Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetime iki gün var ama zaman zaman adet ağrısı gibi ağrım oluyo böyle bir durumla karşılaşan varmı inşallah bebeğim ben burdayım diyodu bana yine kırmızılı görmek istemiyorum:KK12:

:110:Gercekten cok üzüldüm okuyunca.Neden istemiyor peki özel değilse?Üzülmeyin en azından siz hamile kalabiliyorsunuz.Ben 5 aydır deniyorum hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum:KK51:[/QUOTE
Kizlar bende burda gebelik testimin resmini paylasmistim. Pozitifti. Ockadar sevinmistim ki agzimi toplayamiyordum, surekli guluyordum. Ama esim duyar duymaz hemen interneten bakti. Ikinci cizgim biraz silikti cunku. Yuzu hic gulmedi. Hic bisi demedi. Dedim neden hicbirsey demiyorsun, insan bi tebrik eder falan. Daha net degilmis, netlesince ederim tebrik dedi kaba adam. Nasil uzuldum anlatamam. Ayni gece yataga girer girmez cok siddetli bir agri basladi. Kusmaya basladim ve sonunda kanamam oldu. Hastaneye gotureyim mi dedi. Kizginligimdan yok dedim. Gitti yatti. Ben sabaha kadar agridan, uzuntuden helak oldum. Ertesi gun gittim doktora. Dusuk yapmissin dedi. Esim ona bile uzulmedi. Ne hamile kaldigima sevindi, ne dusuk yaptigima uzuldu. Cocuk istemiyor biliyorum. Ama venimde yasim geciyor. Cok korkuyorum cocugum olmaz diye. En sonunda, " ben bu cocugu kendim icin istiyorum, senin istemedigini de, senden baba olmayacagini da biliyorum. Hamile kalirsam ve dusuk riski de kalkarsa, istemiyorsan bosaniriz. Zaten ben de seninle bir cocuk buyutmek istedigimden emin degilim" dedim. Psikolojim berbat. Bu psikolojiyle hamile de kalamam heralde artik.
Arkadaşım evlilik düzenin otursun çatışmalarınız bitsin birbirinizi iyi anlayın sonra olan minicik yavrucaklara olmasın Sabdredin.Allah büyük bazı şeylerde acele etmemek gerek.Hakkında hayırlısı olsun.

Adetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .?

canım bu testte cizgi falan yok sadece fazla idrar döktüğünden sonunda sıvı birikmiş yani bu çift çizgi değil Allah gönlüne göre versin yarın tekrarla

canım bu testte cizgi falan yok sadece fazla idrar döktüğünden sonunda sıvı birikmiş yani bu çift çizgi değil Allah gönlüne göre versin yarın tekrarla
Bende oyle tahmin ettim ama bende iliskiye girdikten 15 gun sonra falan kan geldi cok hafif pembe bide. Bende dedim ki bu yerlesme kanamasi olabilir.adetim de gelmeyince gerce 1 gun gecti ama umutlandim hemen test yaptim gerce 1 hafta falan gecmesi lazim mis ama umutlaniyorum offf :KK66:

Bende oyle tahmin ettim ama bende iliskiye girdikten 15 gun sonra falan kan geldi cok hafif pembe bide. Bende dedim ki bu yerlesme kanamasi olabilir.adetim de gelmeyince gerce 1 gun gecti ama umutlandim hemen test yaptim gerce 1 hafta falan gecmesi lazim mis ama umutlaniyorum offf :KK66:

5 güne gerek yok sen yarın sabah yap bence gec döllenme değilse cıkar benim ilk hamileliğimde da adetten 5 gün önce cıkmıştı dün de kurutuktan sonra gördüm ikinci cizgiyi hatta yükledm ama üzerinden cok saat gectiği için emin oluyorum bugün de sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. hayırlısı bakalım

5 güne gerek yok sen yarın sabah yap bence gec döllenme değilse cıkar benim ilk hamileliğimde da adetten 5 gün önce cıkmıştı dün de kurutuktan sonra gördüm ikinci cizgiyi hatta yükledm ama üzerinden cok saat gectiği için emin oluyorum bugün de sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. hayırlısı bakalım
Bazen insanlarin bunyesine gore degisiklik gosterebiliyomus .hormonlarin idrara bulasmasi gunler surebilirmis kana cabuk karisirmis :KK66:
Beklemeyi tercih ediyorum ama gelen o kan kafami kurcaliyo :KK66:

