AMİN.Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah . Darısı diğer isteyenlere olsun
Tebrik ederim Allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin canim inan cok sevibdim. Ya benim 3 gün geçti dün test yaptim çıkmadı bugün de yapmadım işte bekliyorum öylece bilsem ki çıkacak son testimi şimdi yaparım amave sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Kaç gun geçti adetinBenim de günüm geçti ama testler negatif çıkıyo.pek umudum kalmadı.
Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, halsizlik,sancı mancı hiç bişey kalmadı hepsi geçtiama karnım şiş..içi su dolu sanki.çok sıkışmışım gibi oluyo,kasıklarım patlicak sanki ama çok az çıkıyo üşüttüm heralde...
Canim seni umutlandirmak istemiyorum ama akintin falanda varmis adetinde gecmis hamilelik ihtimalin yuksek sanki bence seb sabah idrarinla son kez bi test yapKaç gun geçti adetin
Testleri bitti bu ay tam 8 test bitirdim:)))Canim seni umutlandirmak istemiyorum ama akintin falanda varmis adetinde gecmis hamilelik ihtimalin yuksek sanki bence seb sabah idrarinla son kez bi test yap
Daha önce adetin bu kadar gecikmişmiydi hiç canimBenimde bir yanım alabildiğine umutlu bir yanımsa korkunç umutsuz 3 gün geçti hafif kaşık batması dışında bişey yok hatta beyaz akıntı var :))) anlamadım gitti bugünde tek çizgi yani adet olsam sevincem dicem ama dilim varmiyo:) bu belirsizlik çok kotu
Hem beni umutlandirmak bu beni mutlu ediyor:)))Sukasidesi32Testleri bitti bu ay tam 8 test bitirdim:)))
Daha önce adetin bu kadar gecikmişmiydi hiç canim[/QUOT
Hiç gecikmezdi ama bu ay geçmişe nazaran tek fark incir kuru yaptım o etkilemiş olabilir diyorum.
Bu ay çok düzenli ilişki yaşadık yunurtlama öncesi ve sonrası gunasiri yumurtlamayi kaçırmış olmam imkansız yani...2,5 yıldır istiyoruz ama ilk kez ustune düştüm yumurtlama hesapladim yatakta ayaklarımi kaldırdım yarım saat kalkmadim hatta sabah kadar ve ilk kez gecikti ya incirden ya bebekten goruces artık.dua edin kan tahlili imkanım olsa şimdiye yüz kere yapar kafamı rahatlatirdim
Hiç gecikmezdi ama bu ay geçmişe nazaran tek fark incir kuru yaptım o etkilemiş olabilir diyorum.Daha önce adetin bu kadar gecikmişmiydi hiç canim
Umitlendirmek istemem ama daha önce hic adetin gecikmediyse hamile olma ihtimalin yüksek. İncir kürünun geciktirme etkisi var mi bilmiyorum. Idrarda bazen geç görülüyor b-hcg. Kan testi yaptirabilseydin o zaman kesin sonucu öğrenmiştin. İnşallah hamilesindirde geçte ogrensen olur o guzel haberiHiç gecikmezdi ama bu ay geçmişe nazaran tek fark incir kuru yaptım o etkilemiş olabilir diyorum.
Bu ay çok düzenli ilişki yaşadık yunurtlama öncesi ve sonrası gunasiri yumurtlamayi kaçırmış olmam imkansız yani...2,5 yıldır istiyoruz ama ilk kez ustune düştüm yumurtlama hesapladim yatakta ayaklarımi kaldırdım yarım saat kalkmadim hatta sabah kadar ve ilk kez gecikti ya incirden ya bebekten goruces artık.dua edin kan tahlili imkanım olsa şimdiye yüz kere yapar kafamı rahatlatirdim
22-26 gün arasın da adet oluyorum.en az 2 gün en fazla 6 gün geciktimKaç gun geçti adetin
Allah razı olsun yarın şartları zorlayıcı bir test yaptırıcam insaallah ne kadar zor olabilir ki dimi:)) yazarım bir kağıda gösteririm doktora:)) anlar herhaldeUmitlendirmek istemem ama daha önce hic adetin gecikmediyse hamile olma ihtimalin yüksek. İncir kürünun geciktirme etkisi var mi bilmiyorum. Idrarda bazen geç görülüyor b-hcg. Kan testi yaptirabilseydin o zaman kesin sonucu öğrenmiştin. İnşallah hamilesindirde geçte ogrensen olur o guzel haberi
Seninde testler negatif insaallah ikimizde hamileyızdir canım bugün oğlum dua ediyor Allahım ikiz kardeşlerim ne zaman olacak diye. Ben bir taneye de razıyım paşa iki tane istiyo amijn dedim bende içimden :)))22-26 gün arasın da adet oluyorum.en az 2 gün en fazla 6 gün geciktim
Canım rabbim yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın. Bende beş haftalığım arada kramplarım oluyo bende korkuyorum.. nasıl oldu ki hangi şikayetle gittin de doktora düşükten bahsettikızlar dusuk tehlıkem varmıs canım cok sıkkın evde yatıyorum bana dua eden rabbım tum bebek ısteyenlerı sag salım bebeklerine kavustursun ınsallah.
Benim planlı yada isteyerek değil.ama çok istiyordum ben eşim istemiyordu..kaza onun kazası, ben de kazamız mübarek olsun diyorumSeninde testler negatif insaallah ikimizde hamileyızdir canım bugün oğlum dua ediyor Allahım ikiz kardeşlerim ne zaman olacak diye. Ben bir taneye de razıyım paşa iki tane istiyo amijn dedim bende içimden :)))
Maşallah ne güzel iki evladım var. Allah nasip eder de benim ikinci olursa üçüncüyu beklemeye niyetim yok. Beraber büyüsün ler oğlum çok yanlızlık çekti 6 yaşı bittiBenim planlı yada isteyerek değil.ama çok istiyordum ben eşim istemiyordu..kaza onun kazası, ben de kazamız mübarek olsun diyorumhamileysem çok mutlu olucam ama değilsem de üzülmicem.çünki ben bir kaç yıl sonrası için plan yapıyordum. Büyük oğlum 7 yaşında küçük oğlum 2 yaşında.küçüğüm biraz daha büyüsün istiyorum
Bi süre so ta adet olmamaya da alisiyosun benim 3 gü. Gecikti ilk günkü kadar kafaya takmiyorumbugun adet olmam gerekıyodu ben olmadım kızlar asırı sinir yaptı bende gogüslerim acıyo acaba adet mı gebelıkmı kafayı yicem artık ya