- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
Neyse o zaman topla kendini tatlimbenim birinci gebeliğim 2008deydi unuttum gitti:)))ama ikinci günde öğrendiğimi çok iyi hatırlıyorum. işin kötüsü aralıkta tez izlemem var dikkatimi toplayıp çalışamıyorum bile hocalara bat ımı sat ımı anlatıcam galiba:))
nasip...beklemekten başka çare yok. o kadar aciziz ki aslında kendi vücudumuza bile sözümüz geçmiyor. Rabbim ne büyük teslim olduk..
aminnnn...Oyle canim Ser bildigimizde hayir gizlidir muhakkak... En hayirli zamanda Rabbim lutfetsin isteyen herkese insallah
İlk hamileliğimi 10 gün kala ikinci hamileliğimi 8 gün kala öğrenmiştimB
yok onunda ama yapsam cikar mi ki meraklandim baya
İlk hamileliğimi 10 gün kala ikinci hamileliğimi 8 gün kala öğrenmiştimaha bu sefer çıkmıyo da çıkmıyo çift çizgi [/QUOTE
Himm iyiymis insallah bu seferde cikar canim
Kızlarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHcg:55.91 allah isteyen herkese bu sevinci mutluluğu yaşatsın..hamile kalmak isteyen herkes kalsın :) ama en güzel yöntem umursamamakmışşşş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Akıntıyı bilmemde aşırı derecede tuvalete gidiyorum...Saat başı tuvaletteyim..öle az buzda değil :) Gögüslerim acıyo dokunamıyorum...Kasıklarım çok ağrıyo kramplar giriyo bişiler batıyo...Akıntı yok...
Evet aynı regl sancısı yaşıyorum.Heran regl olabilirmişim gibi hissediyorum...Hamile olduğuma inanasım gelmiyor.Ultrasonda görmeden inanamicam yada bu ağrılar bitmeden.Regl tarihim bu aralardaydı henüz günüm tam geçmiş değil..28inci gündeyim.Ben 26-31 gün arasında regl oluyorum çok düzensiz...
Sağol canım amin inşallahçok hoş ya Allah sağlık ve mutlulukla daim etsin aileni:)
İnasallah bu seferde hayirli haberlerini aliriz tatlimKızlar bakın geçmişe dönük arama yaptım.ikinci hamileliğimin belirtileri.onu da burda beklemiştimheyy gidi günler heyy
Yıl ocak 2013
Hayırlısı artık.o zaman ki sancılarımı yine aynı şekil de yaşamışım.moralim biraz düzeldiİnasallah bu seferde hayirli haberlerini aliriz tatlim
Rahim filmi bir iki gün etkiliyor bildiğim kaDarıya bende öyle olmuştu yani doktor söylemişti zaten. Bende bu ay incir kuru yaptım acaba ondan mi diyorum:) umitlenmiyim diye ama umitliyim. Yani Allah biliyor:))[/
QUOTE]
Mrb canm.topigi okurken msj atasim geldi .ben de incir kuru uygulamistim.iki uç gün geciktirmişti.yani test doğru söylüyor olabilir .canini sikma .Allah verir inşallah.
İnşallah öylesindir canım Rabbim gönlüne göre versin belirtilerin neler ?Kızlar herkeze Günaydın son 4 gün bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm kalktığında gün agriyodu dua ettim geri yattım yine rüyamda kendimi hamile gördüm cuma günü inşallah adet olmam da hayırlı haberleri alırım . Rabbim dualarim izi kabul etsin ve beklediğimiz haberler en kisa zamanda gelsin insallah
Canım goguslerim çok şişti normalde adetten önce şişer ama son 1 haftadır sis ve hassasiyet var aşırı gaz sancim oluyo ve ara ara kasikla rim da geçici ağrım oldu sadece yani bu ay pek deneme yapamadık ama inşallah vardır diyorum 5 aydır her deneme sonrası hüsrana uğramaktan bıktım inşallah bu ay olmusturİnşallah öylesindir canım Rabbim gönlüne göre versin belirtilerin neler ?
inş. canım ya bu belirtiler bende de var. ben çok istiyorum rahatsızlıklarım var en azından 1 tane bebeğim olsun istiyorumCanım goguslerim çok şişti normalde adetten önce şişer ama son 1 haftadır sis ve hassasiyet var aşırı gaz sancim oluyo ve ara ara kasikla rim da geçici ağrım oldu sadece yani bu ay pek deneme yapamadık ama inşallah vardır diyorum 5 aydır her deneme sonrası hüsrana uğramaktan bıktım inşallah bu ay olmustur
inş. canım ya bu belirtiler bende de var. ben çok istiyorum rahatsızlıklarım var en azından 1 tane bebeğim olsun istiyorum
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben lütfen yardım edin bana memelerim agrıyor ama az sadece büyüdüler sanki belim ve sırtım agrıyor baş Ağrı'sı hemen hemen her gün var gazım şişkinlik akşamları cok oluyor akıntım cok fena kasıklarımda agrı ara ara oluyor bazen cok bazen az adet 6 gün geçiktı ne yapmam lazım? Cesaretim yok doktora gitmeye korkuyorumKızlar herkeze Günaydın son 4 gün bu gece rüyamda kendimi hamile gördüm kalktığında gün agriyodu dua ettim geri yattım yine rüyamda kendimi hamile gördüm cuma günü inşallah adet olmam da hayırlı haberleri alırım . Rabbim dualarim izi kabul etsin ve beklediğimiz haberler en kisa zamanda gelsin insallah