- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Aynen eşim gelsin de bakalım inşallah geç gelmezsen bence bugün başla yarında yap çünkü ogüne bırakma yerleşsinler
kız keşkem okuyaydın ben okudum bekle dedim seversn bekledi:) sonra heömen evlendik 1 sene sürmedi:)Evet yoksa üniversite hayatimi birakip asla evlenmezdim :)))
gelsede masaj yap dinlendir ama bugün yap canım sen her halukarda:) yerleşsinler yarında sabah yap ama sabah tamam mı:) akşama bırakma yumurta çatlaması genelde öğle saatlernde gerçekleşir ve 24 saat içinde:) yarın çatlarsa demkki bu geceden çatlar:) gece ve sebeh:)Aynen eşim gelsin de bakalım inşallah geç gelmez
Evet çok haklısın ne kadar çok sevsemde evlenince özgürlüğün kisitlaniyor mutlu muyum evet ama insanın içinde yapamadığı şeyler kalıyor19 bile erken geliyor sorumluluklar icin bnece
kız brde şey k.bakma:) ya yatarak yadabacakların onun omuzunda yada domalma pozisyonunu dene:):)Evet çok haklısın ne kadar çok sevsemde evlenince özgürlüğün kisitlaniyor mutlu muyum evet ama insanın içinde yapamadığı şeyler kalıyor
Ah canım ah benim eşimin erken yatmasi lazım ki erken kalksın sabah o kadar zor uyandiriyorum ki inanamazsin hatta biz sabahları çok nadir 1 senedir 2 kere anca olmuştur :)gelsede masaj yap dinlendir ama bugün yap canım sen her halukarda:) yerleşsinler yarında sabah yap ama sabah tamam mı:) akşama bırakma yumurta çatlaması genelde öğle saatlernde gerçekleşir ve 24 saat içinde:) yarın çatlarsa demkki bu geceden çatlar:) gece ve sebeh:)
:)) önemli değil canım denerim önce acı bir Türk Kahvesi bitter çikolata sonrası malum :)kız brde şey k.bakma:) ya yatarak yadabacakların onun omuzunda yada domalma pozisyonunu dene:):)
ayenne canım bendede aynı:) ama mecbur kalkacak odas haftyasonları 11 12 gibi oldu o saatler:)Ah canım ah benim eşimin erken yatmasi lazım ki erken kalksın sabah o kadar zor uyandiriyorum ki inanamazsin hatta biz sabahları çok nadir 1 senedir 2 kere anca olmuştur :)
hadi bakalım :) :) şekerden uzak duralım :) şekerde oldurmuyor:)) önemli değil canım denerim önce acı bir Türk Kahvesi bitter çikolata sonrası malum :)
Uykuluyken bütün dediklerini uyandiktan sonra hiç hatırlamaz erken uyursa kalkar erken yaparız uyur sabah olmazsa yine uyandiririmayenne canım bendede aynı:) ama mecbur kalkacak odas haftyasonları 11 12 gibi oldu o saatler:)
Çok haklisinbrde bu arada size birşey diymmi doktorlar 1 sene diyrda:) biz ilk 3 4 ay belki 6 ay bilinçsiz oluyoruz o 1 buçuk seneden snra gidilmedili tahminimce:) ozman deneyimli şeklde 1 seneyi dolduruyoruz nasıl sizce haksızmıyım
Canım bitter çikolata spermlere çok iyi geliyormuş hızını arttırıyormuş öyle okumuştumhadi bakalım :) :) şekerden uzak duralım :) şekerde oldurmuyor
Valla bende yemeye gidiyorum kahvaltı yapmadım daha :))siz konuşun ben yemek yiyimdse geleyim:)
Canım sen sağlık ocağında sonuç bekliyosun değil mi.doktora sorma imkanın olursa ilişkiden 9 gün sonra değerin 2 çıkması normal mi diye sorabilirmisin.siz konuşun ben yemek yiyimdse geleyim:)
Busraavsar sen misin hayatım :)canımm merhaba nasılsın adaşım dersem hatırlayabilirsin :)
canım o hemen belli olmaz. onun için adet gecikmesini bekle.Canım sen sağlık ocağında sonuç bekliyosun değil mi.doktora sorma imkanın olursa ilişkiden 9 gün sonra değerin 2 çıkması normal mi diye sorabilirmisin.
Önceki teslerimde en yüksek 1,2 çıkmıştı