Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bazılarında erkenden cikiyor canım belirtilerin varsa test yapabilirsin. Yarin 4 gün kalmış oluyor adetine. Dedigin gibi pozitif cikmasa bile uzulmene gerek yok adet gelene kadar. Insallah hamilesindir.

Bazılarında erkenden cikiyor canım belirtilerin varsa test yapabilirsin. Yarin 4 gün kalmış oluyor adetine. Dedigin gibi pozitif cikmasa bile uzulmene gerek yok adet gelene kadar. Insallah hamilesindir.
Inss cnm ya o kadar sk idrara cikiyorum ki yatamadim bi türlü...sabah yemek yaparken de hep tiksindim kokusundan falan..ilk gebeligimde hic bulantim yoktu..midemi mi usuttum anlamadim ama heveslenmek te istemiyorum

Cnm dur hemen moralini bozma..hicbirsey belli olmaz daha...kist agri yapar mi ki normalde..beyaz akinti bende de oluyor az az..normal yani

Merhabalar bende sayfada henuz yeniyim. 1.5 yillik evliyim. Cocuk calismalarimiz yok fakat bu ay biraz bilincsizce bir vukuatimiz oldu. Adetim 7 gun kadar surdu. benim ovulasyon akintim oldugunu dusundugum sivi yillardir adetimin bitiminden hemen sonra baslar. Bu ayda oyle oldu ve 8. Gunun aksami yani gectigimiz pazar iliskimiz oldu. Ben gebelik ihtimalim olmadigini düşünerek korunmak istemedim. Ve korunmadik. Sitenizi okudukca bilinclendim. Yumurtlama doneminin kisiye gore degistigini yeni ogrendim. Gectigimiz bir haftadir adet olacakmism gibi ufacik cancilarim var. Kuruntu mu yapiyorum yoksa gebelik ihtimalim olabilir mi. Yardimci olursaniz sevinirimm

Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?

Ya benim daha 15 gun kadar var supheli iliskiden 1 hafta gecti. Minik sancilarim var. Ozellikle iliskiden sonra ikinci ve ucuncu gun oldu hatta sasirdim hastalanacak miyim diye. Bugunde namazda egilip kalkarken batmalar oldu. Bilmiyorum ya

Ya benim daha 15 gun kadar var supheli iliskiden 1 hafta gecti. Minik sancilarim var. Ozellikle iliskiden sonra ikinci ve ucuncu gun oldu hatta sasirdim hastalanacak miyim diye. Bugunde namazda egilip kalkarken batmalar oldu. Bilmiyorum ya
Bizde geçen hafta pazar yaptık bi hafta geçti korunmadik.ilişkiden 2 3 gün sonra bel kasık agrim başladı halada devam ediyo.sanki adet olacakmışım gibi.26 sında da hasta olcam.anlamadım bende.

Bu karın sa pıt pıt atıyo dediğin şeyi ben de hissediyorum ara ara.. değişik birşey bu. Dua etmeye devam arkadaşım. Bizler de mutlu olucaz Allah'ın izni ile inşAllah..

Dualarımız seninle canım.. yarın herşey daha da güzel olucak inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…