- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
aynen bende o şekilde yapcam yeterki olsunda:) bugn gece öğrencez bakalım::)Olsun da pes peşe yapıp sıralicam sonunda :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende o şekilde yapcam yeterki olsunda:) bugn gece öğrencez bakalım::)Olsun da pes peşe yapıp sıralicam sonunda :))
Zaten yumurtlamışsın senKızlar sizce yarın ya da ertesi gün yumurtlama olur mu
önceden yumurtlama hesaplamamı varmış ya:) buldunmu kaçırmıcan kardeşim strese sokmıcan kendniogüne odaklamıcan 2 günde bir yapacaksın :) ama ben geçen ay yapamadım hiç:) tutmayacağından o yuzden eminimYa biz işden dolayı çok goruşemiyoruz. Bu sebepten genelde beraber olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz.
evet canımcımBusraavsar sen misin hayatım :)
Ben de bu ay boşum biliyorumönceden yumurtlama hesaplamamı varmış ya:) buldunmu kaçırmıcan kardeşim strese sokmıcan kendniogüne odaklamıcan 2 günde bir yapacaksın :) ama ben geçen ay yapamadım hiç:) tutmayacağından o yuzden eminim
br iki kere yapabildik oda tuttuysa mucize:) vede 3 gün gecikince 081 ama 8.gün çoğalırsa cidden mucize olur:) hiç ummuyorum ama bakalaımBen de bu ay boşum biliyorum
ya 1 2 gün öncede adet olcam dye pet koydum 1 2 damla vardı kahve rengi br kan peçetyle sildim hiçbirşey yok idrarımı yaptım gene yok karın ağrımda yok:) çözemedim adet olsam şiddetli karın ağrısıyla geçirirmYa sökülüyorsundur yada yerleşme kanamasıdır.Takip et bugün devamı gelecek mi diye .inşallah yerleşmedir.
Nasıl canım daha yeni koyulasmaya başladıZaten yumurtlamışsın sen
en sondaki çok koyuNasıl canım daha yeni koyulasmaya başladı
Canım tamamen koyu değil bi tarafı koyu Aten 11 ya da 12.gun yumurtlama oluyor ama çatliyor mu onu bilmiyorum siliklesmeye başladığı zaman çatlamış oluyor diye biliyorumen sondaki çok koyu
Stresten gecikiyor bazen.Takma kafana.Benimde yarın 28.gün ama bazen 30 günde geldiğide oluyr.Pazartesiye kadar bekliyorm gelecek gibi.Sağ kasıkta batma var.Önümüzdeki maçlara bakacağız artıkaman zaten adet olcağımı blyrdum ya anacım sağ kasığım ağrıyor off
Allahtan herşeyin hayırlısı canım. Anladıgım kadarıyla yaşlarınız çok genç, olur daha, acele etmeyin hayatın tadını çıkarın. Kasmayın kendinizi bukadar..aman zaten adet olcağımı blyrdum ya anacım sağ kasığım ağrıyor off
Sıkma canını umutsuzluğa kapılmayın hemenen sondaki çok koyu
ama canım bugün 36.günü bakalım daha devamı gelmedi o kanın belkide gelmez bakıcaz qma hiç adet belirtim yok ağrı felan yok şaşırdmStresten gecikiyor bazen.Takma kafana.Benimde yarın 28.gün ama bazen 30 günde geldiğide oluyr.Pazartesiye kadar bekliyorm gelecek gibi.Sağ kasıkta batma var.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
yok canım artık alıştım zaten :) sıkıntı yokSıkma canını umutsuzluğa kapılmayın hemen