Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Henüz test yapmadım. 4 gündür yaşıyorum bazı şeyleri. İlk önce yorgunluk hissettim. Belim çok ağrıdı ardından kasıklarımda ağrı oldu. Regl belirtisi gibi ama daha erken. Ve kasıklarımdaki ağrı aşağıya doğru sancı yapıyo. Kalp atışlarım hızlı. Çabuk yoruldum bu ara. Bir de midemin üzerinde sanki damar atıyo gibi tık tık hissediyorum. Bu sabahtan beri de belimin alt tarafları kalçalarım ağrıyo. Baca
2meleklianne büyüğüm inşallah çok daha geç klamadan bebeşim gelir.10 kasım 28 gün regl döngüm yumurtlama günlerini takip ediyorum.Rabbimin ol demesini bekliyorum arttık..

Çok saol valla kimse boyle düşünmüyor zaten kimse kucuksun var iki tane demesin cok duydum bunları hem bakacak olan benim büyutecek olan benim ben bütün fedakarlıkları yapmaya hazırım çocuklarımın kardeşleri olsun benimde küçük bi bebisim daha olsun

Uzulme canim bak 1 tane evladin var Allah bagislamis insallah 2.yide en kisa zamanda kucagina alirsin kuzum

2meleklianne çok saol Allah razı olsun. Ben de senin için dua edicem. Rabbim büyük. Yarın görüşmek üzere. İyi akşamlar..

arkadaslar allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin inşallah benim kızım 3 yasında şimdi ikinciyi düşünüyoruz dogum kontrol illacını bırakalı 5 ay oldu ilk 2 ay köydeydim yani 3 ay dır cocuk için sabırsızlıgım 14 kasıda hasta olmam gerek ama catlıcam varmı yokmu diye göyüslerimde sislik ve ilişki sırasında sancı oluyo .dogum kontrol hapından kac ay sonraa hamile kalınır acaba

Kizlar benim bat 20si :) 11 gun var yani.. aslinda gecen ay 17 ekimde adet oldum ama dongum 30 35 gun arasinda olduğu icin ben yine 35 gun olarak hesapliyorum kalan gunu. 19 yasindayim 2 aylik evliyim ilk ay geri cekilme yontemiyle korunuyorduk bu ay korunmadik istiyoruz bebiss :)) her gunu ii degerlendirdik yani zaten yeni evli olduğumuz icin bu isi duzenli yapiyoruz :)))) bende iliskiden sonra ayaklarimi yukari kaldiriyorum belime yastik koyup uyuyorum dusumu sabah aliyorum iste yaklasik 7 gundur kasik agrim var duygusallik ayak usumesi akinti da dahil.. bi sag kasik bi sol kasik agriyor hafif hafif ama sürekli bel agrisida var. Adet oncesi belirti degil çünkü ben adet oncesinde hic belirti yasamam sadece olacagim gunden 1 saat oncesinde kasik agrim feci olur adet olunca gecer. Acaba diyorum boyle belirtiler yasayip hamile olan varmi. Birde bugun ates takibine basladim sabah 36.3tu yarin tekrar olcecegim. Normalde bekarken arada elime geçtikçe olcerdim atesimi:) 35.6dan yukari cikmamisti hic? Sizce??

Ya bende çok istiyorum eşim istemiyor akil verin kızlar onu nasıl ikna ederim

Hahah aynılarını bende yapmıştım yastık falan :))kuzularım geldi ama ilk ay olmadı ikinci ay oldu bende belirtiler adetine 5gun kala başladı hep bel ve kasik ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…