Merhabalar,
Öncelikle;
Bebiş isteyen herkese Rabbim nasip etsin. sıkıntıda, darda olana yardım etsin... Amin..
2,5 senelik evliyim.Geçen sene Eylül Ayında 6. ayımda erken doğum yaptım kızımı kaybettim :KK43:
5 ay önce de korunmayı bıraktık Dr. bekleyin olur diyor ama insan çok isteyince sabırsızlanıyor işte...
Aybaşı tarihime daha 10 gün var ama kasıklarımda hafif batmalar oluyor sağ ve sol taraflarda.
Acı vermiyor , acımıyorda diyemiyorum. keşke hamile olsam , olsak :) inşşş... belki de psikolojik...
hayırlısı hepimiz için...

Merhaba arkadaşlar,
Benim de en geç bugün adet olmam gerekiyor, oldukça düzenlidir regl döngüm. Bugün de bekleyeceğim olmazsa yarın sabah test yapıcam ama muhtemelen varsa da çıkmaz bende daha. Çünkü bu ay yumurta takibim yapıldı geç yumurtluyormuşum meğer, 20. gün gibi. 30 günde bir adet olduğumu düşünürsek bugün 32. güno_O heyecanlı bir bekleyişim var anlayacağınız. eğer sonuç olumlu çıkarsa ne belirti yaşadıysam hepsini yazıcam ahdım var:)

:110:Gercekten cok üzüldüm okuyunca.Neden istemiyor peki özel değilse?Üzülmeyin en azından siz hamile kalabiliyorsunuz.Ben 5 aydır deniyorum hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum:KK51:
Bende 3,5 yildir evliyim ve hic korunmadik. Buna ragmen hic hamile kalmamistim. Nasil olduysa gecen ay oldu. Cok hissetmistim ama hamile oldugumu. Yaniltmadi beni hislerim. Esimin onceki evliliginden 2 cocugu var. Sanirim o yuzden istemiyor. Birde hic cocuk sevgisi yok icinde. Kendi cocuklarini da sevmiyor adam.

Arkadaşım evlilik düzenin otursun çatışmalarınız bitsin birbirinizi iyi anlayın sonra olan minicik yavrucaklara olmasın Sabdredin.Allah büyük bazı şeylerde acele etmemek gerek.Hakkında hayırlısı olsun.
Bende hep hayirlisini istedim Allahtan. Ama bir yandan da yasim geciyor. 3,5 yil oldu evleneli. Duzen oturmasini beklersem hic cocuk sahibi olamam. Bilmiyorum ya. Sonunu goremedigim bir evliligim var. Ama cocuk istiyorum. Bencillik belkide. Ama engel, okamiyorum hislerime.

Bende 3,5 yildir evliyim ve hic korunmadik. Buna ragmen hic hamile kalmamistim. Nasil olduysa gecen ay oldu. Cok hissetmistim ama hamile oldugumu. Yaniltmadi beni hislerim. Esimin onceki evliliginden 2 cocugu var. Sanirim o yuzden istemiyor. Birde hic cocuk sevgisi yok icinde. Kendi cocuklarini da sevmiyor adam.

Bende hep hayirlisini istedim Allahtan. Ama bir yandan da yasim geciyor. 3,5 yil oldu evleneli. Duzen oturmasini beklersem hic cocuk sahibi olamam. Bilmiyorum ya. Sonunu goremedigim bir evliligim var. Ama cocuk istiyorum. Bencillik belkide. Ama engel, okamiyorum hislerime.
Biyolojik saat diye bisey var.Ama tabi sonu yoksa evliliğin çocuk düşünmek de o çocuğa haksızlık gibi.Hem size hem çocuğa.Adam da ilgi yoksa tek basıınıza büyüteceksiniz o çocuğu.Her acıdan zor bi durum.İnşallah istediğiniz gibi olur hersey...

Biyolojik saat diye bisey var.Ama tabi sonu yoksa evliliğin çocuk düşünmek de o çocuğa haksızlık gibi.Hem size hem çocuğa.Adam da ilgi yoksa tek basıınıza büyüteceksiniz o çocuğu.Her acıdan zor bi durum.İnşallah istediğiniz gibi olur hersey...
Zaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.

X