Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar dusuk tehlıkem varmıs canım cok sıkkın evde yatıyorum bana dua eden rabbım tum bebek ısteyenlerı sag salım bebeklerine kavustursun ınsallah.
Bol bol yat dinlen iş falan yapma sakın.inşallah bebeğin seninle kalır.
Benim de ilk üç ay düşük tehlikem vardı.hep yattım.atlattık çok şükür derken 6 ayda da erken doğum riski başlamıştı.yine yattım bol bol..çok şükür normal zamanın da doğmuştu oğlum.eşin destekçin olucak artık.kendini ve bebeğini düşün.ve onunla konuş.anlamaz deme herşeyi hissediyorlar.

Annemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucaginda
Canim nasil yaparlarsa bizede anlat bizde yapalim boyle seylere cok inarim ben dedigin gibi etkisivar bu tur seylerin. Ben de biraz rahatsizim denizde kirk dalgadan gectim yazin hakikaten etkisi oldu uzerimdeki agirlik falan gitti

Canim nasil yaparlarsa bizede anlat bizde yapalim boyle seylere cok inarim ben dedigin gibi etkisivar bu tur seylerin. Ben de biraz rahatsizim denizde kirk dalgadan gectim yazin hakikaten etkisi oldu uzerimdeki agirlik falan gitti
Canım suan tam bilmiyorum ama Ay'ın yeni olmasi gerekiyormuş cuma gidicem cumartesi günü yapicaklar diken altından gecirceklermis anlatırım tabi

ay öyle üzme kendini inşallah bi dahaki sefere.bak evlatların var masallah.hiç çocuğu olmayanlar var.

dış kanamam olmadı ama içeride kanama varmıs sarı akıntım geliyor sürekli ayakta cok durdumğumda da kasıklarım cok agrıyor

en son ne zaman adet olmuştunn.ben de test için bekleyenlerdenim

[QUOTE="Arzu2015_Bekliyorum, post: 43440857, member: 7ada ne kadardır bekliyordun canim ve belirtilerini de yazarsan seviniriz [/QUOTE]

benim 6 aylık bir oğlum var ama kistim bebeği engelleyen birşey.tüp bebekle hamile kalmıştım.bu normal oldu.5 aydır korunmuyorduk.belirtiler bel ve kasık ağrısı.ve gaz sorunu.üşüttüğümü düşünmüştüm.birde yumurtlamanın ertesi ilişkiden sonraki gün şiddetli kasık ağrısı yaşayınca tuttuğunu düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…