- 29 Ekim 2015
- 94
- 62
- 32
Benimde 10.günüm perşembe veya cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım. O yaptığın kesin sonuç mu :)Benim iliskiden sonra 9. Gunum yaa . Kiz bak yine heveslendim ben bu testi dunden beri 3 kere yaptim 3 unde de hafif pasli cikti igne ama cok az. Henuz erken olmasina ragmen oyle cikmasi iuiye mi isaret bilemiyorumm en az 3 gun daha mi bekleyecegim yaaa :) ama yok yine yapayim pasta artma var mi ona bakarim
Günaydın kızlar sabah test yaptim 2. Çizgi hafif silik bi şekilde vardı normalde öyle cikiyormu ilk defa diğer çizgiyi biraz da olsa gördüm mi öyle görüyorum psikolojik olarak hala adet olmadım. ...
Anladım canım. Yapayım bakalım bende :)Canim bilmiyorum tabi kesin mi. Benim hic gebelik tecrubem olmadi. Onceki konularda okudum. Biri hatta idrarda cikmamis bu testte cikmis kan testi yaptirdiginda pozitif çıkmıştı. Bu sekilde ogreneni baya bi okudum. Sadece bir kiside denk geldim dogru cikmadigina.
Karanlık bi yere koycaz o zaman :) aynen bişey kaybetmeyiz :)Yap bakalim ama kabın ışık almamasına dikkat ediver. Bisey kaybetmeyiz ya bende tekrar yapcam :))
Çok bi belirtim yoktu aslında sadece iştah ım çok açık ve belim agriyordu ara ara migde bulantısı oldu. . Ve adetim bugün 3 gün gecikti. .Ya canim belirtilerini paylasabilir misin
Çok bi belirtim yoktu aslında sadece iştah ım çok açık ve belim agriyordu ara ara migde bulantısı oldu. . Ve adetim bugün 3 gün gecikti. .
Can'ım benim ben kıyamam size ya.. Allah yar ve yardımcınız olsun.Kızlar akşam yazmıştım uç aylık hamileyim kanamam var diye ,akşam hastaneye yaptırdılar beni kan ve serum verdiler progestan iğnesini ve halini kullandım kanamam durdu, akşam doktor kontrol ettiginde kanama var ama bebeğe ulaşmamış bebekte bi sıkıntı yok dedi yine de yatırdı beni kanamam durdu sabah yine kontrol edicek doktor inşallah tehlike geçmiştir dua edin kızlar
Kizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
Hayirlisi olsun şimdi test yaptım gene silik bi çizgi oluştu genede kendimi umutlandirmak istemiyorum psikolojik diyo eşim sen öyle görüyon diyo
Cekmedim canım işte yim şimdide evde testte. .. inşallah normalde nasıl sade tek çizgi mi bilgin varmıC
Canim testinin fotosunu gönder biz de bakalım inş hamişsindir
Cekmedim canım işte yim şimdide evde testte. .. inşallah normalde nasıl sade tek çizgi mi bilgin varmı
Evet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamistiCekmedim canım işte yim şimdide evde testte. .. inşallah normalde nasıl sade tek çizgi mi bilgin varmı
gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen merak etme annesi bebişler cok kuvvetli zaten 3 aylık olmuş riskli dönemi atlatmış bir şey olma Allahın izniyle
Yok canım kan testi yaptirmadim. .
canım sen kan testi yaptırmışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
Evet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamisti
Evet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamisti
Bende de aynı deli sorular kafamda kısmet allahım hayirlisini versin inşallah öyledir. .. senin kaç gün geciktiÇok hafif silik çıksa bile hamiş olabiliyosun büyük ihtimalle.. ben de cumartesi yaptım net tek çizgi gördüm ama hala regl olmadım kafamda deli sorular :)
Rabbim inşallah nasip etmiştir. .. biraz daha bekleyeceğim olmadı kan testi yaptiracamEvet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamisti
Bende de aynı deli sorular kafamda kısmet allahım hayirlisini versin inşallah öyledir. .. senin kaç gün gecikti
Rabbim inşallah nasip etmiştir. .. biraz daha bekleyeceğim olmadı kan testi yaptiracam
Ya nasil bekliyosunuz vallahi ben yapardımmmm :)Canım cumartesi olmam gerekiyordu olmuyor olamıyor :) bi daha test almaya da korkuyorum bugün cesaretimi toplarsam alacağım inşallah