Valla anlamadım bende canım :)Aynenn ya tekme gibi ay kiz ne oluyor bize
Yarın doktora gidersen herşeyi söyler sana canım. İlk aylarda ağrı oluyormuşAynen ama çok agriyor adet olurken bile böyle olmadim hic
Ayyy canim benim ya cok sağol ne güzel moral veriyorsun yesin annesi o yaramazi ay aglicam valla yaBak yaramaza sen... tamam annen ogrendi varligini..kendini gostermek icin belirti veriyor sana annesi..oksa gobusunu biraz anlasin seni..yavrum cirpinio burdayım diye belirti verio sana
Annem hemşire ona sordum oda adet gününe kaç gün kalırsa kalsın kan testinde çıkar eğer şüphen varsa git dedi. Ağrıların sebebini öğrenmek için gidicem gitmisken testte yaptiriyim diyorum. Saat 2 buçukta randevum aksama sağlıklı haberler veririm umarimCnm niye bu kadar erken gidiyorsun doktora...kan tahlil mi verecen kist icin mi...ins guzel cok guzel haberler alirsin..bizi merakta birakma olur mu..gelismeleri paylas bizimle
Ben de aglayacam sanki duygulandım bir anAyyy canim benim ya cok sağol ne güzel moral veriyorsun yesin annesi o yaramazi ay aglicam valla ya
Kız durman hata :) bence yaptır kanda cikarBen yarin bi test yaptirayim mi 1 hafta gecti cikar kanda degil mi.s
Aaaa oylemi bende korkuyordum bu agridan rahatladim birazYarın doktora gidersen herşeyi söyler sana canım. İlk aylarda ağrı oluyormuş
10 gün vardı galiba adetine.benimde öyle 10 gün var.sen git bizlere de haber ver.bende gitmeyi dusunuyorumda.Annem hemşire ona sordum oda adet gününe kaç gün kalırsa kalsın kan testinde çıkar eğer şüphen varsa git dedi. Ağrıların sebebini öğrenmek için gidicem gitmisken testte yaptiriyim diyorum. Saat 2 buçukta randevum aksama sağlıklı haberler veririm umarim
Kiyamam ya kiz sendemi hamissin bide ben herşeye ağlar oldum ya hem de için içinBen de aglayacam sanki duygulandım bir an
Tamam cnm ay beni de kan tutuyor ya gidip vermek istemiyorum kan ..sonra zaten hamile kaldiktan sonra 9 ayimiz ignelerle kan vermelerle geçiyor...bekleyecem adetim gecikirse giderimAnnem hemşire ona sordum oda adet gününe kaç gün kalırsa kalsın kan testinde çıkar eğer şüphen varsa git dedi. Ağrıların sebebini öğrenmek için gidicem gitmisken testte yaptiriyim diyorum. Saat 2 buçukta randevum aksama sağlıklı haberler veririm umarim
Kız internette okusana.ilk bi ay ağrı olur yaziyoAaaa oylemi bende korkuyordum bu agridan rahatladim biraz
Tamam canım doktorla görüşünce yazarım hemencik10 gün vardı galiba adetine.benimde öyle 10 gün var.sen git bizlere de haber ver.bende gitmeyi dusunuyorumda.
Seninde belin kasiklarin agriyodu dimi canım.Tamam canım doktorla görüşünce yazarım hemencik
Yok cnm daha belli degil yani adete 5 gunum var ins olmam da hamileyimdir..ama bir kizim var ondan dolayı duygulandim bi de boyle hissediyorum duygularinizi ilk hislerinizi falan..cok sukur ben yasadim ins herkes yasar bu guzel duyguyuKiyamam ya kiz sendemi hamissin bide ben herşeye ağlar oldum ya hem de için için
Evet sağ kasigimda batma oluyor göğüslerimdede ağrı var ama dokununca sizliyo sadece.Seninde belin kasiklarin agriyodu dimi canım.
Bende goguslerde bişi yok sadece kasigim ve belim.ağrıyor canım.Evet sağ kasigimda batma oluyor göğüslerimdede ağrı var ama dokununca sizliyo sadece.
İnşallah canim benim rabbim herkese tatdirsin bu güzel duyguyu inşallah sende hamissindir belirtilerin varmi çok ?Yok cnm daha belli degil yani adete 5 gunum var ins olmam da hamileyimdir..ama bir kizim var ondan dolayı duygulandim bi de boyle hissediyorum duygularinizi ilk hislerinizi falan..cok sukur ben yasadim ins herkes yasar bu guzel duyguyu
Sedacım kasıklardan bacağına inen bir ağrı yaşadın mı hiç ya da hala yaşıyo musun ?T
Tşk ederim canim inşallah sende hamissindir mutlaka haber et güzel haberlerle gel
Cnm genelde burdaki hemen hemen herkesle ayni belirtilerim..şüpheli iliskiden itibaren kasik bel agrim oldu goguslerim de agirio bazen gaz sk idrar falan filan..önceleri olmazdi bu kadar erken..hatta ben adet oncesi normalde sanci bile cekmem..direk wc ye gidince bakarim hasta olmuşum..iste bilmiyorum ilk ay denememiz zaten bakalim ins tutmuştur..bugun karnimda seyirmeler basladi ve hafif tiksinti ve bulanti..bilmiyorum ama belki psikolojik..İnşallah canim benim rabbim herkese tatdirsin bu güzel duyguyu inşallah sende hamissindir belirtilerin varmi çok ?