- 12 Ekim 2015
- 308
- 209
sonucu bekliyorum???:) hadi hayırlı haberlerle gel inşaallahAllah aşkına 5 tl lik test alırsın yine yap bakalım. bana gebelik yok gibi geldi çünkü çizgi yanlış yerde boşuna umutlanmamış olursun çıkmaazsa...6 gündür umutla bekleyen biri olarak söylüyorum((
Bence beklemek en iyisi demi sonra hayal kirikligida soz konusuAllah aşkına 5 tl lik test alırsın yine yap bakalım. bana gebelik yok gibi geldi çünkü çizgi yanlış yerde boşuna umutlanmamış olursun çıkmaazsa...6 gündür umutla bekleyen biri olarak söylüyorum((
aynı fikirdeyim:) çatlarım bendesabaha kadar bekleyebileceksen bravo sana bu merakla:))) ben bu ay 10 tane test kullandım galiba ama hep tek çizgi:)))
Gercekten cok üzüldüm okuyunca.Neden istemiyor peki özel değilse?Üzülmeyin en azından siz hamile kalabiliyorsunuz.Ben 5 aydır deniyorum hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum [/QUOTE
Arkadaşım evlilik düzenin otursun çatışmalarınız bitsin birbirinizi iyi anlayın sonra olan minicik yavrucaklara olmasın Sabdredin.Allah büyük bazı şeylerde acele etmemek gerek.Hakkında hayırlısı olsun.Kizlar bende burda gebelik testimin resmini paylasmistim. Pozitifti. Ockadar sevinmistim ki agzimi toplayamiyordum, surekli guluyordum. Ama esim duyar duymaz hemen interneten bakti. Ikinci cizgim biraz silikti cunku. Yuzu hic gulmedi. Hic bisi demedi. Dedim neden hicbirsey demiyorsun, insan bi tebrik eder falan. Daha net degilmis, netlesince ederim tebrik dedi kaba adam. Nasil uzuldum anlatamam. Ayni gece yataga girer girmez cok siddetli bir agri basladi. Kusmaya basladim ve sonunda kanamam oldu. Hastaneye gotureyim mi dedi. Kizginligimdan yok dedim. Gitti yatti. Ben sabaha kadar agridan, uzuntuden helak oldum. Ertesi gun gittim doktora. Dusuk yapmissin dedi. Esim ona bile uzulmedi. Ne hamile kaldigima sevindi, ne dusuk yaptigima uzuldu. Cocuk istemiyor biliyorum. Ama venimde yasim geciyor. Cok korkuyorum cocugum olmaz diye. En sonunda, " ben bu cocugu kendim icin istiyorum, senin istemedigini de, senden baba olmayacagini da biliyorum. Hamile kalirsam ve dusuk riski de kalkarsa, istemiyorsan bosaniriz. Zaten ben de seninle bir cocuk buyutmek istedigimden emin degilim" dedim. Psikolojim berbat. Bu psikolojiyle hamile de kalamam heralde artik.
Adetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .?
Bende oyle tahmin ettim ama bende iliskiye girdikten 15 gun sonra falan kan geldi cok hafif pembe bide. Bende dedim ki bu yerlesme kanamasi olabilir.adetim de gelmeyince gerce 1 gun gecti ama umutlandim hemen test yaptim gerce 1 hafta falan gecmesi lazim mis ama umutlaniyorum offfcanım bu testte cizgi falan yok sadece fazla idrar döktüğünden sonunda sıvı birikmiş yani bu çift çizgi değil Allah gönlüne göre versin yarın tekrarla
Bende oyle tahmin ettim ama bende iliskiye girdikten 15 gun sonra falan kan geldi cok hafif pembe bide. Bende dedim ki bu yerlesme kanamasi olabilir.adetim de gelmeyince gerce 1 gun gecti ama umutlandim hemen test yaptim gerce 1 hafta falan gecmesi lazim mis ama umutlaniyorum offf
Bazen insanlarin bunyesine gore degisiklik gosterebiliyomus .hormonlarin idrara bulasmasi gunler surebilirmis kana cabuk karisirmis5 güne gerek yok sen yarın sabah yap bence gec döllenme değilse cıkar benim ilk hamileliğimde da adetten 5 gün önce cıkmıştı dün de kurutuktan sonra gördüm ikinci cizgiyi hatta yükledm ama üzerinden cok saat gectiği için emin oluyorum bugün de sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. hayırlısı bakalım
Msj at ozelden canimisterim
tamamMsj at ozelden canim
çizgi görünmüyor canım. T yazan tarafta olmalı ikinci çizgiAdetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .?
