Çok denedim zamanı var diyo başka bişey demiyo bende isimi sansa bıraktım geri çekme korunma yöntemi değil sonuçta belki olurGUzel guzel konus canim senden olan bi can daha istiyorum sana benzesin gozleri falan de iste esinin nabzina gore guzel kelimeler kullan ve ozellikle iliskiden once odanizda yattiginizda konus
Evet canim geri cekilecegi zaman tut belinden cikaramasin :)))))) erkeklerin dusuncesi değişmiyor ya kanmiyolar hemenn. Insallah hamileyizdir canim senin bat ne zaman gectimiC
Çok denedim zamanı var diyo başka bişey demiyo bende isimi sansa bıraktım geri çekme korunma yöntemi değil sonuçta belki olur
Bende seninle aynı durumdayım.benim iki oğlum var.üçüncüyü çok istiyorum ama eşim istemiyor.bu ay şüpheli ilişki oldu.çok dua ettim tutsun diye ama bugün kan testim negatifYa bende çok istiyorum eşim istemiyor akil verin kızlar onu nasıl ikna ederim
Çok benciller demiBende seninle aynı durumdayım.benim iki oğlum var.üçüncüyü çok istiyorum ama eşim istemiyor.bu ay şüpheli ilişki oldu.çok dua ettim tutsun diye ama bugün kan testim negatif
Evet canim geri cekilecegi zaman tut belinden cikaramasin :)))))) erkeklerin dusuncesi değişmiyor ya kanmiyolar hemenn. Insallah hamileyizdir canim benim bat ne zaman gectimi[/QUOTE
Insallah kuzum insallah Rabbim gönlümüze göre versiñ28 günde bir oluyorum 14 ekimde oldu 11inde olması lazim inşallah gelemez:))
Baska belirtin varmiydi canim kasik agrisi falanayaklarım hep çok sıcak olmasına rağmen buz gibiydi ordan anlamıötım bende
Aminn inşallah senin yasin kaç ne zamandır bekliyosunInsallah kuzum insallah Rabbim gönlümüze göre versiñ
19 yasindayim 2 aylik evliyim bu ay ilk kez denedik:)Aminn inşallah senin yasin kaç ne zamandır bekliyosun
Hayırlısı olsun canım inşallah olur hic test yaptinmi19 yasindayim 2 aylik evliyim bu ay ilk kez denedik:)
Bizde gecen ay geri cekilmeyontemiyle korunmustuk belki olmustur diye adet tarihim 1 gun gecinceyapmistim aksam ustu negatifti. Adetimde az az oldu bu ay ustune gorme oldu diyede suphelenmiyo degilim ama bidaha yapmadimHayırlısı olsun canım inşallah olur hic test yaptinmi
Ben ilkini adetime 6gun kala yaptığım testte öğrendim ikincisini 5gun kala ikiside silik cizgiydi ama tabiki her insan ayni değil bunyeden bünyeye degisiyodurBizde gecen ay geri cekilmeyontemiyle korunmustuk belki olmustur diye adet tarihim 1 gun gecinceyapmistim aksam ustu negatifti. Adetimde az az oldu bu ay ustune gorme oldu diyede suphelenmiyo degilim ama bidaha yapmadim
Bekleyişlerimiz pozitif sonuçlansın inşAllah.Bende cok usuyorum.Burnumun ucu ayaklarim.Ama regl onceside usurum bilemiyorum kokuda bi degisiklikyok midem de bulanmiyor ama ilk gebeliktede hic bulanmsmisti simdi nasil olur bilmiyorum bilmiyorum 5. Aydir bekliyorum.
Daha önce reglime 10 gün kala ya da bir hafta kala hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Bir de plansız olunca şu an kafam çok karıştı ve heveslendim açıkcası. Çok dua ediyorumBende cok usuyorum.Burnumun ucu ayaklarim.Ama regl onceside usurum bilemiyorum kokuda bi degisiklikyok midem de bulanmiyor ama ilk gebeliktede hic bulanmsmisti simdi nasil olur bilmiyorum bilmiyorum 5. Aydir bekliyorum.