Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

11ekimde de benim regl olmam gerekiyor bekliyorum çünkü tek çizgiyle karşılaşmak istemiyorum(

Ben de 37 yaşındayım. İlk defa böyle belirtiler yaşıyorum. Hamile olduğumu ümid ediyorum. İnşAllah yakın zamanda siz de hamile kalırsınız.

Canım eğer yanlış bilmiyorsam sağ beye sol yumurtalıkta oluyor birinden birinde sans vardır yanlış biliyorsam biri aydinlatsin ben öyle duydum

Aslında olmaz diye düşünüyordum ama bel ağrılarim beni yaniltiyor

2meleklianne büyüğüm inşallah çok daha geç klamadan bebeşim gelir.10 kasım 28 gün regl döngüm yumurtlama günlerini takip ediyorum.Rabbimin ol demesini bekliyorum arttık..

Seni çok iyi anlıyorum emin ol Rabbim yüzümüze baksın hicmi belirtin yok kasik bel ağrısı falan

hafif kasık ağrısı var göğüslerime ara ara sancı girip çıkıyor Ama regl döneminden fark bacaklarım ağrır ,şişkinliğim olurdu yok..Regl olmayacakmışım gibi geliyor. canım.İkşz olsun isterim ayrıca :)

Yaşım küçük 22yasindayim benimki bi umut belki olmuştur diye çünkü geri çekme ile korunuyoruz ben istiyorum ama eşim istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…