Ya nasil bekliyosunuz vallahi ben yapardımmmm :)
Çok zor beklemek canım ama sonucun olumsuz çıkması daha çok üzer.. bidaha test al ve dene bakalımYa nasil bekliyosunuz vallahi ben yapardımmmm :)
Al vakit kaybetmeden dene canım Rabbim hepimize nasip etsinCanım cumartesi olmam gerekiyordu olmuyor olamıyor :) bi daha test almaya da korkuyorum bugün cesaretimi toplarsam alacağım inşallah
Al vakit kaybetmeden dene canım Rabbim hepimize nasip etsin
Ya ben eylülde geciktirici kullandım.. ekimdeki reglime etki etmedi yani bi dengesizlik yaşamadım. acaba diyorum onun mu etkisi var hala bünyemde kafamdaki deli sorulardan bir tanesi de bu
Aynen canım hayırlısı olsun. ..
Okul dönüşü alayım korkunun Ecele faydası yok
Canim iki ay olmus ama ya ☺ gerci moralini bozmak istemem ama 3-4 gün gecikmistim bi kere ama sonuc negatifti. Tahlil verecegim gunun gecesi hastalanmistim :)) ama gecikme disinda hicbir belirtim yoktu. Bence sen bi test yap ya
Amin canımAynen canım hayırlısı olsun. ..
Okul dönüşü alayım korkunun Ecele faydası yok
Canım daha ilk denememiz zaten normalde gecikme yaşamağı için ve psikolojik hamileliğin her belirtisi ni yaşadığım için meraktayim ne güzel hepimizin kafası hamiş
Kafalar hamiş inşallah göbek lerde hamiş olsun ..Canım daha ilk denememiz zaten normalde gecikme yaşamağı için ve psikolojik hamileliğin her belirtisi ni yaşadığım için meraktayim ne güzel hepimizin kafası hamiş
Kafalar hamiş inşallah göbek lerde hamiş olsun ..
Insanin umutları hevesleri de olmasa yasayamazkiBizim ilk deneme bile degil kazaama insan disi agrisa hevesleniyo iste^_^ :)))
Ah canım korkma Allah'ım senin ve bebeğinin yanında olsun. Dua ediyorum senin için. Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim inşAllah..Kızlar akşam yazmıştım uç aylık hamileyim kanamam var diye ,akşam hastaneye yaptırdılar beni kan ve serum verdiler progestan iğnesini ve halini kullandım kanamam durdu, akşam doktor kontrol ettiginde kanama var ama bebeğe ulaşmamış bebekte bi sıkıntı yok dedi yine de yatırdı beni kanamam durdu sabah yine kontrol edicek doktor inşallah tehlike geçmiştir dua edin kızlar
kızlar ben sanki adet olacakmışım gibi agrım var ya testlerimde çift cizgi cıkmıştı ama korkuyorum yaa izin alıp doktora da gidemedm ay cok sinir oldum yaa su ayakkabının topugunu müdürün kafasına vurasım geliyor cok gerginim cokk
Gerilme canım hayırlı sı olsun ne zaman çift çıkmış ti kaç gün gecikti adetinkızlar ben sanki adet olacakmışım gibi agrım var ya testlerimde çift cizgi cıkmıştı ama korkuyorum yaa izin alıp doktora da gidemedm ay cok sinir oldum yaa su ayakkabının topugunu müdürün kafasına vurasım geliyor cok gerginim cokk