- 28 Haziran 2012
- 2.008
- 1.452
Onu ilk defa duyuyorum canım.denemekten zarar gelmez.eskilerin vardır bir bildiğiAnnemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucaginda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ilk defa duyuyorum canım.denemekten zarar gelmez.eskilerin vardır bir bildiğiAnnemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucaginda
Bol bol yat dinlen iş falan yapma sakın.inşallah bebeğin seninle kalır.kızlar dusuk tehlıkem varmıs canım cok sıkkın evde yatıyorum bana dua eden rabbım tum bebek ısteyenlerı sag salım bebeklerine kavustursun ınsallah.
Canim nasil yaparlarsa bizede anlat bizde yapalim boyle seylere cok inarim ben dedigin gibi etkisivar bu tur seylerin. Ben de biraz rahatsizim denizde kirk dalgadan gectim yazin hakikaten etkisi oldu uzerimdeki agirlik falan gittiAnnemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucaginda
Amin canim insallah Rabbim sana da sifa verir bebegin ve seni korurkızlar dusuk tehlıkem varmıs canım cok sıkkın evde yatıyorum bana dua eden rabbım tum bebek ısteyenlerı sag salım bebeklerine kavustursun ınsallah.[/QQUOTur
Canım suan tam bilmiyorum ama Ay'ın yeni olmasi gerekiyormuş cuma gidicem cumartesi günü yapicaklar diken altından gecirceklermis anlatırım tabiCanim nasil yaparlarsa bizede anlat bizde yapalim boyle seylere cok inarim ben dedigin gibi etkisivar bu tur seylerin. Ben de biraz rahatsizim denizde kirk dalgadan gectim yazin hakikaten etkisi oldu uzerimdeki agirlik falan gitti
Ben de o sancılara güvendim ama şöyle bir ihtimal de var.bu ay iki kere yumurtlamış da olabilirim.hamile değilsem öyle olduğunu düşünüyorum.acayip duygusalım ya dışarıdayız minik bi kız çocuğu gördüm.eşime dedim bi becereemedin kız çocuk doğurtmadın diye..ağlicaktım zor tuttum kendimi
Tamam tatlim sen ne yaparlarsa anlatta ben de anneme gidip yaptirayimCanım suan tam bilmiyorum ama Ay'ın yeni olmasi gerekiyormuş cuma gidicem cumartesi günü yapicaklar diken altından gecirceklermis anlatırım tabi
en son ne zaman adet olmuştunn.ben de test için bekleyenlerdenimKızlar bende de hala gelen giden yok bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti hayatımda ilk kez yaşıyorum böylesi bir gecikme. salı gününe kadar sabırla bekleyip salı günü test yapıcam. Düne kadar yaptım testlerde hep tek çizgi vardı. Salı gününe çıkmazsa kan testi yapacak biyer bulucam artık. Nasıl dayanıyorsun diyenlere 2.5 yıldır ümitsiz bekliyorum en azından şu 3 günü de adetim gecti ümidiyle bekleyebilirim diyorum:)
kızlar adetim 2 gün geçti acaba test yapsam mı
Evet yap canım bizimlede paylaş inşallah hamilesindirkızlar adetim 2 gün geçti acaba test yapsam mı
Evet bence öyle yada bir gün sonra :)Kızlar bugun 12.gunum ilk defa bu kadar çabuk koyulasti sizce bugün mu yumurtluyorum
Tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bak iyi ki yapmışsinbize de dua et canımve sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Buarada ne kadardır bekliyordun canim ve belirtilerini de yazarsan sevinirizve sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Oyyyyy hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım.senin adına çok sevindim 9 ekim di dimi son adet tarihin.ve sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
ve sonuç.:)))Allah hepinize nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
evet 9 ekim di.çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun hepimiz için.Oyyyyy hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım.senin adına çok sevindim 9 ekim di dimi son adet tarihin.