Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyy inşallah benimki de gecicidiiiir habire lavaboya gidiyom artmış mi diye biran önce sabah olsa da ne durumda olduğumu anlayabilsem

Ayyy inşallah benimki de gecicidiiiir habire lavaboya gidiyom artmış mi diye biran önce sabah olsa da ne durumda olduğumu anlayabilsem
Ya moralini bozmak istemem ama benimki akşam vakitleriydi baktım bir damla kahverengi akıntı geldi devamı gelmedi sabah geldi inş sen hamilesindir

Ya moralini bozmak istemem ama benimki akşam vakitleriydi baktım bir damla kahverengi akıntı geldi devamı gelmedi sabah geldi inş sen hamilesindir

Benim bi garip su gibi kanimsi bisey geldi günlük pede bayağı su gibi ama anlamadım. Muhtemelen benim de devamı gelir gibi hissediyom umudum kayboluyo zaten

Ya bu ay hersey cok farkliydi o yuzden kaptirdim kendimi bu kadar ama hayirlisi tabiii ki
Kendimi kaptırmıyım diyorum ama bu ay gerçekten ben de çok gario oldum. Yani ayırd ediliyo yaşananlar.. çok büyük bir heyecan bu inşAllah umutlarımız boşa çıkmaz. Allah büyük arkadaşım :)

Kizlar hepinize çok tşk ederim güzel dileklerinizden dolayi Rabbim bebek isteyen herkesin kucagini bos birakmasin İnşallah bol bol dua edecem hepinize inşallah biran önce hepiniz hamis kalirsiniz yasarsiniz bu essiz duyguyu
Benim belirtileri me gelirsek ben ayin 16 da regli olmuştum 28 günde bir regli olduğum için bu ayin 13 de regli olmam gerekiyor du 2 gunum geçti ama ben bu ayin 1 fen bu yana belirti yasiyordum gosuslerim agriyordu ve uclari fena agriyordu ayrıca kasiklarimda genelde sol kasigimda batma vardi ince ince kanimin üzerine bile yatamiyordum bel agrimda var mide bulantim 2 gündür öyle gece ince ince oldu çok asidi değil ve cabuk yoruluyorum bacaklarim felanda hemen agriyordu
Bendeki belirtiler bunlar inşallah yardimci olabilmisimdir darisi tüm isteyen herkese insallah. Yarin kan testi vermeye gideceğim kizlar dua edin inşallah bir sorun cikmaz

Cnm ya ins sorun cikmaz...bebegin annesine simsiki tutunur..eşine ailene haber verdin mi..belirtilerin burdaki herkesle hepimizle ayni ya ins hepimiz hamileyizdir

Ben de ilk kez bu ay bu kadar çok belirti yasadim.. Goguslerim on gundur falan feci agriyo ki normalde adetten bikac gun önce olur adet başlamadan geçerdi, sol kasigimdaki batma zaten hiç geçmedi on gundur falan sanki orda bisey pıt pıt ediyo, normalde geç yatan ben bu on gundur tavuk gibi dokuzda uyuyorum dayanamıyorum, azıcık eğilip bisey yapsam bel ağrısından sırt ağrısından olcem, iki adım atsam nefes nefese kaliyom ve daha bissuru şey.... İlk kez böyle oldum adetim de cuma olmam gerekirken bugüne geldim. Ama şimdi herşey gidiyo sanirsam

O bel ağrısı bende de var canım ya.az bi.iş yapım belimin ağrısından duramıyorum.11 gün var adetime

Benim de sat 16si. Benim dun aksamki hic net olmayan ilginc bir testti.yarin tekrar yapicam. Tebrik ederim bu arada

Herse gidiyor derken cnm..anlamadim tam belirtilerin mi azaliyor..ya bende senin gibiyim ama bende su an bel ve gigus agrisi dışında sk idrar ve hafif bulanti var kasiklarim agirmio artik

Ya benim adetime 5 gun var test yapsam cikar mi ki...idrar testi..aslinda erken ama burda yapanları görünce yapasim geldi..sonuc negatif te cikss uzulmem sanki ya erken sonucta pozitif ciksa da test bozuk derim sanki...folik asitim bitmek uzere yarin ecz gidip alcam ins kendimi tutarim da gebelik testi almam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…