Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla şurda 10.15 dakika sonra belli olacak bende rahat bi nefes alicam. Kaç gündür acaba demekten bi hal oldum. Bundan sonra 5 tane gebelik testi yerine gelicem kan vericem aynı para sonicta:KK66:)
evet canım belirsiz beklemekte zor .ilk defa gecikice öyle oluyor insan hayırlısı ne ise o olsun inşallah senin için.sabır ve dua ile bklemekten başka çaremiz yok

Sonuc ciktimi canimmm
Yani ümitle ümitsizlik arasındaydım sonuç negatif ffffff.... muhtemelen incir kuru geciktirdi. Tam sonucu alicam oğlumun okulundan aradılar rahatsizlandi gelin dediler. O yüzden yazamadım. Artık kafaya takmıcam en azından tezime yazarım ya kaç gündür var mı yok mu dusunmekten:)))

Yani ümitle ümitsizlik arasındaydım sonuç negatif ffffff.... muhtemelen incir kuru geciktirdi. Tam sonucu alicam oğlumun okulundan aradılar rahatsizlandi gelin dediler. O yüzden yazamadım. Artık kafaya takmıcam en azından tezime yazarım ya kaç gündür var mı yok mu dusunmekten:)))
Hayırlısı canım.ben de bekliyorum :-) rabbim uygun gördüğü zaman verir inşallah.

olsun canım hayırlısı olsun inş.bir dahaki aya hamiş olursun inş.takma sakın kafana

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim burada evlat sahibi olmak isteyen bütün bayanlara nasip etsin anneliği diliyorum. Ben de şu an bazı belirtiler yaşıyorum. En son 14 Ekim de regl oldum. Ve 3 Kasım dan itibaren ufak belirtilerim oldu. Son 4 gündür kasıklarımda ve belimde aşırı ağrı ve göğüslerimde şişme oldu. Kendimi yorgun hissediyorum. Kalp atışlarım hızlandı biraz. Ve aşırı üşüyorum. Ben de şu an akıntı ya da lekelenme olmadı henüz. Reglime de bir hafta var. Daha önce ben de miyom vardı. Doktor hamile kalmana engel olabilir demişti fakat hep korundum. Şimdi hesapta olmadan tam da reglimden 10 gün sonrasına denk gelen ilişkiden plansız olarak hamile kalmış olabilicemi düşünüyorum. Şu an yaşadığım belirtiler beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Duygu durumumda da değişiklikler var sürekli gözümden yaş geliyo ağlıyorum kısa kısa. Yorum yapıcak arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum. Tüm dileklerinizin kabul olmasını Rabbim'den diliyorum..

Selam kızler, bende uzun zamandır takip edenlerdenim.Yeni üyeyüm. 2. gebelik istiyoru m yaklaşık 5 aydır ..:KK43: reglme 1 gün var.İlk gebeliğimde hiç bir belirti yoktu ,ve hiç olmadı..Şimdi oğlum 7 yaşında olacak unutmuşum herşeyi ondada 18. ayda gebe kalabilmiştim hiç bir sorun yoktu.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim burada evlat sahibi olmak isteyen bütün bayanlara nasip etsin anneliği diliyorum. Ben de şu an bazı belirtiler yaşıyorum. En son 14 Ekim de regl oldum. Ve 3 Kasım dan itibaren ufak belirtilerim oldu. Son 4 gündür kasıklarımda ve belimde aşırı ağrı ve göğüslerimde şişme oldu. Kendimi yorgun hissediyorum. Kalp atışlarım hızlandı biraz. Ve aşırı üşüyorum. Ben de şu an akıntı ya da lekelenme olmadı henüz. Reglime de bir hafta var. Daha önce ben de miyom vardı. Doktor hamile kalmana engel olabilir demişti fakat hep korundum. Şimdi hesapta olmadan tam da reglimden 10 gün sonrasına denk gelen ilişkiden plansız olarak hamile kalmış olabilicemi düşünüyorum. Şu an yaşadığım belirtiler beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Duygu durumumda da değişiklikler var sürekli gözümden yaş geliyo ağlıyorum kısa kısa. Yorum yapıcak arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum. Tüm dileklerinizin kabul olmasını Rabbim'den diliyorum..
Test yapmadın mi peki

Henüz yapmadım. Bugün doktora gidicektim ama çok halsizdim gidemedim. Yarın ya test yapıcam ya da doktora gidicem. Zaten gitmem gerekiyodu neler yapmam gerektiği konusunda..

nihall10 yapmadım yok daha önce hep negatifti.Yarını bekliyorum. İnşaallah olur. olmazsa 6 aydan sonra Kadın doğuma gidiyim diyorum bilemedim 34 yaşındayım riskli gruptayım sanırım.

X