Yasadim ve halada yasiyirum canimSedacım kasıklardan bacağına inen bir ağrı yaşadın mı hiç ya da hala yaşıyo musun ?
Canım bişey sorcam o seyirmeler neden oluyo acaba :)Cnm genelde burdaki hemen hemen herkesle ayni belirtilerim..şüpheli iliskiden itibaren kasik bel agrim oldu goguslerim de agirio bazen gaz sk idrar falan filan..önceleri olmazdi bu kadar erken..hatta ben adet oncesi normalde sanci bile cekmem..direk wc ye gidince bakarim hasta olmuşum..iste bilmiyorum ilk ay denememiz zaten bakalim ins tutmuştur..bugun karnimda seyirmeler basladi ve hafif tiksinti ve bulanti..bilmiyorum ama belki psikolojik..
Valla bende bilemedim ya..normalde gebelik belirtilerinde bu tarz belirti yaşayan yok gibi..yediklerimizden mi usuttuk mu bilemedim ki..:):):)Canım bişey sorcam o seyirmeler neden oluyo acaba :)
Benim bu bir günlük kanamadan sonra şimdi kasıklarım ağrıyo özellikle sol kasığım. Ve bacak arası kalçalarım bir de dizimden aşağı doğru ağrı var..Yasadim ve halada yasiyirum canim
Bende bunlari yasadim inşallah sende hamissindirCnm genelde burdaki hemen hemen herkesle ayni belirtilerim..şüpheli iliskiden itibaren kasik bel agrim oldu goguslerim de agirio bazen gaz sk idrar falan filan..önceleri olmazdi bu kadar erken..hatta ben adet oncesi normalde sanci bile cekmem..direk wc ye gidince bakarim hasta olmuşum..iste bilmiyorum ilk ay denememiz zaten bakalim ins tutmuştur..bugun karnimda seyirmeler basladi ve hafif tiksinti ve bulanti..bilmiyorum ama belki psikolojik..
Bende o belirti hiç okumadım bence biz daha doğrusu ben üşüttüm. Çünkü benimde seyiriyo :)Valla bende bilemedim ya..normalde gebelik belirtilerinde bu tarz belirti yaşayan yok gibi..yediklerimizden mi usuttuk mu bilemedim ki..:):):)
Canim bir günlük kanama var diyorsun bu konuda en kesin ve doğru karari doktor verir bence bir git doktora bekleme boyleBenim bu bir günlük kanamadan sonra şimdi kasıklarım ağrıyo özellikle sol kasığım. Ve bacak arası kalçalarım bir de dizimden aşağı doğru ağrı var..
Inss cnmmBende bunlari yasadim inşallah sende hamissindir
Hadi inşallah bizdede vardır bebiş :)Bende goguslerde bişi yok sadece kasigim ve belim.ağrıyor canım.
Ya simdi baktim netten gebelik belirtisi olarak ta geciyor bi bak sende istersen ..Bende o belirti hiç okumadım bence biz daha doğrusu ben üşüttüm. Çünkü benimde seyiriyo :)
Takvimim diye bi uygulama var.yumurtlama günlerini sana soyluyo hamile olduğunda gününü soyluyoYa kizlar bu hamilelik takvimini nasjm yapiyoruz ?
İnşallah canım? :)Hadi inşallah bizdede vardır bebiş :)
Burada imza olarak duruyor ya onu yapamiyorumTakvimim diye bi uygulama var.yumurtlama günlerini sana soyluyo hamile olduğunda gününü soyluyo
Bir arkadasım doktor yanında çalışıyo. Onunla da irtibat halindeyiz. Yarın kısmetse önce bir test yapıcam sonra da randevu alıcam canımCanim bir günlük kanama var diyorsun bu konuda en kesin ve doğru karari doktor verir bence bir git doktora bekleme boyle
Bende baktım canım ihimalmis ama çoğunluk çocuk canlaninca segirirmjsYa simdi baktim netten gebelik belirtisi olarak ta geciyor bi bak sende istersen ..
Boşver biz gebelik belirtisi diyelim oyle dusunelim caktirmaBende baktım canım ihimalmis ama çoğunluk çocuk canlaninca segirirmjs
Yani :) çocuk olmadığı zamanda artık kendimizi heba ederizBoşver biz gebelik belirtisi diyelim oyle dusunelim caktirma
Ay sus kiz agzini hayra ac....Yani :) çocuk olmadığı zamanda artık kendimizi heba ederiz