- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2meleklianne büyüğüm inşallah çok daha geç klamadan bebeşim gelir.10 kasım 28 gün regl döngüm yumurtlama günlerini takip ediyorum.Rabbimin ol demesini bekliyorum arttık..
2meleklianne büyüğüm inşallah çok daha geç klamadan bebeşim gelir.10 kasım 28 gün regl döngüm yumurtlama günlerini takip ediyorum.Rabbimin ol demesini bekliyorum arttık..
Uzulme canim bak 1 tane evladin var Allah bagislamis insallah 2.yide en kisa zamanda kucagina alirsin kuzumYani ümitle ümitsizlik arasındaydım sonuç negatif ffffff.... muhtemelen incir kuru geciktirdi. Tam sonucu alicam oğlumun okulundan aradılar rahatsizlandi gelin dediler. O yüzden yazamadım. Artık kafaya takmıcam en azından tezime yazarım ya kaç gündür var mı yok mu dusunmekten:)))
İnşallah bekledigin olur belki banada bi umut olur senin için dua edicemİNŞALLAH.. Yarın bir test yapıcam hayırlısıyla. Sizinle paylaşıcam.. Teşekkür ederim..
İnşallah bekledigin olur belki banada bi umut olur senin için dua edicem
Peki canım adetten once yasiyormuydun normaldede bu belirtileriHahah aynılarını bende yapmıştım yastık falan :))kuzularım geldi ama ilk ay olmadı ikinci ay oldu bende belirtiler adetine 5gun kala başladı hep bel ve kasik ağrısı
GUzel guzel konus canim senden olan bi can daha istiyorum sana benzesin gozleri falan de iste esinin nabzina gore guzel kelimeler kullan ve ozellikle iliskiden once odanizda yattiginizda konusYa bende çok istiyorum eşim istemiyor akil verin kızlar onu nasıl ikna ederim
Hayır canım sadece hamileyken olmuştu iki kez bu ayda bel kasik ve göğüs agrim var o yüzden umitleniyorumPeki canım adetten once yasiyormuydun normaldede bu belirtileri