Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya benim adetime 5 gun var test yapsam cikar mi ki...idrar testi..aslinda erken ama burda yapanları görünce yapasim geldi..sonuc negatif te cikss uzulmem sanki ya erken sonucta pozitif ciksa da test bozuk derim sanki...folik asitim bitmek uzere yarin ecz gidip alcam ins kendimi tutarim da gebelik testi almam ya
Bazılarında erkenden cikiyor canım belirtilerin varsa test yapabilirsin. Yarin 4 gün kalmış oluyor adetine. Dedigin gibi pozitif cikmasa bile uzulmene gerek yok adet gelene kadar. Insallah hamilesindir.

Bazılarında erkenden cikiyor canım belirtilerin varsa test yapabilirsin. Yarin 4 gün kalmış oluyor adetine. Dedigin gibi pozitif cikmasa bile uzulmene gerek yok adet gelene kadar. Insallah hamilesindir.
Inss cnm ya o kadar sk idrara cikiyorum ki yatamadim bi türlü...sabah yemek yaparken de hep tiksindim kokusundan falan..ilk gebeligimde hic bulantim yoktu..midemi mi usuttum anlamadim ama heveslenmek te istemiyorum

İnşallah ya Bugün sağ kasigimda inanılmaz batma oldu spora gittim ya varsa diye kapısından geri döndüm :KK43: ama aksam üzeri beyaz akintim geldi az birşey hic olmazdı ama bu belirtiler arasına girmiyo benim yine kist ağrısı sanırım bebiş yok moralim çöktü :KK43:
Cnm dur hemen moralini bozma..hicbirsey belli olmaz daha...kist agri yapar mi ki normalde..beyaz akinti bende de oluyor az az..normal yani

Merhabalar bende sayfada henuz yeniyim. 1.5 yillik evliyim. Cocuk calismalarimiz yok fakat bu ay biraz bilincsizce bir vukuatimiz oldu. Adetim 7 gun kadar surdu. benim ovulasyon akintim oldugunu dusundugum sivi yillardir adetimin bitiminden hemen sonra baslar. Bu ayda oyle oldu ve 8. Gunun aksami yani gectigimiz pazar iliskimiz oldu. Ben gebelik ihtimalim olmadigini düşünerek korunmak istemedim. Ve korunmadik. Sitenizi okudukca bilinclendim. Yumurtlama doneminin kisiye gore degistigini yeni ogrendim. Gectigimiz bir haftadir adet olacakmism gibi ufacik cancilarim var. Kuruntu mu yapiyorum yoksa gebelik ihtimalim olabilir mi. Yardimci olursaniz sevinirimm

Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?

Ya benim daha 15 gun kadar var supheli iliskiden 1 hafta gecti. Minik sancilarim var. Ozellikle iliskiden sonra ikinci ve ucuncu gun oldu hatta sasirdim hastalanacak miyim diye. Bugunde namazda egilip kalkarken batmalar oldu. Bilmiyorum ya

Ya benim daha 15 gun kadar var supheli iliskiden 1 hafta gecti. Minik sancilarim var. Ozellikle iliskiden sonra ikinci ve ucuncu gun oldu hatta sasirdim hastalanacak miyim diye. Bugunde namazda egilip kalkarken batmalar oldu. Bilmiyorum ya
Bizde geçen hafta pazar yaptık bi hafta geçti korunmadik.ilişkiden 2 3 gün sonra bel kasık agrim başladı halada devam ediyo.sanki adet olacakmışım gibi.26 sında da hasta olcam.anlamadım bende.

Ben de ilk kez bu ay bu kadar çok belirti yasadim.. Goguslerim on gundur falan feci agriyo ki normalde adetten bikac gun önce olur adet başlamadan geçerdi, sol kasigimdaki batma zaten hiç geçmedi on gundur falan sanki orda bisey pıt pıt ediyo, normalde geç yatan ben bu on gundur tavuk gibi dokuzda uyuyorum dayanamıyorum, azıcık eğilip bisey yapsam bel ağrısından sırt ağrısından olcem, iki adım atsam nefes nefese kaliyom ve daha bissuru şey.... İlk kez böyle oldum adetim de cuma olmam gerekirken bugüne geldim. Ama şimdi herşey gidiyo sanirsam
Bu karın sa pıt pıt atıyo dediğin şeyi ben de hissediyorum ara ara.. değişik birşey bu. Dua etmeye devam arkadaşım. Bizler de mutlu olucaz Allah'ın izni ile inşAllah..

Kizlar hepinize çok tşk ederim güzel dileklerinizden dolayi :KK68: Rabbim bebek isteyen herkesin kucagini bos birakmasin İnşallah bol bol dua edecem hepinize inşallah biran önce hepiniz hamis kalirsiniz yasarsiniz bu essiz duyguyu
Benim belirtileri me gelirsek ben ayin 16 da regli olmuştum 28 günde bir regli olduğum için bu ayin 13 de regli olmam gerekiyor du 2 gunum geçti ama ben bu ayin 1 fen bu yana belirti yasiyordum gosuslerim agriyordu ve uclari fena agriyordu ayrıca kasiklarimda genelde sol kasigimda batma vardi ince ince kanimin üzerine bile yatamiyordum bel agrimda var mide bulantim 2 gündür öyle gece ince ince oldu çok asidi değil ve cabuk yoruluyorum bacaklarim felanda hemen agriyordu
Bendeki belirtiler bunlar inşallah yardimci olabilmisimdir darisi tüm isteyen herkese insallah. Yarin kan testi vermeye gideceğim kizlar dua edin inşallah bir sorun cikmaz :KK68:
Dualarımız seninle canım.. yarın herşey daha da güzel olucak inşAllah :)

X