Kizlar benim bat 20si :) 11 gun var yani.. aslinda gecen ay 17 ekimde adet oldum ama dongum 30 35 gun arasinda olduğu icin ben yine 35 gun olarak hesapliyorum kalan gunu. 19 yasindayim 2 aylik evliyim ilk ay geri cekilme yontemiyle korunuyorduk bu ay korunmadik istiyoruz bebiss :)) her gunu ii degerlendirdik yani zaten yeni evli olduğumuz icin bu isi duzenli yapiyoruz :)))) bende iliskiden sonra ayaklarimi yukari kaldiriyorum belime yastik koyup uyuyorum dusumu sabah aliyorum iste yaklasik 7 gundur kasik agrim var duygusallik ayak usumesi akinti da dahil.. bi sag kasik bi sol kasik agriyor hafif hafif ama sürekli bel agrisida var. Adet oncesi belirti degil çünkü ben adet oncesinde hic belirti yasamam sadece olacagim gunden 1 saat oncesinde kasik agrim feci olur adet olunca gecer. Acaba diyorum boyle belirtiler yasayip hamile olan varmi. Birde bugun ates takibine basladim sabah 36.3tu yarin tekrar olcecegim. Normalde bekarken arada elime geçtikçe olcerdim atesimi:) 35.6dan yukari cikmamisti hic? Sizce??