Gerilme canım hayırlı sı olsun ne zaman çift çıkmış ti kaç gün gecikti adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…