Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nasip...beklemekten başka çare yok. o kadar aciziz ki aslında kendi vücudumuza bile sözümüz geçmiyor. Rabbim ne büyük teslim olduk..

Neyse o zaman topla kendini tatlim
Bende bi an once rahatlamak istiyorum acikcasi

Kızlar bakın geçmişe dönük arama yaptım.ikinci hamileliğimin belirtileri.onu da burda beklemiştim heyy gidi günler heyy
Yıl ocak 2013

Kızlar günaydın. Size kendi çapımda nacizane umut vermeye geldim.
Benşm sat 13 eylüldü. 11 ekimde tekrar adet olacaktım. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı sadece. Beklediğim adetten iki gün önce yani 9 ekimde idrar testi yaptım ve kanda bhcg baktım. İdrar testimi de paylaşıyorum. Yani adetten önce silik de olsa çift çizgi çıkabiliyor. Aynı güb bhcg değerim 73 geldi.

Eklentiler

• image.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar herkeze Günaydın son 4 gün bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm kalktığında gün agriyodu dua ettim geri yattım yine rüyamda kendimi hamile gördüm cuma günü inşallah adet olmam da hayırlı haberleri alırım . Rabbim dualarim izi kabul etsin ve beklediğimiz haberler en kisa zamanda gelsin insallah

İnşallah öylesindir canım Rabbim gönlüne göre versin belirtilerin neler ?

Son Adet Tarihim=2 Kasım
Beklenen Adet Tarihim=1 Aralık :) Bakalım neler olacak bu ay.. :)

İnşallah öylesindir canım Rabbim gönlüne göre versin belirtilerin neler ?
Canım goguslerim çok şişti normalde adetten önce şişer ama son 1 haftadır sis ve hassasiyet var aşırı gaz sancim oluyo ve ara ara kasikla rim da geçici ağrım oldu sadece yani bu ay pek deneme yapamadık ama inşallah vardır diyorum 5 aydır her deneme sonrası hüsrana uğramaktan bıktım inşallah bu ay olmustur

inş. canım ya bu belirtiler bende de var. ben çok istiyorum rahatsızlıklarım var en azından 1 tane bebeğim olsun istiyorum

inş. canım ya bu belirtiler bende de var. ben çok istiyorum rahatsızlıklarım var en azından 1 tane bebeğim olsun istiyorum
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben lütfen yardım edin bana memelerim agrıyor ama az sadece büyüdüler sanki belim ve sırtım agrıyor baş Ağrı'sı hemen hemen her gün var gazım şişkinlik akşamları cok oluyor akıntım cok fena kasıklarımda agrı ara ara oluyor bazen cok bazen az adet 6 gün geçiktı ne yapmam lazım? Cesaretim yok doktora gitmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…