ben folbiol+decavit kullanıyorum ama onu kullancam daha etkiliymiş daha yararlıymış ofolbiol pardon
Bilmiyorum bakalımreamini attım sonucun.birde siz bakın
Adet ortalamama göre 3 gün gecikti.takvimim programını kullanıyorum.erken gelirdi ama geç kalmazdı.canım o hemen belli olmaz. onun için adet gecikmesini bekle.
geç döllenme vb olabilir boşuna 10gün geçmeden gelmeyn yada kan tahlili yaptırmayın kesin sonuç için ya 7gün yada 10gün sonra bekleyn dyr o aleo vera bitkisi çok yararlşıymış gençler kızçeler ben düşünüyorum alcağım ya brde onu denişcem braz pahalıymış amaAdet ortalamama göre 3 gün gecikti.takvimim programını kullanıyorum.erken gelirdi ama geç kalmazdı.
canım bence bi kacgün sonra tekrarla bende anneme dedim daha iki gün var yaptım negatif çıktı diye kızdı sabretmiyosun bi gününü bekle geçtikten 5 gün sonra yap dediAdet ortalamama göre 3 gün gecikti.takvimim programını kullanıyorum.erken gelirdi ama geç kalmazdı.
Yarında sağlık ocağında kan vereyimcanım bence bi kacgün sonra tekrarla bende anneme dedim daha iki gün var yaptım negatif çıktı diye kızdı sabretmiyosun bi gününü bekle geçtikten 5 gün sonra yap dedi
amaki heryerin:) referans değereri bir olmazcanım bence nerde verdysen orda aldır tekrar ona göre bakarsınYarında sağlık ocağında kan vereyimben çok aceleciyimdir.hemen herşey olsun istiyorum.eğer varsa yarın azda olsa yükselmiş olur sanırım
Hadi bakalım inşallah yükselmiştir.sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumaynen canım bekle bakalım bak benm 3.gün geçti 0.81di bugn ne olcak bakalım 8.günüm
inş canım olmadıysada önümnüzdeki maçlaraçıkacağız artık:)Hadi bakalım inşallah yükselmiştir.sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
Özel hastanenin referans değeri 0-5 benim sonuç 2amaki heryerin:) referans değereri bir olmazcanım bence nerde verdysen orda aldır tekrar ona göre bakarsın
o yüzden yaptırdığın yerde yaptırki nekadr oldu kan adralıÖzel hastanenin referans değeri 0-5 benim sonuç 2
Benim olmadıysa.adet olursam doğum kontrol hapım hazır :'( çok istiyorum aslın da ama vakti değil.iki oğlum var büyük 7 yaşında küçük 2 yaşında.küçüğün biraz daha büyümesini bekliyordum.inş canım olmadıysada önümnüzdeki maçlaraçıkacağız artık:)
Ya biz işden dolayı çok goruşemiyoruz. Bu sebepten genelde beraber olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz.Ovülasyon gununu hesaplayip sadece o gun mu iliskiye giriyorsunuz?