Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen eşim gelsin de bakalım inşallah geç gelmez
gelsede masaj yap dinlendir ama bugün yap canım sen her halukarda:) yerleşsinler yarında sabah yap ama sabah tamam mı:) akşama bırakma yumurta çatlaması genelde öğle saatlernde gerçekleşir ve 24 saat içinde:) yarın çatlarsa demkki bu geceden çatlar:) gece ve sebeh:)

gelsede masaj yap dinlendir ama bugün yap canım sen her halukarda:) yerleşsinler yarında sabah yap ama sabah tamam mı:) akşama bırakma yumurta çatlaması genelde öğle saatlernde gerçekleşir ve 24 saat içinde:) yarın çatlarsa demkki bu geceden çatlar:) gece ve sebeh:)
Ah canım ah benim eşimin erken yatmasi lazım ki erken kalksın sabah o kadar zor uyandiriyorum ki inanamazsin hatta biz sabahları çok nadir 1 senedir 2 kere anca olmuştur :)

Merhaba arkadaslar.Nasilsiniz?benim size sorularim olacakdi.Ben daha cox yeniyim o kadar da bilgili deyilim.Hamileliyin butun belirtilerini bu ay yawiyorum.Göğüslerim cok buyudu.Uclari aciyor.Kolum deyince aciyor.Dus alirken bile aciyor.Cok uykum oluyor.karnimin alti sisdi.Kasiklarimda kramplar oluyor kasiliyor.belim de agriyor.Kisaca butun belirtileri yawiyorumBir de ben 28 gunden bir regl oluyorum aslinda.Gecenlerds halam bana oldugun gunu beklemelisin soyledi.Mesala ben 9 kasim olmaliyim ama o 14 beklememi soyledi.Dogrumu bu?.Yeni biwey fark etdim.Afedersiniz elimle vajinami yoklarken biraz elim su gibi oldu sonra kuruyub kabuk kabuk oldu.Kocamda da oyle oldu.Neden boyle olur?Bilen biri varsa bana yardim etsin lutfen

brde bu arada size birşey diymmi doktorlar 1 sene diyrda:) biz ilk 3 4 ay belki 6 ay bilinçsiz oluyoruz o 1 buçuk seneden snra gidilmedili tahminimce:) ozman deneyimli şeklde 1 seneyi dolduruyoruz nasıl sizce haksızmıyım

kızlar hemşireler söyledi folik asit ve omega 3 için aleovera diye bir site varmış organikmiş tamamen oradan al kullan hamile kalmak istiyorsan eczanelerdeki okadr bitkisel değil dedi biraz pahalıymış ama etkiliymiş:)

X