Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rmzy6 ayni durumdayiz yaa ne hissedecegimi sasirdim. Esimle de paylasamiyorum daha once birkac kuruntum oldugu icin hastaliga da daha var bilemedimmm..

Bu karın sa pıt pıt atıyo dediğin şeyi ben de hissediyorum ara ara.. değişik birşey bu. Dua etmeye devam arkadaşım. Bizler de mutlu olucaz Allah'ın izni ile inşAllah..
Benimde o pıt pıt kasiklarda oluyo gibi genellikle ayağa kalkınca oluyo bende

Rmzy6 ayni durumdayiz yaa ne hissedecegimi sasirdim. Esimle de paylasamiyorum daha once birkac kuruntum oldugu icin hastaliga da daha var bilemedimmm..
Bende eşimle paylaşamıyorum canım ya.sende de kasik bel ağrısı var mı. Bende hala geçmedi ilişkiden sonra hala agriyo.çoğu kişide üşütmeden de agriyo diyolar.umitlenmekte istemiyorum ya.

Cnm ya ins sorun cikmaz...bebegin annesine simsiki tutunur..eşine ailene haber verdin mi..belirtilerin burdaki herkesle hepimizle ayni ya ins hepimiz hamileyizdir
İnşallah güzelim evet herkese haber ettim duramadim delirdi onlarda sevinçten eşim daha şokta inanamiyor :)))

Rmzy cim benim asiri kasik agrim yok ama ara ara adet olacakmisim gibi sizlamalar ve ufak ufak batmalarim oluyor. Bel agrim da dun onceki gun cok vardi ama heveslenmemek icin isten gucten heralde dedim gectim...

Ay cok sevindim cnm ya hhayırlı olsun rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla hadi yaa süpriz bebesin le iyi uykular
Amin canim allah razi olsun hala soktayim şuan inanamiyorum ya garip bir duygu yani ne yapacagimi ne dicemi bilmiyorum

Rmzy cim benim asiri kasik agrim yok ama ara ara adet olacakmisim gibi sizlamalar ve ufak ufak batmalarim oluyor. Bel agrim da dun onceki gun cok vardi ama heveslenmemek icin isten gucten heralde dedim gectim...
Benim kasiklarim da öyle arada böyle adet olacakmışım gibi agriyo.ama belim sürekli agriyo.belki de üşütmeden. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…