- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
Bilmiyorum sabah idrr da gebelik negatifti çektim yakından atim hatta adetimin 33. Günüde geçti ama yumurtlamam geç oldu bakalım inşallah meleğim benimledir ve inşallah sonra sende kalırsın hemen ardımdan:)Evet canim büyük fark var inşallah hamilesindir peşinden bizde geliriz çok istiyorum bir bebeğim olsun
İdrar yolu enfeksiyonu vardı onun için kullandım.Zannetmiyorum.fitili neden kullanıcaksın.
Hımm o zaman azcik sabır canım..Makedonyadayım
Canım ne yaptın.gelen giden var mı
Ben dün gece yaptım.tek çizgi :'( ben de bebiş yok heral de.sadece adetim gecikiyo olmalı.yok gelen giden yok.ben hamile olduğumu düşünüyorum.eşimden test istedim o daha heycanlı yok birkaçgün daha geçsin de hayal kırıklığı yaşamayalım diyor.yarın sabah test yapacam inşallah yanılmamışımdır.
benim adetim gecikmezdi ama olur mu olur da.ama ben 10 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum hamileliğe yordum.artık yarınbelli olurBen dün gece yaptım.tek çizgi :'( ben de bebiş yok heral de.sadece adetim gecikiyo olmalı.
Normal canım bebek kendine yer yapıyor.rahim genişlemeye çalışıyorArkadaşlar arada bir adet sancısı gibi kramplar giriyo bi anda nefesimi kesiyo 5 saniye falan geçiyo sonra gun içinde oluyo arada... ama bel agrısı kasıklarda hassasiyet var bir haftadır. Sizce endişelenmeli miyim gerçekten çok korkuyorum aslında
Ben de o sancılara güvendim ama şöyle bir ihtimal de var.bu ay iki kere yumurtlamış da olabilirim.hamile değilsem öyle olduğunu düşünüyorum.acayip duygusalım yabenim adetim gecikmezdi ama olur mu olur da.ama ben 10 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum hamileliğe yordum.artık yarınbelli olur
İnşallah bi sorun yoktur canım teşekkür ederimNormal canım bebek kendine yer yapıyor.rahim genişlemeye çalışıyorkanaman olursa tehlikeli..hafif pembemsi akıntı da bu dönemde normal senin için.kendine dikkat et ağır kaldırma.perde asma.
Doğumdan sonra 40 ım çıkınca sen de bebeğin de kırklanır.40 ı çıktı banyosuKızlar bişey sorucam size kirklanmak nedir
Annemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucagindaDoğumdan sonra 40 ım çıkınca sen de bebeğin de kırklanır.40 ı çıktı banyosuher yöreye özgü adetleri vardır.40 çakıl taşı 40 kaşık su vs.. Gibi
Canim benim Rabbim bebegini sana bagislasin insallah dualarim seninle hayirlisiyla saglikla al kucagina yavrunu insallahkızlar dusuk tehlıkem varmıs canım cok sıkkın evde yatıyorum bana dua eden rabbım tum bebek ısteyenlerı sag salım bebeklerine kavustursun ınsallah.