bende aynısını yaptım canım benım saat gıbıdır bu ay rahım fılmı cektırdım ama gecıkmesı ondan degılmıs anlamadım ıns hamıleyızdır de su sınır stres yerını mutluluga bırakırBi süre so ta adet olmamaya da alisiyosun benim 3 gü. Gecikti ilk günkü kadar kafaya takmiyorum) sıcak suyla banyo yaptım şimdi hani gelecekse gelsin diye
Rahim filmi bir iki gün etkiliyor bildiğim kaDarıya bende öyle olmuştu yani doktor söylemişti zaten. Bende bu ay incir kuru yaptım acaba ondan mi diyorum:) umitlenmiyim diye ama umitliyim. Yani Allah biliyor:))bende aynısını yaptım canım benım saat gıbıdır bu ay rahım fılmı cektırdım ama gecıkmesı ondan degılmıs anlamadım ıns hamıleyızdır de su sınır stres yerını mutluluga bırakır
beklıcem artık ben senın 3 gun gecıkme varsa kanda cıkar hı bide ben dıs gebelık oldugum zaman 4. gün bıle cıkmadı ıdrarda kanda cıkmıstıRahim filmi bir iki gün etkiliyor bildiğim kaDarıya bende öyle olmuştu yani doktor söylemişti zaten. Bende bu ay incir kuru yaptım acaba ondan mi diyorum:) umitlenmiyim diye ama umitliyim. Yani Allah biliyor:))
Ben de oğlum yanlız diye ikinciyi istemiştim.oda oğlan olunca...üçüncü belki kız tutar diyorum.allah nasip ederse tabii..Maşallah ne güzel iki evladım var. Allah nasip eder de benim ikinci olursa üçüncüyu beklemeye niyetim yok. Beraber büyüsün ler oğlum çok yanlızlık çekti 6 yaşı bitti
Sıcak su getirtiyo mu..ben de bi duş alayım gelcekse gelsinBi süre so ta adet olmamaya da alisiyosun benim 3 gü. Gecikti ilk günkü kadar kafaya takmiyorum) sıcak suyla banyo yaptım şimdi hani gelecekse gelsin diye
bilmem işte kendimce çözümler arıyorum:)))Sıcak su getirtiyo mu..ben de bi duş alayım gelcekse gelsin
Testleri bitti bu ay tam 8 test bitirdim:)))
valla içimden söz verdim eşimden annemden önce buraya yazıcam diye:)) kimseyle konuşamıyorum gurbet elde bi siz Allah razı olsun. Eşim desen kafana takma nasipse olur diyo. annem stres yapmasın diye söyleyemiyorum kesinleşmeden:))) ilk size vericem müjdemi inşaallah.Canim sen esine soyle yarin isten gelirken bi eczaneye ugrayip alsin bence
İnsallah bebidin vardir tatlim bence var icime oyle geliyo niye bilmem
Sıcak su getirtiyo mu..ben de bi duş alayım gelcekse gelsin
sen geciktin mi?İnsallah seninde bebisin vardir canim bakalim bende yarin bi test alip yapayim diyorum bir gun kala
Ama gun icindeki idrarla yapsam cikar mi kizlar sizce?
valla içimden söz verdim eşimden annemden önce buraya yazıcam diye:)) kimseyle konuşamıyorum gurbet elde bi siz Allah razı olsun. Eşim desen kafana takma nasipse olur diyo. annem stres yapmasın diye söyleyemiyorum kesinleşmeden:))) ilk size vericem müjdemi inşaallah.
yok onunda ama yapsam cikar mi ki meraklandim bayasen geciktin mi?
yok onunda ama yapsam cikar mi ki meraklandim bayasen geciktin mi?
valla çıkanın çıkıyor su kasidesi32:))) çıkmayanın da böyle günler geçiyor çıkmıyor evde varsa bi yap hani belki neşe gelir hepimize müjde gelir:)B
yok onunda ama yapsam cikar mi ki meraklandim baya
Yok ya yarin oglen alicam insallah yazarim buraya davalla çıkanın çıkıyor su kasidesi32:))) çıkmayanın da böyle günler geçiyor çıkmıyor evde varsa bi yap hani belki neşe gelir hepimize müjde gelir:)
Senin bi onceki gebeliginde belirtilerin nelerdi canim biraz kestirebilirsin boyle belki de hamile olup olmadiginivalla çıkanın çıkıyor su kasidesi32:))) çıkmayanın da böyle günler geçiyor çıkmıyor evde varsa bi yap hani belki neşe gelir hepimize müjde gelir:)