Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sabah test yaptim 2. Çizgi hafif silik bi şekilde vardı normalde öyle cikiyormu ilk defa diğer çizgiyi biraz da olsa gördüm mi öyle görüyorum psikolojik olarak hala adet olmadım. ...

Benimde 10.günüm perşembe veya cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım. O yaptığın kesin sonuç mu :)

Canim bilmiyorum tabi kesin mi. Benim hic gebelik tecrubem olmadi. Onceki konularda okudum. Biri hatta idrarda cikmamis bu testte cikmis kan testi yaptirdiginda pozitif çıkmıştı. Bu sekilde ogreneni baya bi okudum. Sadece bir kiside denk geldim dogru cikmadigina.

Anladım canım. Yapayım bakalım bende :)

Can'ım benim ben kıyamam size ya.. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum

gecmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen merak etme annesi bebişler cok kuvvetli zaten 3 aylık olmuş riskli dönemi atlatmış bir şey olma Allahın izniyle

Hayirlisi olsun şimdi test yaptım gene silik bi çizgi oluştu genede kendimi umutlandirmak istemiyorum psikolojik diyo eşim sen öyle görüyon diyo

canım sen kan testi yaptırmışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum

canım sen kan testi yaptırmışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum[/QUOTE]
Evet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamisti
Evet net tek cizgi cikiyor canim 3 kere yaptim simdiye kadar o yuzden bende silik milik hic cikmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…