- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
canım en sondaki belirgin ogün çatlama olmuşBakın kizlar
Bende alıştım artık bana normal gelmeye başladı önceden 2 gün gecikmeli olurdum şimdi 25.gunu olucam dedim mi olurumyok canım artık alıştım zaten :) sıkıntı yok
bende adet bitimindebn sonra 25.gün dedimmi olurdum şimdi ilk kez böyle oldum stresmi tetikledi geçmi yumurtlasdım ne zaten brdaha yumurtlama hesaplamkmış felan yok olursa olr olmazsa allah kerm önceden onlarmı vardı ya allah ol derse olur meryem ana kocasız doğurmuş. annelerimiz ovulasyon testtsiz:) bende öylşe yapğcam skıntı yapmıcamBende alıştım artık bana normal gelmeye başladı önceden 2 gün gecikmeli olurdum şimdi 25.gunu olucam dedim mi olurum
Bayağı gecıkmıs evet.Ben 25-26 günde adet olurum normalde.27.gün bugün.Ben bile acaba mı dedimama canım bugün 36.günü bakalım daha devamı gelmedi o kanın belkide gelmez bakıcaz qma hiç adet belirtim yok ağrı felan yok şaşırdm
içimdesanki baloncuk var ya:)Bayağı gecıkmıs evet.Ben 25-26 günde adet olurum normalde.27.gün bugün.Ben bile acaba mı dedim36 .gün kadın doğumcunun kapısında yatardım.Sende haklısın:)Bekle bakalım gelcekmi devamı.
Haklısın aynen öyle ben zaten haftaya eşimle doktora gidicezbende adet bitimindebn sonra 25.gün dedimmi olurdum şimdi ilk kez böyle oldum stresmi tetikledi geçmi yumurtlasdım ne zaten brdaha yumurtlama hesaplamkmış felan yok olursa olr olmazsa allah kerm önceden onlarmı vardı ya allah ol derse olur meryem ana kocasız doğurmuş. annelerimiz ovulasyon testtsiz:) bende öylşe yapğcam skıntı yapmıcam
Bu hamilelik testin mi canım, yoksa ovulasyon dediklerimi ?Bugün 10.gunum zaten ama o bi kaç saat sonra öyle oluyor bak bu 15 dk sonra ki hali
O silik bi saat sonra koyu oluyor işte :))canım 9.gün olmuş son zamanları şuan silikleşiyr;:) kocanı acil çağır:)
Ovulasyon testi canımBu hamilelik testin mi canım, yoksa ovulasyon dediklerimi ?
inş senin için hayırlısı olur canımHaklısın aynen öyle ben zaten haftaya eşimle doktora gidicez
aman boşwer ozman:) hiç takma onlara 2günde br 3 günde br yap:)O silik bi saat sonra koyu oluyor işte :))
Ilk defa böyle oldum bende 5 aydır bebek için deneme yapıyoruz ama inşallah bu sefer olur ya grip olcam ya hamile bakalım hangisi olucakBacak ve diş agrısını ben iki yıl evvel doguramadıgım hamileligimde adet öncesi belirti olarak yaşadım.. Şuanda yine aynısını yaşıyorum ama hayırlısı bakalım..
Aynen olursa olur olmazsa olmaz Allah ne zaman ol derse o zaman oluraman boşwer ozman:) hiç takma onlara 2günde br 3 günde br yap:)
öyle yapcam çabalamıcam artık ya:))Aynen olursa olur olmazsa olmaz Allah ne zaman ol derse o zaman olur
Olur una bırakmak en iyisi tabi :)))öyle yapcam çabalamıcam artık ya:))