Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bi süre so ta adet olmamaya da alisiyosun benim 3 gü. Gecikti ilk günkü kadar kafaya takmiyorum:KK66:) sıcak suyla banyo yaptım şimdi hani gelecekse gelsin diye
bende aynısını yaptım canım benım saat gıbıdır bu ay rahım fılmı cektırdım ama gecıkmesı ondan degılmıs anlamadım ıns hamıleyızdır de su sınır stres yerını mutluluga bırakır

bende aynısını yaptım canım benım saat gıbıdır bu ay rahım fılmı cektırdım ama gecıkmesı ondan degılmıs anlamadım ıns hamıleyızdır de su sınır stres yerını mutluluga bırakır
Rahim filmi bir iki gün etkiliyor bildiğim kaDarıya bende öyle olmuştu yani doktor söylemişti zaten. Bende bu ay incir kuru yaptım acaba ondan mi diyorum:) umitlenmiyim diye ama umitliyim. Yani Allah biliyor:))

Rahim filmi bir iki gün etkiliyor bildiğim kaDarıya bende öyle olmuştu yani doktor söylemişti zaten. Bende bu ay incir kuru yaptım acaba ondan mi diyorum:) umitlenmiyim diye ama umitliyim. Yani Allah biliyor:))
beklıcem artık ben senın 3 gun gecıkme varsa kanda cıkar hı bide ben dıs gebelık oldugum zaman 4. gün bıle cıkmadı ıdrarda kanda cıkmıstı

Maşallah ne güzel iki evladım var. Allah nasip eder de benim ikinci olursa üçüncüyu beklemeye niyetim yok. Beraber büyüsün ler oğlum çok yanlızlık çekti 6 yaşı bitti
Ben de oğlum yanlız diye ikinciyi istemiştim.oda oğlan olunca...üçüncü belki kız tutar diyorum.allah nasip ederse tabii..

Canim sen esine soyle yarin isten gelirken bi eczaneye ugrayip alsin bence
İnsallah bebidin vardir tatlim bence var icime oyle geliyo niye bilmem:KK15:
valla içimden söz verdim eşimden annemden önce buraya yazıcam diye:)) kimseyle konuşamıyorum gurbet elde bi siz Allah razı olsun. Eşim desen kafana takma nasipse olur diyo. annem stres yapmasın diye söyleyemiyorum kesinleşmeden:))) ilk size vericem müjdemi inşaallah.

valla içimden söz verdim eşimden annemden önce buraya yazıcam diye:)) kimseyle konuşamıyorum gurbet elde bi siz Allah razı olsun. Eşim desen kafana takma nasipse olur diyo. annem stres yapmasın diye söyleyemiyorum kesinleşmeden:))) ilk size vericem müjdemi inşaallah.

İnsallah guzel haberlerini bekliyoruz tatlim:KK73:

Bir de su camasir suyu testini yaptim baya kabardi hamileler denese de ogrensek
Yalniz karbonat kabarmadi ben de anlamadim bu isi:KK48:

benim birinci gebeliğim 2008deydi unuttum gitti:)))ama ikinci günde öğrendiğimi çok iyi hatırlıyorum. işin kötüsü aralıkta tez izlemem var dikkatimi toplayıp çalışamıyorum bile hocalara bat ımı sat ımı anlatıcam galiba:))

X