Bende 3,5 yildir evliyim ve hic korunmadik. Buna ragmen hic hamile kalmamistim. Nasil olduysa gecen ay oldu. Cok hissetmistim ama hamile oldugumu. Yaniltmadi beni hislerim. Esimin onceki evliliginden 2 cocugu var. Sanirim o yuzden istemiyor. Birde hic cocuk sevgisi yok icinde. Kendi cocuklarini da sevmiyor adam.Gercekten cok üzüldüm okuyunca.Neden istemiyor peki özel değilse?Üzülmeyin en azından siz hamile kalabiliyorsunuz.Ben 5 aydır deniyorum hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum
Bende hep hayirlisini istedim Allahtan. Ama bir yandan da yasim geciyor. 3,5 yil oldu evleneli. Duzen oturmasini beklersem hic cocuk sahibi olamam. Bilmiyorum ya. Sonunu goremedigim bir evliligim var. Ama cocuk istiyorum. Bencillik belkide. Ama engel, okamiyorum hislerime.Arkadaşım evlilik düzenin otursun çatışmalarınız bitsin birbirinizi iyi anlayın sonra olan minicik yavrucaklara olmasın Sabdredin.Allah büyük bazı şeylerde acele etmemek gerek.Hakkında hayırlısı olsun.
Biyolojik saat diye bisey var.Ama tabi sonu yoksa evliliğin çocuk düşünmek de o çocuğa haksızlık gibi.Hem size hem çocuğa.Adam da ilgi yoksa tek basıınıza büyüteceksiniz o çocuğu.Her acıdan zor bi durum.İnşallah istediğiniz gibi olur hersey...Bende 3,5 yildir evliyim ve hic korunmadik. Buna ragmen hic hamile kalmamistim. Nasil olduysa gecen ay oldu. Cok hissetmistim ama hamile oldugumu. Yaniltmadi beni hislerim. Esimin onceki evliliginden 2 cocugu var. Sanirim o yuzden istemiyor. Birde hic cocuk sevgisi yok icinde. Kendi cocuklarini da sevmiyor adam.
Bende hep hayirlisini istedim Allahtan. Ama bir yandan da yasim geciyor. 3,5 yil oldu evleneli. Duzen oturmasini beklersem hic cocuk sahibi olamam. Bilmiyorum ya. Sonunu goremedigim bir evliligim var. Ama cocuk istiyorum. Bencillik belkide. Ama engel, okamiyorum hislerime.
Aynen canım benim de öyle.testler de negatif ne olucak bilmiyorumbenimde 34.günüm hala adet olmadım normalde 28 günde bir düzenli olurdum. testler negatif kasık ağrım ve aşırı beyaz akıntım var anlamadım gitti
Ben 50 lik almıştım. :)) ama hepsi ovulasyon testiÖzge hanım merhaba,
konuya bodoslama daldım ama topiği başından beri takip ediyorum. Sipariş verdiğiniz ovülasyon testinin içinde gebelik tesi de olması lazım diye biliyoru, yok mu sizinkinde*
Zaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.Biyolojik saat diye bisey var.Ama tabi sonu yoksa evliliğin çocuk düşünmek de o çocuğa haksızlık gibi.Hem size hem çocuğa.Adam da ilgi yoksa tek basıınıza büyüteceksiniz o çocuğu.Her acıdan zor bi durum.İnşallah istediğiniz gibi olur hersey...