Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya biz işden dolayı çok goruşemiyoruz. Bu sebepten genelde beraber olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz. :KK43:
önceden yumurtlama hesaplamamı varmış ya:) buldunmu kaçırmıcan kardeşim strese sokmıcan kendniogüne odaklamıcan 2 günde bir yapacaksın :) ama ben geçen ay yapamadım hiç:) tutmayacağından o yuzden eminim

ya arkadşlar wcye gittim ne göreyim bir damla kahverengi kan vardı brde yannda pıhtı gibi kahve rengi vardı ne olabilir sizce:) tiksindirici olmasa resim atardım:)

Ya sökülüyorsundur yada yerleşme kanamasıdır.Takip et bugün devamı gelecek mi diye .inşallah yerleşmedir.Hoppa

Ya sökülüyorsundur yada yerleşme kanamasıdır.Takip et bugün devamı gelecek mi diye .inşallah yerleşmedir.Hoppa
ya 1 2 gün öncede adet olcam dye pet koydum 1 2 damla vardı kahve rengi br kan peçetyle sildim hiçbirşey yok idrarımı yaptım gene yok karın ağrımda yok:) çözemedim adet olsam şiddetli karın ağrısıyla geçirirm

aman zaten adet olcağımı blyrdum ya:KK43: anacım sağ kasığım ağrıyor off:KK43::KK43:
Allahtan herşeyin hayırlısı canım. Anladıgım kadarıyla yaşlarınız çok genç, olur daha, acele etmeyin hayatın tadını çıkarın. Kasmayın kendinizi bukadar..
Benim yaş 36 ve bir kere 3 ay süren hamilelik yaşadım, zaman daraldıkca umutta yok oluyor..

Stresten gecikiyor bazen.Takma kafana.Benimde yarın 28.gün ama bazen 30 günde geldiğide oluyr.Pazartesiye kadar bekliyorm gelecek gibi.Sağ kasıkta batma var.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık:KK51:
ama canım bugün 36.günü bakalım daha devamı gelmedi o kanın belkide gelmez bakıcaz qma hiç adet belirtim yok ağrı felan yok şaşırdm

X