- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
rengi koyulaşıp tekrardan silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluıyorBen hep 10. Ve 14 gun arasını çok onemsiyordum belki o yüzden olmuyordu
Cnm bide normal 5tllik olan testlerden yapsanaKızlar test bekledikçe koyulaşmaya başladısiz ne diyorsunuz.ilk 5 dk da hiç bişey yoktu.yarın sabah kan vericem.
Evet canım negatifKızlar bu beyaz çizgi negatif mi demek
Benimde ilk testimde öyle olmuştu canım adetime 1 gün varken yapmıştım yarım saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı ama ben normal gebelik testi yapmıştım 2 gün sonra tekrarla bence canım inşallah hamilesindir :)Kızlar test bekledikçe koyulaşmaya başladısiz ne diyorsunuz.ilk 5 dk da hiç bişey yoktu.yarın sabah kan vericem.
Yaptım canım o negatif. Bu erken gebelik testi ya.ara da fark vardır sanırım.ne düşünceğimi bilemedim.Cnm bide normal 5tllik olan testlerden yapsana
Yarın sabah kan vericem canımBenimde ilk testimde öyle olmuştu canım adetime 1 gün varken yapmıştım yarım saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı ama ben normal gebelik testi yapmıştım 2 gün sonra tekrarla bence canım inşallah hamilesindir :)
Anladim cnm hayirlisi yarin kan testinde pozitifi gorursun insallahYaptım canım o negatif. Bu erken gebelik testi ya.ara da fark vardır sanırım.ne düşünceğimi bilemedim.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim :)Yarın sabah kan vericem canım
Bende yine bişey yoktu ama bugün olucam galiba adet gogüslerim ağrım aya başladı. Ama kan testi vermeye geldim yinede hem yol yordum öğreneyim dedim. Yarım saate çıkar dediler bekliyorum. Dua edin hayırlı sonuçlar alalimBenim kirmizilar geldi test yapmaya gerek kalmadi hayirlisi insallah...
Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah
sonuç çıktı mı canım?Bende yine bişey yoktu ama bugün olucam galiba adet gogüslerim ağrım aya başladı. Ama kan testi vermeye geldim yinede hem yol yordum öğreneyim dedim. Yarım saate çıkar dediler bekliyorum. Dua edin hayırlı sonuçlar alalim
Hayırlı olsun Allah bize de tattırır bu duyguları inşallah :) ne kadar zamandır deniyordunuzve sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
canım çıktımı sonuçların merak ettim inş.vardır adet gününse belirti yaşarsın ama olmazsan bebiş vardırBende yine bişey yoktu ama bugün olucam galiba adet gogüslerim ağrım aya başladı. Ama kan testi vermeye geldim yinede hem yol yordum öğreneyim dedim. Yarım saate çıkar dediler bekliyorum. Dua edin hayırlı sonuçlar alalim
Bekliyorum bana bişeyler diyorlar ama anlamadım sanırım çıkınca getirecekler. Cat pat ingilizce ile o kadar anlasiyoruz. Şaka gibi ama vücudum rahatladi ya resmen adet sancim basladisonuç çıktı mı canım?
4 gün geçti adetim bugün başladı sancim. Kesin incir kuru sebep oldu bu gecikmeyecanım çıktımı sonuçların merak ettim inş.vardır adet gününse belirti yaşarsın ama olmazsan bebiş vardır
dur canım kırmızılar gelmeden hiç bişey belli olmaz sen dua et4 gün geçti adetim bugün başladı sancim. Kesin incir kuru sebep oldu bu gecikmeye((
Valla şurda 10.15 dakika sonra belli olacak bende rahat bi nefes alicam. Kaç gündür acaba demekten bi hal oldum. Bundan sonra 5 tane gebelik testi yerine gelicem kan vericem aynı para sonictadur canım kırmızılar gelmeden hiç bişey belli olmaz sen dua et